تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 542 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

درضمن دوست گلم اینجا بهتر نیست به جای کلاس گذاشتن!! کارهای مفیدتری انجام داد؟
    کاملا موافقم .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

من كه گفتم كسي از دوستان عكس گرفته شده از 95 نذاشت حالا اگه شما ميگي 73 بيشتره بايد از يك صحنه اي با هر دو عكس بگيري و حالات عكس ها رو بگي(فوكاس و..) بعد بزاري تا مقايسه بشن
    ولي فكر نكنم چون 95 پنج مگاپيكسلي هست ها!!!
    لوپز جان...
    من خودم تو همین چند صفحه قبل نمونه عکسایی رو که خودم گرفتم رو گذاشتم تا بقیه ببینن...
    یه کم بگرد...!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

بچه ها اگه بگم کیفیت عکس n73 از n95 بیشتره باورتون میشه؟!!!!!!!!!!
    RAMINET جان...
    منم الآن جفتشونو دارم...
    تا یه اندازه ای موافقم...!
    من قبلا از یک محیطی در یک ساعت خواص عکس گرفتم (با N73)
    و بازم چند روز پیش حول و حوش همون ساعت و تغریبا با همون نور (با N95) عکس گرفتم...
    الآن که جفتشونو می بینم می تونم بگم که عکس اول بهتر از دومیه...!
    اما راجع به صدا هنوز هم می گم N95...!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان جديد
    اونايي كه منو از ماهها قبل و قتي در اين محل صحبت مي كردن مي شناسن مي دونن كه جه بحث هاي جدي در مورد اين گوشي شده ، من الان 9 ماه هسا كه نوكيا n95 دارم و بيشتر از همه شما معايب و مزاياي اين گوشي رو مي دونم ، حتي شماره تماسم رو گذاشتم و عده اي تماس گرفتن بحث كرديم و ثابت شد صحبت هاي من .
    امروزم دارم به شما مي گم شايعه صداي فلان گوشي بلندتر و كقفيت عكس فلان گوشي بيشتر همه شعر هست .
    خود اونايي هم كه اين حرف رو مي زنن ، اين موضوع را مي دونن . بزرگترين عيب گوشي اين بحث خز شدن هست كه ديگه هيج كاريش نميشه كرد .
    در خصوص N95 ، هم گوشيم رو 2 بار آپديت كردم و هم با GPS گوشي در ايران و خارج از اين كار كردم قبلا توضيح دادم و فرصتي واسه اين كار ندارم به لحاظ شغلم كه بخوام وقت روي اين تاپيك بزارم .
    در حال حاضر هم منتظرم بزودي N97 وارد بازار بشه تا گوشيم رو كه احتمالا اون موقعه 14 ماهه شده بفروشم .
    اونروزي كه من اين گوشي رو خريدم اصلا تقلبي و غير اصل در n95 مفهومي نداشت اما مدتي پيش مقالهاي جهت تشخيص گوشي هاي اصل از غير صل نوشتم كه فكر كنم به GSMARENA فرستادم باير سرچ كنيد پيداش كنيد.
    به گوش دل شنو كه به يومن قدوم او تسبيحه اهل هر دو جهان ذكر يا علي است
    اين روز عزيز بر همگي مبارك باشه .
    دوست عزیز...
    مسئله خز شدن تقریبا برای همه گوشی ها وجود داره...
    مطمئنا قبل از اینکه شما اون گوشی رو بخری هم، بودند کسایی که در ایران N95 داشتند...!
    پس نمیشه جلوی این مورد رو گرفت...
    عیدتون هم مبارک...!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اول از همه کیوان جان سلام...
    دوما دوست خوبم من اگه میگم کیفیت عکس n95 به پای n73 نمیرسه برای اینه که الان جفتشو دارم ولی تا 2 روز دیگه n73 رو میفروشم به یکی از دوستام..
    از لحاظ بلندی صدا هم که اصلا n95 حرفی برای گفتن در مقابل n73 نداره!!!!!!!!!!!!!ولی کیفیت صداش چون از 8 پارامتر فرکانسی بهره میبره نسبت به n73 که فقط 5 فرکانس داره باید گفت بهتره!!!
    البته من پستهای دیگر شما رو قبلا خوندم مخصوصا در رابطه با gps وباید بگم اطلاعات کامل و خوبی داری...
    کاملا درسته من 1 ماه پیش جواب پست قبلیشونو دادم مثل اینکه ندیدند.حیف فردی با اطلاعات خوب ولی...

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

دوستان عزيز پيشنهاد ميشه به مسابقه عكس ديجيتال كه در فرهنگ سراي امام علي كيش برگزار شده در ارديبهست ماه گذشته بخش عكاسي با گوشي موبايل سري بزنيد و از چند عكاس ديجيتال اطلاعات حرفه اي بگيريد ، در بخش مقايسه تخصصي كه نظر كاربر آماتور شرط نيست ببينيد اساتيد چه عكسهايي با N95 گرفتن كه اصلا امكانش با N73 نبوده . در بخش صدا هم پيشنهاد مي كنم مجله ساينس رو صفحه بزنيد و اطلاعات علمي توان توليد صداي 3 بعدي رو در N95 ببينيد و بدونيد هنوز هيچ گوشي در دنيا با اين تكنولوژي نيومده و نوكيا براي بار اول توليد صدا رو با اين روند به جهان ارائه كرد و به خاطر اين موضوع اين گوشي برنده بهترين برند در سال 2006 شد .
    اگر كسي حرفي داره تلفن بزنه 09133137404 - من فرصت اومدن به اينجا رو ندارم و نمي رسم پاسخ بدم اين 2 پست هم چون ديروز و امروز تعطيل بود رسيدم بزارم
    در جواب تن زاد هم كي گم روزي كه مي اين گوشي رو خريدم اين گوشي در مرحله تست آلفا قرار داشت و هنور در ايران كسي نداشت . روزي كه من اين گوشي رو خريدم هنوز معايب گوشي 100% از بين نرفته بود . قبلا در خصوص مراحل توليد يك گوشي در نوكــــيا مطلب گذاشتم . در ايــــــــــران هيچكس نداشت .
    Last edited by keivan58; 29-07-2007 at 00:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

دوستان عزيز پيشنهاد ميشه به مسابقه عكس ديجيتال كه در فرهنگ سراي امام علي كيش برگزار شده در ارديبهست ماه گذشته بخش عكاسي با گوشي موبايل سري بزنيد و از چند عكاس ديجيتال اطلاعات حرفه اي بگيريد ، در بخش مقايسه تخصصي كه نظر كاربر آماتور شرط نيست ببينيد اساتيد چه عكسهايي با N95 گرفتن كه اصلا امكانش با N73 نبوده . در بخش صدا هم پيشنهاد مي كنم مجله ساينس رو صفحه بزنيد و اطلاعات علمي توان توليد صداي 3 بعدي رو در N95 ببينيد و بدونيد هنوز هيچ گوشي در دنيا با اين تكنولوژي نيومده و نوكيا براي بار اول توليد صدا رو با اين روند به جهان ارائه كرد و به خاطر اين موضوع اين گوشي برنده بهترين برند در سال 2006 شد .
    اگر كسي حرفي داره تلفن بزنه 09133137404 - من فرصت اومدن به اينجا رو ندارم و نمي رسم پاسخ بدم اين 2 پست هم چون ديروز و امروز تعطيل بود رسيدم بزارم
    در جواب تن زاد هم كي گم روزي كه مي اين گوشي رو خريدم اين گوشي در مرحله تست آلفا قرار داشت و هنور در ايران كسي نداشت . روزي كه من اين گوشي رو خريدم هنوز معايب گوشي 100% از بين نرفته بود . قبلا در خصوص مراحل توليد يك گوشي در نوكــــيا مطلب گذاشتم . در ايــــــــــران هيچكس نداشت .
    او کــی...!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اول از همه کیوان جان سلام...
    دوما دوست خوبم من اگه میگم کیفیت عکس n95 به پای n73 نمیرسه برای اینه که الان جفتشو دارم ولی تا 2 روز دیگه n73 رو میفروشم به یکی از دوستام..
    البته من پستهای دیگر شما رو قبلا خوندم مخصوصا در رابطه با gps وباید بگم اطلاعات کامل و خوبی داری...

جانا سخن از زبان ما می گویی !
    خودتون هم گفتید که گوشی که شما خریدید مدل آزمایشی بوده و همه می دونند که اون مدل پر از ایراد بوده.
    حالا چطور شما از این گوشی پر از ایراد اینقدر راضی هستید؟!
    فکر نمی کنم خریدن گوشی آزمایشی با 3 برابر قیمت کار عاقلانه ای باشه. بهترین کار رو دوستانی کردند که گذاشتند گوشی ایراد هاش اصلاح بشه و مدل اصلاح شده رو به یک سوم قیمت خریدند.
    Last edited by pedram325; 29-07-2007 at 09:47.

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

ديدي دوست من از خريد گوشي اطلاعاتي نداري
    كمپاني نوكيا بعد از عرضه گوشي در مرحله تست الفا مشخصتا خريدار رو يادداشت مي كنه و گوشي نهايي رو واسه اون بصورت رايگان ارسال مي كنه و از شما مي خواد گوشي تست رو برگردونيد .
    اين روند تمام كمپاني هاي بزرگ دنيا هست . امـــــا سوال قشنگي بود ، شايد خيلي ها مثل شما نمي دونستند . من گوشي نهايي رو آبانماه تحويل گرفتم نه گوشي تست رو !!!!

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

RAMINET جان...
    منم الآن جفتشونو دارم...
    تا یه اندازه ای موافقم...!
    من قبلا از یک محیطی در یک ساعت خواص عکس گرفتم (با N73)
    و بازم چند روز پیش حول و حوش همون ساعت و تغریبا با همون نور (با N95) عکس گرفتم...
    الآن که جفتشونو می بینم می تونم بگم که عکس اول بهتر از دومیه...!
    اما راجع به صدا هنوز هم می گم N95...!
    قربونت برم تو بلندی صدای n73 رو با n95 یکی میدونی؟!
    باور کن n73 توی تمام گوشیها تکه از لحاظ صدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •