اقا من مخلصتم ببخشید یه خورده بد حرف زدماون موقع یه خورده اعصابم خورد بود
![]()
اقا من مخلصتم ببخشید یه خورده بد حرف زدماون موقع یه خورده اعصابم خورد بود
![]()
Last edited by hamidrezaaa; 08-02-2008 at 15:19.
خواهش میکنم دوست عزیز من خیلی چاکرتم![]()
ولي به نظر من به غير ازK1 موتو .
بقيش از لحاظ Design تعطيلن . . .
كار كردن باهاش دل ميخواد كه ما نداريم .
همينم كه 8 مگ دوربينه طراحي تعطيله . /\/\/\
سلام، مي شه راجع به گوشي Htc نظرتون را بگيد، اينكه كجاييه و ...
واااااااااااااااااا!!!!!!!! منظورت چیه دل میخواد اگه یکم انگلیسیت خوب باشه و بهش ادت کنی حتی از ......راحت تره در ضمن این مطمئن باش که طراحیش کارشناسی شده هست موتو این رو ثابت کرده در تولیدات قبلیش خودتونم خوب میدوننین که اگه گوشیهای روز موتو به بازار ایران پا بزاری دیگه کسی نمیره از برند های دیگه گوشی بخره سری razer 2 موتو واقعا خداست از نظر طراحی و امکانات.......
htc یک شرکت تایوانی است که بیشتر گوشیاش PPc است....
اگه مدل خاصی مد نظرته میتونی از تایپیک مخصوص به PPc اطلاعات لازم رو بگیری.
در ضمن موتو V3i در زمان خودش یکی از شاهکارهای طراحی بود و تا حدودی هم Rizr Z8...
مممممممممممممممممم
من فکر میکردم برند آمریکایی و فقط تولیشد تایوانه !!!!
مرسی انگار اشتباه میکردم![]()
گوشی LG KF600 با یک نوع آوری به نمایش گذاشته شد شاید مهمترین فاکتور قابل اعتنای این گوشی همین LCd دو قسمتی اون باشه که صفحه نمایش کوجک پایین نقش دکمه های جهت یاب رو به نوعی بازی میکنه این گوشی فانتزی علاوه بر این به یک دوربین 3.15 مگا پیکسلی نیز مجهز میباشد.
![]()
دیگه به معرفی 5 تایی های سامسونگ دارم عادت میکنم (کم کم داره تعداشون از انگتای دست بیشتر میشه...!)
گوشی سامسونگ U900 با بدنه تمام فلزی و صفحه نمایش 16 میلیون رنگ از تازه ترین محصولات مدرن سامسونگه که در عین حال از سرعت بالای ارتباط داده ها نیز بهره میبرد...
ولی همون طور که انتظار میره مهمترین شاخصه این گوشی دوربین 5 مگاپیکسلی اونه که مجهز به فوکوس اتومات ,قابلیت تشخیص چهره و... است.
![]()
همون طور که انتظار میرفت سونی اریکسون در آغاز سال نو و همطمان با کنگره جهانی موبایل بارسلون باز هم چند مدل گوشی جدید رو معرفی کرد تا نظرها رو به سمت خودش جلب کنه ....
سونی اریکسون Z770 هم مانند سایر هم رده های خودش (سری Z) بر پایه یک گوشی تا حدودی زنانه و شیک ساخته شده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir2011; 11-02-2008 at 03:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)