بیشتر میوه ها اگر روی درخت به حال خود گذاشته شوند, بالاخره می رسند, به خصوص اگر کسی سرشان داد نزند.
عطر سنبل ،عطر کاج
بیشتر میوه ها اگر روی درخت به حال خود گذاشته شوند, بالاخره می رسند, به خصوص اگر کسی سرشان داد نزند.
عطر سنبل ،عطر کاج
آدم وقتی جوان است ، این امیدها را دارد . سرش پر است از دیوانگیها ، خیال می کند دارد دنیا را تغییر می دهد و بعد دنیا به راهش می رود و او را با دیگران به دم جارو می دهد . ...
شهر آفتاب
در انسان نیاز عظیم و سیری ناپذیر به یادگیری و دانستن وجود دارد که باید تنها وسیله و محرک فراگیری قرار گیرد ، بی اینکه به وعده و وعید احتیاج افتد .
شهر آفتاب
او را دوست دارد ، برای اینکه دوست دارد ، دلیل دیگری نباید وجود داشته باشد .
شهر آفتاب
برادروار زنی را دوست داشتن ، دوست داشتن نیست .
شهر آفتاب
آنگاه که انسان پیروزی را مسلم بداند ، این چنین با شکست رو به رو شدن ، توان فرساست .
شهر آفتاب
هميشه خدا همينطور است. بازي زنها با آدم؛ هميشه اول حكم تفنن را دارد. اما يككم كه ميگذرد؛ دو طرف ميبينند كه نه. خيلي هم تفنني در كار نبوده و مثل اينكه يك چيزهايي پشتش خوابيده كه نميشود ناديدهاش گرفت.
چيزي كه اول توي دل آدم، يك نقطه خيلي ريز است كه ميتواني ناديدهاش بگيري. اما همين كه يك كم بهش توجه نشان بدهي؛ آنقدر بزرگ ميشود كه همه دلت را ممكن است بگيرد
کافه پیانو
من می میرم برای اینکه کسی _ حالا هر کجا که هست _ عین خودش باشد وقتی که آنجا نیست. یعنی خودش را پشت ظواهری که دو پول سیاه نمی ارزند مخفی نکند. یا از ترس اینکه دیگران چه قضاوتی در باره اش کنند ؛ خودش را یک طوری که نیست جلوه ندهد یا آن طوری که هست ، خودش را نشان ندهد.
کافه پیانو
چیزی که من ازش متنفرم ؛ این است که کسی دلش غنج بزند برای پولی که مستحقش است ، آن وقت دائم خدا بگوید قابلی ندارد حالا بعد حساب می کنیم و از این طور دورویی های نفرت آوری که من هیچ وقت خدا تحملش را ندارم و همیشه ؛ هر وقت که با آن رو به رو می شوم حالت استفراغ بهم دست می دهد و دلم می خواهد روی صورت طرف بالا بیاورم . و درست وقتی که؛دستمالی چیی هم آن دور و بر نباشد تا خودش را با آن پاک کند.
کافه پیانو
همین که پایم را می گذارم خانه ی کسی ؛ قبل از هر کجای دیگر می روم سراغ کتابخانه ی طرف . چون که جلوی کتابخانه ی کسی ، بهتر از هر کجای دیگر می شود روحیات صاحبخانه را شناخت.
کافه پیانو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)