نه من راديو فرهنگ پيدا نكردم البته احتمال داره كه راديو فرهنگ منو پيدا نكرده باشه...
نه من راديو فرهنگ پيدا نكردم البته احتمال داره كه راديو فرهنگ منو پيدا نكرده باشه...
داشتم تو سايت مهر نيوز يه گشت ميزدم يه خبر در مورد موسيقي زيرزميني بود كه دنبال اسم محسن چاووشي ميگشتم گفتم شايد چيزي نوشته باشه بعد ديدم هفت تا چاووشي پيدا شد تو اون متن...بعد كه ميخواستم از اول بخونم ديدم اسمش محمدعلي بود!! « نكته جالبي بود ! مگه نه ؟! »
خوب گفتم روحيه تاپيك عوض شه! يه كليپ موبايل بذارم كه البته بي ربط هم نيست به اين تاپيك...
تو اين كليپ يه جوجه رو روي باند ماشين ميذارن و اهنگ عروس قصه رو ميذارن ، صداشم خفن ميبرن بالا جوجه هم
... - خيلي خنده داره - ...
::: از اين به بعد ميخوام كليپهايي كه به نوعي با محسن چاووشي ارتباط دارن رو بذارم . شما هم اگر داريد بذاريد :::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت IranSongMusic كه چهارمين سايت برتر در زمينه موزيك در ايران هست پس از سايت هاي
بيا 2 موزيك ، سونگ بي سونگ و موزيك باران تو صفحه اول سايتش زده :
::: ایران سانگ موزیک اولین و تنها اسپانسر تبلیغاتی محسن چاووشی :::
اميدوارم فقط كه اين هم مثل بقيه اسپانسرها نباشه...! يارو پاميشه يه وبلاگ ميزنه ميگه
اسپانسر محسن چاووشي!
Last edited by masoud908; 29-07-2007 at 12:31.
حالا مسعود جان از این اسپانسرا چیزی به چاوشی هم میرسه یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا...محسن چاووشي از البوماش پولي بهش نميرسه حالا از اسپانسر پولي بهش برسه!
حدس میزدم که یه شگرد تبلیغاتی باشه چون محسن جان نه تنها احتیاج به تبلیغ نداره بلکه از اسم اون برای تبلیغ سایتشون استفاده میکنن
ایول جون من فقط بخند هه هه هه
راستی مسعود جان نگفتی کتاب رو خریدی یا نه ؟ به سایت سر زدی ؟ در مورد کتاب توضیح داده من خودم شماره دو اونم دارم... .![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bahram1145; 29-07-2007 at 19:23.
يو ها ها ها ها ها «چشمك»
راستش نه..اصلا حال كتاب خوندن نيست!
مسعود جان کتاب خیلی خوبیه از دستش نده حداقل به سایت سر بزنی بد نیست
باز نگی ای بابا دوباره گیر دادی...
فقط یه چیز بگم که
مشکل اینجاست که ما آنقدر فرق در مشکلات زندگی هستیم که حتی موقعی که توی خونه هستیم سر سفره غذا می خوریم هم , توی فکر وناراحتی هستیم طوری که حتی مزه غذا رو هم نمی فهمیم
زندگی آنقدرها هم جدی نیست
مردم ما مخصوصا" جوانهای ما یه مقدار احتیاج به امید و آرزو دارند
این چیزها رو نه فقط برای تو بلکه برای همه اونهایی که میبینند می گم چون من همه شما عزیزان رو دوست دارم
Last edited by Bahram1145; 29-07-2007 at 20:06.
خوب گير دادي بگم ندادي ؟!«چشمك»
من با كتاب خوندن و ... اين چيزا روحيم عوض نميشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)