تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 222 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

این عکس رو که دیدم یه ایده به ذهنم رسید
    آقا منصوری میتونی کاری بکنی که سرباز ها خوابیده برن
    از این کار میتونیم استفاده کنیم تا سرباز ها کمتر آسیب ببینند.
    با تشکر
    هر چیز ی شد نیه ولی فعلا نه برای بعدانشا الله

اینها فقط موقع حمله روزمین می خوابند و فقط در ار تش ایر ان هستند و دارای مسلسل هستند .........

روبات فداکار دیگه چیه؟!
    راستی جناب منصوری f14 توی پک جنگ سوریه و اسرائیل هستش
    رو بات فداکار رو جای انتحاری ها گذاشتم
    اف 14 رو دیدم داریم

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من پچ رو از اینترنت گرفتم حجمش تقریبا 18 مگ بود. ولی وقتی میریزمش یه هم چین اروری میده . رو بازی هم هیچ پچی نصب نیست .
    احتمالا آدرس نصب بازی اشتباهه. اگر جنرال شما از شرکت هایی مثل Hitak و غیره باشه اینا با آدرس خودشون نصب می کنند. باید بازی رو در آدرس استاندارد خودش نصب کنی.
    Your drive:\Program Files\EA Game\Command & Conquer Generals Zero Hour

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

این کار رو هم کردم ولی بازم مشکل داره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    فايل pdf اين تاپيك رو از كجا دانلود كنم چون آموزش خوبي است براي تغيير بازي ولي تو تاپك يكم بهم ريخت است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تشكر.

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستی اقای منصوری تو پچ شما ایران چند تا جنرال داره؟
    امریکا و کشور های دیگه چطور؟

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

باتوجه به توضيحاتي كه قبلا دادم....هيچكس نميدونه مال من چجوري درست ميشه ؟يكي به دادم برسه.............راستي اون تانك ها كه گفتم . چجوري نصبشون كنم؟ و اون افزودني هايي كه ufo-alien جان گذاشته بود رو چجوري نصب كنم؟ وقتي نصبش ميكنم ايرور tchnical different ...يه چيز تو اين مايه ها ... ايرور ميده...كمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمك.كمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمككمك .كمك.كمك.كمك.كمك.كمك

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

باتوجه به توضيحاتي كه قبلا دادم....هيچكس نميدونه مال من چجوري درست ميشه ؟يكي به دادم برسه.............راستي اون تانك ها كه گفتم . چجوري نصبشون كنم؟ و اون افزودني هايي كه ufo-alien جان گذاشته بود رو چجوري نصب كنم؟ وقتي نصبش ميكنم ايرور tchnical different ...يه چيز تو اين مايه ها ... ايرور ميده...كمك

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

راستي يه سوال ديگه. ufo-alien جان. شما فقط به من بگو كه ويژگي هاي يونيت ها رو چه جوري ميشه عوض كرد؟ سوال بعدي .
    من با هاماچي انلاين ميشم. از تو منو هاي بازي چجوري باين انلاين بازي كنم؟ وقتي multi player-------->online رو ميزنم مينويسه checking for updates ..راستي سريال نامبر هاماچي رو هم بهم بگيد ....ممنون

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

باتوجه به توضيحاتي كه قبلا دادم....هيچكس نميدونه مال من چجوري درست ميشه ؟يكي به دادم برسه.............راستي اون تانك ها كه گفتم . چجوري نصبشون كنم؟ و اون افزودني هايي كه ufo-alien جان گذاشته بود رو چجوري نصب كنم؟ وقتي نصبش ميكنم ايرور tchnical different ...يه چيز تو اين مايه ها ... ايرور ميده...كمك

راستي يه سوال ديگه. ufo-alien جان. شما فقط به من بگو كه ويژگي هاي يونيت ها رو چه جوري ميشه عوض كرد؟ سوال بعدي .
    من با هاماچي انلاين ميشم. از تو منو هاي بازي چجوري باين انلاين بازي كنم؟ وقتي multi player-------->online رو ميزنم مينويسه checking for updates ..راستي سريال نامبر هاماچي رو هم بهم بگيد ....ممنون
    سلا م
    چندین بار تو ضیح دادم بازم می گم این مشکلات و ارو رها خار ج از این موارد نیست با آپگر ید یا کرک یا نصب ... ارور در مواردی که عرض کردم فقط پیش می آد ...
    را ه حل ها :
    1- از این کرک استفا ده کنید آنزیپش کنید در قسمتی که بازی نصب شده در هر در ایوی... یعنی در قسمت آدرس آدرس محل نصب رو بدید ....
    2- پک 1.04 رو بذارید خود بازی از قسمت بازی آنلاین خودش نصب یا غلط گیری کنه ....
    3-مطمئن بشید از مو دهای قبلی چیزی نمو نده حتی یک فایل 1 کیلو بایتی ...
    ااگه باز م مشکل حل نشد بازی رو آنیستال کرده ودو باره نصب کنید ....
    ادر سدانلو د کرک جنر ال زرو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بر ید در قسمت دیتا و پو شه INI رو باز کنید و امکاناتی رو مثل تانک که دارید در پو شه خودش هر چیزی رو در جا و فایل خودش در پو شه INI کپی کنید ....کار سختیه شما اگه دیده باشید در این پوشه نزدیک به20-30 فایل با پسوند INI هست که هر کدام وظیفه ای دار ند بر ای یو نیت هم باید بگم باز با این پو شه کار داریم ولی چه جوری و چگو نه بما ند بر ای بعد چو ن نیاز ه مقدمه و بسیار مفصل و حساسه چو ن با اضا فه کردن یک کلمه اضافه یا یک خط فا صله بی مورد دچار همون ارو ر می شید البته بگم این ارور در موارد بسیاری پیش می آد که بنا بر مکا نش مخصوص یک قسمته .....بذارید آموزش بر یا بعد الان واقعا سر م خیلی شل و غه این پک خیلی در دسر داره و کار می بره بذارید تمام وقتمو بذار م رو اتمام این پک بقدر کافی بد قو لی کردم ولی حق بدید چو ن تجر به او لمه و کاری بسیار سخت و طاقت فر ساست مخصو صا اگه بخوای کار یک تیم رو تنهائی انجا م بدی .... بر ای ها ما چی هم باید بر ید تو نتور ک و باید یک آیدی بسازید با خود ها ما چی و آیدی د و ستا نتو ن رو بهش اضافه کنید و در منوی نتو ر ک هر کدام از دو ستا نتان اسمش بود با او ن بازی می تو نید بکنید ....
    بر یا آشنا یی بیشتر بر ید به او ن آدرسهای که در صفحات قبل دادم با تصویر تو ضیح داده .... بر ای در یا فت آیدی هم در گوگل سر چ کنید یا بر ید به این آدرس در صفحاتش که متاسفاه یا دم نیست آیدی بچه ها زیاده فکر کنم از 140 به بعد بود ... یا از این قسمت کمک بگیر ید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی اقای منصوری تو پچ شما ایران چند تا جنرال داره؟
    امریکا و کشور های دیگه چطور؟
    توپچ من نز دیک به21 ژنر ال و جو د داره :
    اسر ائیل
    ایر ان
    رو سیه
    چین (سه ژنر ال)
    امر یکا (پنج ژنر ال)
    کره شمالی
    سور یه
    اتحا دیه ار و پا ناتو
    صدام (عر اق)
    علی شیمیا ئی (عر اق مسئو ل کشتار حلبچه)
    اتحا دیه عرب
    حزب الله
    سو ریه
    القا عده (بن لا دن )
    ایر ا ن ژنر ال نداره ولی متحد داره مثل سو ریه و حز بالله...

موفق باشید

منصوری

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

ufo-alien جان..اين كد اولي كه داديد ايرور ميده ..............راستي نميشه به جاي ژنرال كره . جومونگ رو بذاريد؟
    در ضمن من 2 تا سي دي ژنرال 1 دارم. اولي رو كه نصب ميكنم اينجوريه(همه چيمون منفجر ميشه) تو سي دي دوم اينجوري نيست.
    راستي دي وي دي اوليه كه گفتم 2 ش (zero hour(هم توشه . اون هم اينجوريه............... راستي شما اي دي نميشناسي كه باهاش با هاماچي و دايال اپ بازي كنم؟
    راستي اون 1 كه كه سالمه وقتي ميريم تو بازي CD بازي رو نمي خواد ... ولي اون خرابه مي خواد...... 2-اون خرابه مرحله ايش سالمه!!!!!!!!!!! يعني تو مرحله ايش چيزيمون منفجر نميشه.ولي وقتي يه مرحله رو رد ميكنيم continue نداره!!!!!!!! شما نمي توني تمام فايل هاي بازي zero hour رو بجز : فايل هاي .big ------------پوشه ها --------------فايل هاي .dll رو برام زيپ كني بذاري؟
    (البته از 3 مگابايت بيشتر نشه...(ديال اپ دارم) اگه شد تو چند تا فايل زيپ برام بذاري) ممنون و خسته نباشي...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •