تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 870 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای نصب برنامه گوشیتو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی بعدش با PCSuite وارد بخش Install Applications میشی و برنامه ای رو که دانلود کردی انتخاب میکنی و بقیه مراحل رو دنبال میکنی. برای دانلود هم چند تا سایت تو همین تاپیک معرفی شده یه نگاه بکنی میبینی.
    تا اینجاش رو می دونستم ولی حالا چه شکلی اجراش کنم؟ هر جا رو گشتم پیداش نکردم.
    و اینکه لطفا اسم سایت ها رو بنویس.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بچه ها سلام.من یه دونه کیف کمری برای گوشی خریدم.میخواستم بدونم که ایا اهن ربای این کیف به بلندگوها و ال سی دی 5700 لطمه ای وارد نمیکنه؟؟؟؟چون اسپیکرهای 5700 در کناره ها قرار دارند!در ضمن این کیف مخصوص 2600 نوکیا هست ولی گوشی من براحتی در اون قرار میگیره!!
    خواهشا راهنماییم کنید!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

بچه ها سلام.من یه دونه کیف کمری برای گوشی خریدم.میخواستم بدونم که ایا اهن ربای این کیف به بلندگوها و ال سی دی 5700 لطمه ای وارد نمیکنه؟؟؟؟چون اسپیکرهای 5700 در کناره ها قرار دارند!در ضمن این کیف مخصوص 2600 نوکیا هست ولی گوشی من براحتی در اون قرار میگیره!!
    سلام دوست من

اگر آهنربا داره که مطمین باش ضرر داره
    من خودم آلان 5700 ندارم اما میدونم که آهنربا برای LCD و Speaker مضز هست.
    برای امتحان شما میتونی یه آهنربا رو ببری نزدیک مانیتور یا تلوزیونت تا ببینی چی میشه !
    تمام رنگ صفحه رو به هم میریزه و در مورد گوشی شما هم ممکنه همینطور باشه یعنی در استفاده های طولانی به رنگ صفحه آسیب برسونه .
    در مورد اسپیکر هم اگر آهنربا مغناطیسی هست و قوی ممکنه مشکل ساز بشه و اگر ضعیف هست نگران نباش مشکلی پیش نمیاد.
    به نظر من بهترین کار اینه که ار این کیف هایی که ویزون میشه جلو شلوارت بگیری بهتره

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهشا راهنماییم کنید!!
    مشکلی ایجاد نمی کنه ولی فکر کنم دوربین رو روشن می کنه و بعضی وقتها هم از حالت استدبای در میاره این اتفاق بارها برای من افتاد و مجبور شدم کیف رو از ای ن چسبی ها بگیرم

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه اتفاق عجیب برا من افتاد دیروز که می خواستم موزیک گوش کنم صدای گوشی بسیار ضعیف بود هرکاری کردم زیادتر نشد ولوم هم تا ته باز بود یه ریاستارت دادم خوب شد اما حس میکنم نسبت به قبل کمتره کسی میتونه بگه چه اتفاقی افتاده بوده و چکار باید کرد؟
    یکی نبود یه کمکی بکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    منم با اجازتون همين امروز يه 5700 ناز خريدم
    فقط يه سوال
    يكي از دوستان يه سايت واسه برنامه و themsمعرفي كرد (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ميخواستم بدونم همه اين برنامه ها رو 5700 جواب ميده
    واسه thems هم شنيدم themsهاي n95روش جواب ميده درسته؟اخه واسه mobile9.comميخوام چون نوع 5700 تو ليستش نيست
    با تشكر./
    Last edited by begosiiib; 21-08-2007 at 14:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ببخشید من چند تا سوال داشتم که هنو متوجه نشدم اول اینکه وقتی میگن گوشی نسل سوم منظور چیه یعنی چه ویژگیهای متفاوتی داره دوم اینکه ایا 5700 دوربین دوم هم داره یا نه یعنی حالت ویدیو کنفرانس داره یانه میخواستم بدونم اگه داره چجوری میشه از دوربین دومش استفاده کرد یکی دیگه هم اینکه تو منو قسمت پرسونال که میریم یدونه گزینه داره به اسم 3d tones میخواستم بدونم این واسه چیه برا منم غیر فعاله یعنی وقتی میرم تو همین قسمت off هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

mobile9.com مدتهاست که اپدیت نشده و حتی ان95 نیز در لیست گوشیهای این سایت قرار نداره!!!و این سایت مدتهاست که دی 900 سامسونگ رو به عنوان جدیدترین گوشی در صفحه ی اول خودش قرار داده!!!بیچاره ها معلوم نیست چه بلایی بر سر صاحبان این سایت اومده!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

3g رو ساپورت میکنه.شما باید دوربین گوشی رو به طرف خودتون بپیچونید تا در حالت ویدئو کنفرانس قرار بگیره که البته این قابلیت در ایران وجود نداره!!!3dtone صدای 3 بعدی هست برای زنگ گوشی!یعنی شما حالتهای مختلفی رو برای زنگ گوشی انتخاب میکنید :مثلا دور خوردن زنگ گوشی در بین 2 اسپیکر.نمیدونم چطور توضیح بدم!!!!!!!!

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    شما می دونید چه جوری میشه این گوشی رو گذاشت تو ویبره ،؟ ویبره ی خالی ، نه با زنگ .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •