سلام
با پانصد تومن میشه تار خوبی خرید. برای شروع 200 تا 300 هم کافیه.
فقط نیاز هست که تار زدن یاد بگیرید... قرار نیست کنسرت بزارید که ...
بعد از یاد گرفتن یه هزینه ی مناسبی می کنید و تاری می خرید که باهاش جادو کنید![]()
سلام
با پانصد تومن میشه تار خوبی خرید. برای شروع 200 تا 300 هم کافیه.
فقط نیاز هست که تار زدن یاد بگیرید... قرار نیست کنسرت بزارید که ...
بعد از یاد گرفتن یه هزینه ی مناسبی می کنید و تاری می خرید که باهاش جادو کنید![]()
iranian_ boy
عزیز قیمت اون مولتی افکت حدود 400
امپ هایه 30 وات (اگه ترانزیستوری باشن ) حدود 150 الی 200
______
بین نصف تا 2/3 قیمت نو . ( این عرف بازار دست ِ دو ِمن دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟![]()
Last edited by Doyenfery; 04-10-2009 at 01:31.
من این پکیج ها رو اصلا قبول ندارم .. .
مجزا تهیه کن.
در ضمن یا ماها تو کیفیت گیتار الکتریک حرفی برا گفتن نداره ( عین آریا)
ولی این برند واسه پیانو هایه الکتریک و گیتار کلاسیک به ترتیب مارکه عالی و متوسطیه .
موفق باشی
Last edited by Doyenfery; 04-10-2009 at 01:36.
اقا من همون اشتباه دفعه قبلو مرتکب شدم که اومدم تو تاپیک خوانوادگی تون دخالت کردم.حالا هم این اشتباهو تصحیح میکنم .شما عادتتونه جز به رفقاتون به کس دیگه جواب نمیدید
Last edited by BLACK-BLACK; 06-10-2009 at 22:01. دليل: درس نگرفتن از تجربه
مرسی از راهنمایی.... ولی خودمونیما یدقه افسردگی گرفتمy
عزیز قیمت اون مولتی افکت حدود 400
امپ هایه 30 وات (اگه ترانزیستوری باشن ) حدود 150 الی 200آخه اینقدر ها آمپیلیم بد نیست... بابا اینو از ایران نگرفته خودش رفته بوده انگلیس از اونجا خریده... اینجا رو نگاه کن قیمتش رو زده در حال حاضر فقط 299 دلار تو خارج از کشور یعنی اگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....
من خریدمش 230 تومن.خداییشم راضیم... لامسب میترکونه... نویزم نداره.... ولی ایول که جواب سوالم رو دادی... ممنون
این لینک:
مدلش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Roland Cube-30 Bass Combo 1X10 Amp
Last edited by iranian_ boy; 06-10-2009 at 23:35.
اینی که قیمت ها انقدر تفاوت می کنه می تونه :
- به چوب دسته
- کوئل پیکاب ها
- تعداد پیکاب ها
- لک(lock) سردسته (داشتن یا نداشتن)
و
و
بستگی داشته باشه و البته تکنیک هایی که می تونی رو یه گیتار 1.5 ملیونی پیاده کنه قطعا رو یه گیتار 300 تومنی نمیشه پیاده کرد .
____
اینی که شما بخوای به سبک چه گیتاریستی بزنی تو انتخاب برند و سری گیتار مهمه
اینو سلیقه شما و روش تدریس استادتون تعین می کنه ...
ممکنه شما بخوای کارایه تکنیکی بکنی .. امثال جان پتروچی و ساتریانی بزنی .. خب این مهمه گه سازی که انتخاب میکنی 24 فرت باشه حتما یا بخوای تریپ گیلمور بزنی اون موقع باید دنبال ساز فندر باشی .. که زیر 1 تومن گیرت نمیاد که با بودجه سما همخونی نداره.
موفق باشی و بازم اگه سوالی بود در خدمتم .
دیدم امپ ِ عالیی هست - خوب گرفتی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه قانون همیشه هست تو خرید تجهیزات و سازها .. که اگه سالم باشن .. دست ِ دو خریدنشون خیلی خیلی به صرفست.
برو بالا .. گمرک سازها برای ایران 100% هست . یعنی هرچقدر پول میدی برای ساز همونقدر هم باید دو دستی تقدیم کنی به مامور ارزیابی گمرکاگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....[هورااا]
نوییز به کابل بستگی داره نه امپ .. معمولا بهترین کابل ها ، کابل هایی هستن که تو خلا به فیش ارتباطیشون لحیم شده باشن .لامسب میترکونه... نویزم نداره....
- در ضمن 30 وات هم کم توانی نیست ( برای تمرینایه خونگی) .
Have good time
میگم این که تو خلا لحیم شده باشه یعنی چی؟ یه توضیح میدی لطفا.؟ میخوام ببینم مال خودم همینطور ه یا نه...نوییز به کابل بستگی داره نه امپ .. معمولا بهترین کابل ها ، کابل هایی هستن که تو خلا به فیش ارتباطیشون لحیم شده باشن .
- در ضمن 30 وات هم کم توانی نیست ( برای تمرینایه خونگی) .
بعد یچیز دیگه دوست عزیز..
اون افکتی که گفته بودم رو هنوز ازس نخریدم.... به نظرت چند خوبه بگیرمش؟
مدلش اگر اشتباه نکنم:::
zoom gfx 5
میگه 150 میدمش(حالا باز میشه بالا پایینش کرد قیمت رو).... به نظرت خوبه؟
شما کی سوال پرسیدی؟؟؟؟
من گشتم نبود
1 بار دیگه بپرس
اگه بازم جواب ندادن خوب یعنی کسی نمیدونه!
تیکه هاتم قشنگ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)