راستی بگم که این يه چيزی شبيه بسته های الحاقی بازی ها هست.(پی اس پی منظورمه) پی اس پی که قراره به طور کامل و جديد بياد 4 ساله ديگه توليد ميشه
راستی بگم که این يه چيزی شبيه بسته های الحاقی بازی ها هست.(پی اس پی منظورمه) پی اس پی که قراره به طور کامل و جديد بياد 4 ساله ديگه توليد ميشه
اقای مازیار من دیروز زنگ زدم به نمایندگی سونی توی شیراز گفتم مموری 2گیگ های اسپید چنده گفت 65 تومان گفتم توی بازار قیمتش کمتره گفت شما بیار اگه از این مدل بود شما اصلا بورو از ما شکایت کن گفت چون ما نمایندگی هستیم حق نداریم یک قران روی جنس بکشیم واگه بکشیم سونی نمایندگی رو از ما میگیره اگه می خواهی ببینی برو به این سایت شماره هم داده زنگ بزن.پس فکر کنم تقلبی رو کردن توی....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من امروز زنگ زدم یگانه
گفتم:psp کرک میکنید
گفت بله گفتم تا چه ورژنی گفت هر چی باشه!
گفتم:قراره برام بیارن پس مشکلی نداره تو کرک شدن
گفت نه
راست میگه بچه ها یعنی همه ی ورژنا رو کپی خور میکنه![]()
اکه خدا بخواد از اواسط مرداد مام تو فروم مزاحم میشیم
یگانه مموری دو گیگ روهم گفت 25.خوبه؟
آقا این آنالوگ پی اس پی کجاشه هرچی تواین عکسا میگردم پیداش نمیکنم؟
شما دیگه چطونه صد بار بگم....... این مموری های اسپید بیشترشون تغلبین اگه هم باشه چیپش سامسونگه
که magicgate را ساپرت نمیکنه وممکنه وسط بازی دستگاه هنگ کنه!!!!!!
اگه هم اصل باشه 2گیگش بالای 40تومنه....4گیگ هم بالا 60 تومن...
برای بار هزارم میگم.........توجه!!!...................ت جه!!!!
مموریه شما هرچی هم <های اسپید های اسپید> باشه باید magicgate رو ساپورت کنه برای فهمیدن هم مراحل زیر را بروید!!!!!!!!!!!!!!!
1_ در منو روی نماد music یا game یا video فرقی نداره!!! مثلث بزنید.
2_گزینه information را انتخاب کنید.
3_اگر مموری شما اصل و magicgate رو ساپورت کنه جلوی جمله magicgateباید بنویسه soppurted!!!!!
حالا هرکی خاست به این مسله توجه نکنه انگار سر خودش شیره مالیده<رم های اسپید های اسپید قلابی خریدی !!!!>
Last edited by mohsen.rajabi; 16-07-2007 at 21:38.
شما برای اینکه بفهمی مموری که یگانه میده بهت اصله یانه به صفحه 11 همین تایپ مراجعه کن (فکر نمی کنم اصل باشه ) این سایتم شمارو در خرید مموری از نمایندگیهای سونی خیالتو راحت میکنه که مموری اصل اصله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه انالوگ پی اس پی هم همونییه که زیر فالشهای بالا پایین چپ وراست است همون دایره ایه که منم فکر می کردم بلندگو هست ولی وقتی خریدم فهمیدم دکمه انالوگه.( ضمنا به گفته های اقای محسن رجبی هم توجه کن حرف خوبی زدن)
با شما موافقم کاملا حرفتون به جاست اقا رضا شکارچی هم تا بود همین عقیده رو داشت ولی الان پیداشون نیست چندوقتیه.
man dar keshvare holand hastam
keybord farsi nadaram
man iek psp gereftam ke 2.71 bood bad software oono be 3.51 az site psp oficial upgrade kardam aia rahi hast ke bekham dast gamo kopi khor bokonam
mercy
age mishe kamel rahnemaeim konid
توی کرک کردنش که حرفی نیست اون برات کرک میکنه حتما میتونه دیگه.
اینم یه عکس از جلد مموری تقلبی که خیلی توی بازار پخش شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بزرگتر دیدن عکس کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در نوار ادرس مرورگر خود کپی کنید.
Last edited by rassool; 16-07-2007 at 16:52.
یعنی کار نمی ده؟؟؟یا اشکال درست میکنه؟؟؟یا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)