بابا يكي بگه چرا روي win xp نصب نميشهنوشته شده توسط p-derakhshani
اگه ميشه چطوري ميشه
حالا كه نميشه چكار كنم كه بشه چون نميشه
بابا يكي بگه چرا روي win xp نصب نميشهنوشته شده توسط p-derakhshani
اگه ميشه چطوري ميشه
حالا كه نميشه چكار كنم كه بشه چون نميشه
سلام برو بچ راستش من بازي پدر خوانده را خرييداري كردم البته از شركت مدرن من اومدم بازي رو اينستال كنم اينستال نميشد رفتم سي دي رو پس دادم و باز يك سي دي گرفتم اين دفعه اينستال شد وبعد بايد ميرفتم فايل اتو رن راميريختم ولي اين پيغام رو ميداد there in not enough space available on drive to in stall the game
please free up some space or change the target location to a different disk
راستي اين رو هم بگم الان دوت بازي فيفا 06 و ماست وانتدروي كامپيوترم هست لطفا كمكم كنيد
من تازه spillforce 2 رو گرفتم بعد از نصب و كپي كردن كرك وقتي سيدي رام disable مي كنم وبازي اجرا مي كنم اين ارور مياد
an access violation and the program must quit
(من ديمون رو هم نصب كردم) حالا بگيد چي كار كنم
آقا تو رو خدا یکی در مورد اجرای این splinter cell 3 یک توضیحی بده هر جا اینو مطرح میکنم میفرستنم به یک تاپیک دیگه میگن اونجا مطرح کن .
مهدی جان تابلو دیگه درایوی که میخوایی بازی رو نصب کنی فضای لازم برای نصب بازی رو ندارهنوشته شده توسط مهدي ه ف
![]()
یا درایو رو عوض کن یا درایوت رو خالی کن![]()
یه عکس از اروری که بهتون میده اینجا میزاریدنوشته شده توسط mohamad hosein
![]()
در ضمن تا اونجا که من میدونم بازی spell force کرک نداره و استار فورسی هست
===============
مشکلتون چیه شما توضیح بیشتری بدید کجای نصب ایراد داریدنوشته شده توسط ramin-ahmadi
![]()
باشه مي زارم ببين spellforce 2 تاكين اينجوري كه بعد از اينستال بايد يك فايل به نام spellforce 2 crack رو كپي كني تا بعد با اون درايو هاتو هايد كني بعد اجراش كني اما من بعد از هايد كردن نتونستم اجراش كنم يعني بعد از چند لحظه اروري كه گفتم ظاهر مي شه
اين بازي رو وقتي رو سرويس پك 2 نصب مي كنيم تا وارد محيط بازي مي خواست بشه ميومد بيرون
ولي وقتي رو سرويس پك 1 نصب كرديم وارد بازي مي شه
تنها مشكلش اينه كه سرعت بازي خيلي پايينه ( تصوير رو آهسته آهسته نشون ميده )
كارت گرافيك 512 و رم هم 512 هست مشكل از چيه ؟
بازي شما اسم نداره مسلم جان؟نوشته شده توسط moslem.b
اين بازي ماله دوستم فكر كنم اسمش ابلي ويژن باشهنوشته شده توسط marge_moosh
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)