کاملا موافقم .....
کاملا موافقم .....
لوپز جان...
من خودم تو همین چند صفحه قبل نمونه عکسایی رو که خودم گرفتم رو گذاشتم تا بقیه ببینن...
یه کم بگرد...!
RAMINET جان...
منم الآن جفتشونو دارم...
تا یه اندازه ای موافقم...!
من قبلا از یک محیطی در یک ساعت خواص عکس گرفتم (با N73)
و بازم چند روز پیش حول و حوش همون ساعت و تغریبا با همون نور (با N95) عکس گرفتم...
الآن که جفتشونو می بینم می تونم بگم که عکس اول بهتر از دومیه...!
اما راجع به صدا هنوز هم می گم N95...!
دوست عزیز...
مسئله خز شدن تقریبا برای همه گوشی ها وجود داره...
مطمئنا قبل از اینکه شما اون گوشی رو بخری هم، بودند کسایی که در ایران N95 داشتند...!
پس نمیشه جلوی این مورد رو گرفت...
عیدتون هم مبارک...!
کاملا درسته من 1 ماه پیش جواب پست قبلیشونو دادم مثل اینکه ندیدند.حیف فردی با اطلاعات خوب ولی...
دوستان عزيز پيشنهاد ميشه به مسابقه عكس ديجيتال كه در فرهنگ سراي امام علي كيش برگزار شده در ارديبهست ماه گذشته بخش عكاسي با گوشي موبايل سري بزنيد و از چند عكاس ديجيتال اطلاعات حرفه اي بگيريد ، در بخش مقايسه تخصصي كه نظر كاربر آماتور شرط نيست ببينيد اساتيد چه عكسهايي با N95 گرفتن كه اصلا امكانش با N73 نبوده . در بخش صدا هم پيشنهاد مي كنم مجله ساينس رو صفحه بزنيد و اطلاعات علمي توان توليد صداي 3 بعدي رو در N95 ببينيد و بدونيد هنوز هيچ گوشي در دنيا با اين تكنولوژي نيومده و نوكيا براي بار اول توليد صدا رو با اين روند به جهان ارائه كرد و به خاطر اين موضوع اين گوشي برنده بهترين برند در سال 2006 شد .
اگر كسي حرفي داره تلفن بزنه 09133137404 - من فرصت اومدن به اينجا رو ندارم و نمي رسم پاسخ بدم اين 2 پست هم چون ديروز و امروز تعطيل بود رسيدم بزارم
در جواب تن زاد هم كي گم روزي كه مي اين گوشي رو خريدم اين گوشي در مرحله تست آلفا قرار داشت و هنور در ايران كسي نداشت . روزي كه من اين گوشي رو خريدم هنوز معايب گوشي 100% از بين نرفته بود . قبلا در خصوص مراحل توليد يك گوشي در نوكــــيا مطلب گذاشتم . در ايــــــــــران هيچكس نداشت .
Last edited by keivan58; 29-07-2007 at 00:33.
او کــی...!
جانا سخن از زبان ما می گویی !
خودتون هم گفتید که گوشی که شما خریدید مدل آزمایشی بوده و همه می دونند که اون مدل پر از ایراد بوده.
حالا چطور شما از این گوشی پر از ایراد اینقدر راضی هستید؟!
فکر نمی کنم خریدن گوشی آزمایشی با 3 برابر قیمت کار عاقلانه ای باشه. بهترین کار رو دوستانی کردند که گذاشتند گوشی ایراد هاش اصلاح بشه و مدل اصلاح شده رو به یک سوم قیمت خریدند.
Last edited by pedram325; 29-07-2007 at 09:47.
ديدي دوست من از خريد گوشي اطلاعاتي نداري
كمپاني نوكيا بعد از عرضه گوشي در مرحله تست الفا مشخصتا خريدار رو يادداشت مي كنه و گوشي نهايي رو واسه اون بصورت رايگان ارسال مي كنه و از شما مي خواد گوشي تست رو برگردونيد .
اين روند تمام كمپاني هاي بزرگ دنيا هست . امـــــا سوال قشنگي بود ، شايد خيلي ها مثل شما نمي دونستند . من گوشي نهايي رو آبانماه تحويل گرفتم نه گوشي تست رو !!!!
قربونت برم تو بلندی صدای n73 رو با n95 یکی میدونی؟!
باور کن n73 توی تمام گوشیها تکه از لحاظ صدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)