با سلام...میشه یک سری نکات درباره بهتر نه داشتن و طولانی شدن عمر کول دیسک ها بگید و صحبنت کنید
با سلام...میشه یک سری نکات درباره بهتر نه داشتن و طولانی شدن عمر کول دیسک ها بگید و صحبنت کنید
منم توی همین انجمن یک برنامه امنیتی برای جلوگیری از ویروسی شدن کول دیسک ها دیدم..میشه طریقه نصبش رو بگید؟
این که مثلا تو چه قسمتی کپی کنیم؟
موقع نصب مسیر نصب برنامه رو کجا بگیم و غیرهه...ممنون
کول دیسک pingtecچه جور مارکیه؟
خوبه بده..متوسطه؟
بهتر تا حد امكان فلش ها رو با سيستم فرمت نكنيد
سعي كنيد قبل از جدا كردن از پورت USB حتما فلش خود را Remove كرده باشيد
به نظر من بهترين نرم افزار USB DISK Security هست البته اين نرم افزار روي سيستم خودتون نصب ميشه
سيستم ويروس يابيش هم الگوريتم جالبي داره به اين صورت كه هر فايلي كه بخواد از فلش به صورت اتوماتيك به سيستم شما منتقل بشه اون فايل رو به عنوان فايل آلوده ميشناسه و ميتونه پاكش كنه و اين نرم افزار خيلي عاليه
با يه نرم افزار چند صفحه قبل هست يه بنچمارك قرار بده
چه جوری میشه طوری از فلش مموری استفاده کرد وقتی توی هر سیستم میزاری ویروس واردش نشه..ممکنه تو سیستم های دیگه که ما ازشون استفاده می کنیم..این نرم افزار نصب نباشه و ممکنه به ویروس آلوده باشه و ما هم خبر نداشته باشیم و مجبور باشیم که از سیستم استفاده کنیم
چه راهکاری وجود داره برای اینکه ازون سیستم بله کول دیسک ما ویروس وارد نشه..
ممنون
ببینید هر کاری کنید ویروس و یا بدترش کرم و تروجان جوری برنامه نویسی شده تا ب محض استارت کول دیسک توی my computer توی اون کپی بشه ... حالا میخواد secure هم باشه !
تنها یک صورت ... قفل read only داشته باشه
من پیشنهاد میدم کلا هر کول دیسکی سر سیستم میزارید ، چه آنتی ویروس داشته باشید چه نه ، دستتون رو روی دکمه shift بگیرید که اتوران اجرا نشه ، بعد کلید ویندوز+E رو بزنید و برید توی فولدر آپشن و فایلهای مخفی و سیستمی رو تیک بزنید.
بعد از tree folder باز شده سمت راست یک کلیک روی کول کنید که محتویاتش توی پنجرا سمت راست نشون داده بشه.
هر چی فایل مشکوک ، مخفی بدرد نخوز ، new folder که حجم نداره ، فایلهای exe و inf اتورن ها ، Recycler و ... رو پاک کنید .... خیالتان اینطوری راحته که لااقل ویروس اجرا نمیشه و یا سیستم بعدی آلوده نمیشه !
بهترين راه اينه شما روي سيستم خودتون نرم افزار هاي ويروس ياب قوي نصب كنيد البته اين نرم افزاريم كه گفتم فوق العاده عمل كرده
ايمكار عملي نيست چون ويروس سريعا به فلش منتقل ميشه
خوبه رم هاش كه خوب بوده كلا يه جنس ميان قيمت هست
اولا خواهشا نگید کول دیسک که یه کلمه کاملا غلطه
دوما آواژنگ چیز بد رو گارانتی نمیکنه
از کیفیت این فلش مموری مطمئن باش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)