من یه برنامه واسه بلند کردن صدا دارم فکر کنم حجمشم کم باشه.اگه مشکلت حل نشد بگو واست آپ کنم.راستی پیغام خصوصی رو هم یه نگاه بنداز.
من یه برنامه واسه بلند کردن صدا دارم فکر کنم حجمشم کم باشه.اگه مشکلت حل نشد بگو واست آپ کنم.راستی پیغام خصوصی رو هم یه نگاه بنداز.
من زیاد سند شده ایی ندارم که قاطع بگم...فقط قاطعانه میگم مسیجی که با برنامه سند بشه رو ساعت میزنه...من فقط یه دونه سند با گوشیم داشتم که اونو ساعت نزده و no indication نوشته
بازم من نظرمو میگم این ربطی به گوشی و فریمور نداره..همش مربوطه به برنامست شاید ورزن مای فون اکسپلوررت جوری هست که این امکان رو نداره!!!
خوب همینه دیگه وقتی no indication مینویسه یعنی time رو نشون میده.ماله منم همینطوره.من قبل از اینکه برای اولین بار گوشیمو با باکس فلش کنم خوب بود و کار میکرد و اینم بگم که با همون برنامه مای فون اکسپلوررت که قبلا زمان رو نشون میداد الان نشون نمیده.حتی یه نسخه جدیدترشم نصب کردم ولی بازم نشون نمیده.
ولی من میگم به فریمور ربط داره.با ابن حال گوشیه خودتم مثله گوشیه منه دیگه.اگه میگی علت چیز دیگه ایه خودت باهاش ور برو هر موقع جواب گرفتی به منم یاد بده.
سلام بروبچ
من با نرم افزار setool2lite منوی فلش آپلود کردم ولی کار نکرد!
بعد با فار رفتم دیدم منوها رو درست ریخته ولی نمیدونم چرا کار نمیکرد
با فار فلدرش رو رو پاک کردم و دوباره ریختم (با فار) بعدش هم main رو فلش کردم
این دفعه کار کرد!!!!
مشکل از کجاس؟
یادمه یه پچی بود که جلوی منو فلش رو میگرفت(در واقع اونو به یه پوشه دیگه منتقل میکرد)سلام بروبچ
من با نرم افزار setool2lite منوی فلش آپلود کردم ولی کار نکرد!
بعد با فار رفتم دیدم منوها رو درست ریخته ولی نمیدونم چرا کار نمیکرد
با فار فلدرش رو رو پاک کردم و دوباره ریختم (با فار) بعدش هم main رو فلش کردم
این دفعه کار کرد!!!!
مشکل از کجاس؟
شما با فلش کردن main این پچ رو پاک کردید و گوشیتون به حالت عادی برگشته
دوست عزیز با وجود فایل restore که در عرض 3 ثانیه گوشی رو روشن میکنه چرا main فلش میکنی
یه نگاه با تاپیک rest توی امضام بنداز
آره حق با شماس!یادمه یه پچی بود که جلوی منو فلش رو میگرفت(در واقع اونو به یه پوشه دیگه منتقل میکرد)
شما با فلش کردن main این پچ رو پاک کردید و گوشیتون به حالت عادی برگشته
دوست عزیز با وجود فایل restore که در عرض 3 ثانیه گوشی رو روشن میکنه چرا main فلش میکنی
یه نگاه با تاپیک rest توی امضام بنداز
من اون پچ رو نصب کرده بودم
از کمکت ممنونم
اول از همه این برای آقای vodka :
داداش اینم از فایلهای اصلی دبلیو 810 که واست آپ کردم :
اینم واسه دادا مصطفی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش پک دومی رو دانلود کن فک کنم صداش بلندتر شده باشه (100% شده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اون آموزشی که قولشو به ودکا و دادا مصطفی و بقیه داده بودم (بازم میگم خیلی راحته) :
اولین کار اینه که شما فایلی رو که میخواهید عوضش کنید رو اجرا کنید و اونو طوری که میخواهید ویرایش کنید
این کار خیلی راحته
برای مثال برای تغییر فایل splash اینطور عمل میکنیم
این فایل رو rename میکنیم و جلوی splash این رو تایپ میکنیم .png (نقطه و بعد png)
حالا این فایل رو میتونیم با فتوشاپ یا هر برنامه ای که میخواهیم ادیتش کنید و بعد سوش کنیم
قسمت مهم اینجاست . در اینجا باید پسوند فایل یعنی .png رو پاک کنیم
اگه اسم فایلتون هنوز splash.png هست که .png رو پاک کنید ولی اگه .png رو ندارید به این صورت عمل کنید
مای کامپیوتر رو باز کنید و از منوی تولز . فولدر آپشن رو انتخاب کنید
حالا در پنجره باز شده به سربرگ view برید و گزینه ی hide extensions for now file types رو تیک بزنید
یعنی این مسیر : my computer/tools/folder option/view/hide extensions for now file types
حالا فایلتون با پسوند میشه و میتونید پسوندش رو پاک کنید
به همین راحتی
دمت گرم دادا..کارت مثله همیشه خوبهدست گلت درد نکنه...
حالا یه بوس بده.....موووووووووووچ
قربونش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)