تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 67 از 358 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید ، یک فلش محاوره ای بسیار جالب داره که به شما اجازه میده روی این شکل مبهم پرواز کنید و از زوایای مختلف هر چقدر دلتون می خواد بررسی اش کنید ... بسیار جذابه ... بطور مشابه توسط گوگل ارث 5 هم می تونید این کار رو بکنید ...
    با عرض سلام,
    زمستون سال 64 بود , چلنجر منفجر شد ; 17 ساله بودم و عاشق اخبار امور مربوط به فضا. سر ساعت
    20:30 نشستم پای اخبار Voice Of America ;( اون موقع مثل الان نبود که با سه شماره جدیدترین خبر علمی رو با شرح و تصویر روی نت ببینید ; دو سه تا مجله علمی بود که تازه ترین اخبار اون مربوط میشد به 1/5 الی 2 ماه پیش).
    متد اون رادیو
    اینطور بود که پس از اخبار, مهمترین گزارش خبری روز پخش می شد ; ودر این نیم ساعت اول هیچ موضوعی تکرار نمی شد.
    در گزارش اول زمان انفجار 72 ثانیه پس از پرتاب ذکر شد.
    پس از اون گزارشی در باره وویاجر 2 پخش شد - که به نپتون رسیده بود و بنده تعجب کردم و به خودم گفتم: این که مربوط میشه به 4 روز پیش(!) - .
    گزارش سوم - بر خلاف روال همیشه - گزارش چلنجر بود ; و ایندفعه لحظه انفجار 90 ثانیه پس از پرتاب گفته شد.
    هفته ها بعد در جراید دیدم سردبیر علمی روزنامه " NewYork Times " شکایتی نزد دادگاه برده که در اون از پنهان کردن مکالمات سرنشینان چلنجر در این 18 ثانیه توسط ناسا سخن گفته بود.
    سر انجام شکایت فوق رو دنبال نکردم. و بنده از اون زمان پی به مخفی کاری چنین مراکزی بردم.
    17 روز قبل هم همینجا چنین مطلبی رو تقدیم کردم:

" هیچ مرکز علمی - تحقیقاتی پس از هزینه کردن میلیاردها دلار در سال , 100 درصد از نتیجه ای که افرادش از فعالیت هاشون گرفتند رو تمام و کمال و درسته در اختیار همگان قرار نداده و نخواهد داد. ناسا ومراکز مشابه هم به هیچ عنوان از این امر مستثنی نیستند. "
    تا حالا نونوایی رو دیدین که هر روز خدا نون مجانی به مردم بده؟

در حال حاضر حکایت ما در این تاپیک شده این مثل معروف که میگه: من میگم نره ; میگه بدوش (!).

شما یک صفحه و یک قلم موی آغشته به رنگ خاکستری رو بده یک شا
    مپانزه روش قلم بزنه ; بعدش یک نوجوون رو بفرست - با پول تو جیبی - یک نرم افزار سه بعدی ساز بگیره و پس از نصب رو کامپیوتر نه چندان کاملش ; تصویر صفحه مذکور رو سه بعدی بکنه. شما بردار و روی نت پخش کن و بگو تصویر راداری سطح دیموس هست.
    " در حالتی که هم ریش و هم قیچی دست ناسا هست - باتوجه به مثالی که در باره چلنجر آوردم - آیا زحمتی برای این مرکز خواهد داشت که - در مواقع مقتضی - کاری مشابه کار اون نوجوون بکنه؟ "
    متاسفانه - به مصداق مثل یک خوشگل و هزار مشکل(!) - فقط یدونه سازمان ملی هوانوردی و فضایی داریم که چنین ماموریت هایی رو کنترل می کنه و دوستان در اینجا کثرتا منبعشون همین مرکز هست ; و در مقابلش 4 دسته در این تا پیک دیده میشه:
    1 - فیلم یا عکسی رو برای تائید یک موضوع عنوان می کنه.
    2 - صحت موضوع نفر قبل رو باتوجه به همان فیلم یا عکس رد می کنه.
    3 -
    فیلم یا عکسی رو برای رد یک موضوع عنوان می کنه.
    4 -
    صحت موضوع نفر قبل رو باتوجه به همان فیلم یا عکس تائید می کنه.

و همه در اصل گرد خودشون می چرخن ; چرا که سرچشمه اخبار همه یکی هست.
    Last edited by Avalon1; 21-07-2009 at 20:57.

2. 3 کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خوب این کار شما یکطرفه به قاضی رفتنه !

البته کاری با بحث کلونینگ ندارم ولی عنصر جدید چرا !!

طبق یافته های علمی ما اخرین عنصر پایدار کشف شده در طبیعت اورانیوم هست (البته به طور دقیق نمیدونم شاید عنصر دیگه ای باشه ولی خوب مهم نیست چون بحث ما یه چیز دیگه است) و بررسی های علمی نشون میده که بعد از اورانیوم هیچگونه عنصر دیگه ای نمیتونه وجود داشته باشه چرا که هسته بسیار ناپایداری داره و اصولآ اخرین عنصر می بایست اورانیوم باشد !

اما برخی فرضیه های موجود ثابت می کنه که از عنصر 115 به بعد جدول تناوبی مندلیف عناصر دوباره به حالت پایدار خودشون برمیگردند و البته با خواص و ویژگی های عجیب !(فکر کنم در حال حاضر اخرین عنصر این جدول ، عنصر 107 باشه که حاصل یک سنتز مصنوعی است)

اما برای به وجود امدن چنین عناصر فوق سنگینی احتیاج به نیرو و انرژی اولیه فوق العاده زیادی نیاز است (مافوق تصور!) و باب لازار در این رابطه فرضیه ای داره که میگه :

منطقآ چنین عناصری در منظومه شمسی ما و سیاره های مشابه نمی تونه وجود داشته باشه و این عناصر تنها در سیاراتی یافت می شوند که در منظومه ای دوگانه (دارای دو خورشید) قرار دارند یا سیاراتی که در زمان تشکیل تحت تاثیر انرژی ازاد شده یک سوپر نووا بوده اند.

باب لازار صحبت های جالبی داره که میگه :

در زمانی که من در منطقه area-51 s-4 مشغول به کار بودم ، وظیفه من بررسی نحوه کارکرد منبع انرژی اشیاء پرنده بود.
    باب می گوید نتیجه تحقیقات ما به این نقطه رسید که منبع انرژی این اشیاء پرنده توسط یک رئاکتور ضد ماده (antimatter) تامین میشه و سوخت این رئاکتور از فلزی نارنجی رنگ و فوق سنگین با ویژگی های عجیب و منحصر به فرد تامین میشد!
    با بررسی های ما مشخص شد که این عنصر بایستی در خانه 115 جدول تناوبی مندلیف قرار بگیرد و خصوصیات رادیواکتیوی همانند اورانیوم خواهد داشت و البته منطقآ چنین عنصری هرگز در سیاره زمین یافت نخواهد شد ! و البته بایستی از اینکه چنین عنصری در سیاره زمین یافت نمی شود خوشحال باشیم ! چرا که با خصوصیاتی که ما در این ماده کشف کردیم متوجه شدیم که این عنصر استعداد فوق العاده زیادی در ازاد کردن به یک باره انرژی و به صورت کاملآ بهینه (تبدیل 100 درصدی ماده به انرژی) دارد به نحوی که تنها با چند گرم از این ماده می توان یک سوپر بمب چندصد مگاتنی ساخت !!!!

ادامه دارد...
    بهاره گرامی . این متن شوخی بود ؟
    منظور من از کلونینگ، ادعاهای دروغه در کنار تکثیر های واقعی.
    و منظورم از کشف عنصر جدید، ادعاهای دروغه در کنار کشف عناصر جدید واقعی.
    ادعاهایی دروغ درباره واقعیت های پذیرفته شده علمی.

و یک سوال.
    شما در کل متن من همین یک جمله رو دیدید؟ و من یک طرفه به قاضی رفتم؟
    روش جالبیه کوچک کردن ماجرا و بعد جواب دادن بهش. مثل این آقای هاگلند.

اتفاقا یکی از استراتژی های آقای هاگلند که در پست بالا بهش پرداختم (و یه پست دیگه از رسوایی های دیگرش هم دارم آماده می کنم) همین بوده که عکسهای jpeg با وضوح پایین و فشرده سازی بالا رو برمیداشته و بصورت غیرمعقوله بازم بزرگشون می کرده و بعد انواع و اقسام نتیجه گیری های عجیب صورت میداده ..
    Last edited by Babak; 21-07-2009 at 21:15.

4. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بررسی ادعاهای هاگلند – 2 : (پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

(*ارزشش رو داره ؛ چون آقای هاگلند یکی از معروفترین آدمها در جامعه علاقمند به اینطور بحث هاست)

1. ادعای سرایداری موزه هم ظاهرا واقعی نبوده ... این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده که سال 1999 صورت گرفته :
    "Thank you for your inquiry about Richard Hoagland. I have been trying
    to track down the information you requested. We have been unable to
    find a personnel record on anyone of that name."
    -------------------

2.سال 1999 شبکه فاکس برنامه ای در مورد یوفو در هیروگلیف (که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحثش رو کردیم) پخش کرد و هاگلند هم عکس های معروفی که دیدیم رو نشون داد و درباره شون بحث کرد .. مساله اینه که هاگلند سعی کرده این کشف رو به نام خودش تموم کنه ... حتی در سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    Hoagland's Abydos discovery
    و هیچ اشاره ای به افرادی که واقعا این عکسها رو گرفتند نکرد (صفحه 1996 اون زوجی که عکسها رو گرفته بودند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - این هم صفحه سال قبلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .. نتیجه اینکه اون افراد بعنوان تلافی نامه های متعددی برای شخصیت ها و سایت های علمی فرستادند و جزئیات قضیه رو تشریح کردند (حتی افرادی که واقعا عکس رو گرفته ان در مورد اون عکس معروفی که دستکاری شده تا هلی کوپتر تمیزتر به نظر بیاد هم توضیح داده ان!) .. دو نمونه از نامه ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------

3. رسوایی EQ Pegasi

سال 1998 ، یک اخترشناس انگلیسی (ظاهرا به نام پال دُُر) ادعا کرد که یک پیام رادیویی هوشمند از سوی صورت فلکی فرس اعظم دریافت کرده ... طبیعتا خبر مثل بمب در محافل علاقمند به اینجور مطالب پیچید .. از جمله ریچارد هاگلند که سریعاً شروع به بهره برداری از قضیه کرد: ادعا کرد که پیام از یک سفینه فضاییه که داره به سمت زمین میاد ؛ گفتش که سفینه روز 7 دسامبر بالای فینیکس (آریزونا) ظاهر خواهد شد و چندین منبع موثق این خبر رو تایید کرده ان ! ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت هاگلند برای اطمینان)

کمی بعد پال دُُر واقعی شروع به نامه نگاری به شخصیت های علمی کرد و گفت که هویتش دزدیده شده و هیچ اطلاعی از این قضیه نداره ... بعد از اینکه جامعه علمی هم بطور کامل صحت پیام و کل ماجرا رو رد کرد ، هاگلند هم مجبور شد عقب نشینی کنه ؛ اما برای اینکه رسوایی رو بپوشونه حملات زیادی به پال دُُر وارد کرد که البته فرقی نمی کرد: چه پال در نقش منفی این داستان بوده و چه نبوده ، این هاگلند بود که از ماجرا سوء استفاده کرده بود و بعد دستش رو شده بود ..

*بعد از همین قضیه بود که گاهی به شوخی Hoagland رو Hoaxland هم می نامند! (hoax یعنی فریب و حقه!)

مطالعه بیشتر در مورد این رسوایی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

مطالعه های بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : (و ضمنا مکاتبه با آرتور سی.کلارک درباره ادعای هاگلند در مورد اروپا)

بحث و مکاتبات بیشتر در مورد ادعای آنگستروم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بهاره گرامی . این متن شوخی بود ؟
    نه ، کاملآ هم جدی است و شواهد بسیاری وجود داره که نشون میده این اقای باب لازار واقعآ یه کاره ای بوده ! و البته در نقطه مقابل هم مطالبی بر ضد ایشون وجود داره که احتمالآ توسط جناب seymour افشا خواهد شد !

منظور من از کلونینگ، ادعاهای دروغه در کنار تکثیر های واقعی.
    و منظورم از کشف عنصر جدید، ادعاهای دروغه در کنار کشف عناصر جدید واقعی.
    ادعاهایی دروغ درباره واقعیت های پذیرفته شده علمی.
    خوب حداقل همین مطلب رو در پست قبلی ذکر می کردید.

و یک سوال.
    شما در کل متن من همین یک جمله رو دیدید؟ و من یک طرفه به قاضی رفتم؟
    روش جالبیه کوچک کردن ماجرا و بعد جواب دادن بهش. مثل این آقای هاگلند.
    خوب حق با شماست ، ولی زمانی که مطلب شما رو میخوندم و به این جمله رسیدم این مطالب به ذهنم رسید (نسخه کامل این مطالب مربوط میشه به کتاب Alien Liaison اثر Timothy Good که فکر کنم توسط اقای داریوش ادیب در ایران ترجمه شده باشه) و همین موضوع باعث شد که از باقی مطالب شما ناخواسته صرف نظر کنم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام,
    زمستون سال 64 بود , چلنجر منفجر شد ; 17 ساله بودم و عاشق اخبار امور مربوط به فضا. سر ساعت
    20:30 نشستم پای اخبار[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=Teal] Voice Of America
    ....
    در گزارش اول زمان انفجار 72 ثانیه پس از پرتاب ذکر شد.
    پس از اون گزارشی در باره وویاجر 2 پخش شد - که به نپتون رسیده بود و بنده تعجب کردم و به خودم گفتم: این که مربوط میشه به 4 روز پیش(!) - .
    گزارش سوم - بر خلاف روال همیشه - گزارش چلنجر بود ; و ایندفعه لحظه انفجار 90 ثانیه پس از پرتاب گفته شد.
    هفته ها بعد در جراید دیدم سردبیر علمی روزنامه " NewYork Times " شکایتی نزد دادگاه برده که در اون از پنهان کردن مکالمات سرنشینان چلنجر در این 18 ثانیه توسط ناسا سخن گفته بود.
    سر انجام شکایت فوق رو دنبال نکردم. و بنده از اون زمان پی به مخفی کاری چنین مراکزی بردم.
    من اون موقع 2 ساله ام بود ... اما این فاجعه چلنجر رو همیشه بهش علاقه مند بودم و با این تعاریف شما کنجکاو شدم ... ولی نتونستم در موردش چیزی روی اینترنت گیر بیارم ، ممکنه لینکی یا منبعی در این مورد معرفی کنید ... چون من تا حالا چیزی در مورد اینکه مکالماتی وجود داشته که حذف شده نشنیده بودم ... مرسی ...

پی نوشت : (جسارتا) ویاجر در ابتدای سال 1986 نزدیک اورانوس شد؛ نه نپتون

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ویاجر در ابتدای سال 1986 نزدیک اورانوس شد؛ نه نپتون
    کاملا درست هست. نزدیک یک ربع قرن از اون زمان میگذره!

نبود لینک و منبع در زمینه " زمان انفجار چلنجر " متعجبم نمی کنه.
    در صورت امکان حتما این کار رو خواهم کرد.
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

"" وزارت دفاع بریتانیا برای نخستین بار آرشیو محرمانه ای از اسناد مربوط به مشاهده اشیای ناشناس پرنده را در اختیار عموم قرار داده است.

این اسناد که می توان آنها را از سایت "آرشیو ملی" بریتانیا دانلود کرد، به دوره زمانی بین سال های ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۷ مربوط می شود.

از جمله این اسناد می توان به تصاویر نورهای عجیب و غریب در آسمان و همچنین اجرام غیرمعمول که توسط مردم، نیروهای مسلح و ماموران پلیس مشاهده شده، اشاره کرد.

در میان نوشته ها، خاطرات مردی وجود دارد که جزئیات "تماس فیزیکی و روانی" خود را با موجودات فضایی سبز رنگ از هنگام کودکی توضیح می دهد. نویسنده می گوید که یکی از آن موجودات به نام "آلگار" هنگامی که در سال ۱۹۸۱ می خواست با دولت بریتانیا تماس برقرار کند، توسط موجودی از یک نژاد دیگر کشته شد.

هشت فایلی که در دسترس عموم قرار داده شده بخشی از ۲۰۰ سندی است که در چهار سال آینده منتشر خواهد شد. در ماه اول این اسناد به صورت مجانی قابل دانلود است.

سخنگوی آرشیو ملی بریتانیا گفت که این اسناد پس از دریافت درخواست های متعدد، طبق "قانون آزادی اطلاعات" و در راستای شفافیت سازمانی توسط وزارت دفاع بریتانیا منتشر شده است.

بیشتر این اسناد که قبلا محرمانه بودند، شامل نامه هایی است که مردم به ادارات و مقامات دولتی، از جمله وزارت دفاع و نخست وزیر وقت مارگارت تاچر، فرستاده بودند.

در یک سند دیگر، تجربه های یک مرد ۷۸ ساله آمده است و گفته می شود که وی در سال ۱۹۸۳ در منطقه همشایر بریتانیا موجودات فضایی را دیده است.

او گفته است که وارد سفینه فضایی شده و سپس موجودات فضایی درباره سنش از او پرسیده اند. بعد به او گفته شده: "می توانی بروی. تو برای کاری که ما در نظر داریم خیلی پیری."

در خبری دیگر آمده است که ستاره شناس ارشد واتیکان گفته است که نمی توان منکر وجود حیات در مریخ شد. گابریل فیونز، در روزنامه واتیکان نوشت که موجودات هوشمند مخلوق خداوند می توانند در فضا وجود داشته باشند.

این پدر روحانی مسئول رصد خانه واتیکان و یک ستاره شناس مشهور است. به گفته او جستجو برای یافتن حیات در فضا، با ایمان به خداوند در تناقض نیست. ""

سایت ویژه دانلود کردن این اسناد را در زیر ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: BBC Persian, May 14, 2008

12. 2 کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه ، کاملآ هم جدی است و شواهد بسیاری وجود داره که نشون میده این اقای باب لازار واقعآ یه کاره ای بوده ! و البته در نقطه مقابل هم مطالبی بر ضد ایشون وجود داره که احتمالآ توسط جناب seymour افشا خواهد شد !
    اینکه نقطه ی قوت یک نفر رو بردارین و ضعف نشون بدین غیر اخلاقی، غیر منصفانه و صد البته جالبه!! اگه همین به قول شما افشا گری ها و به قول من تحقیق های جناب Seymour نبود، مطمئنا تاپیک الآن به تسخیر UFO ها دراومده بود!! اگه بلد بودم مثل ایشون برم منابع انگلیسی- نه فقط فارسی- رو بخونم، ترجمه کنم، لینک بدم، مطمئنا فقط به خوندن تاپیک بسنده نمیکردم، به ایشون توی افشاگری/تحقیق کمک میکردم!

14. 4 کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سایت ویژه دانلود کردن این اسناد را در زیر ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک دانلود یکی از اسناد هست... متاسفانه باید خریداری بشه

16. این کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه همین...... نبود، مطمئنا تاپیک الآن به تسخیر UFO ها دراومده بود
    خیالت تخت باشه دوست عزیز ; اون ها بی برنامه عمل نمی کنند.
    اون هم با وجود سوپاپ اطمینان راحتی مثل ناسا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •