پهناي باند هميشه به بيت هست نه بايت .
پهناي باند هميشه به بيت هست نه بايت .
پس سرعت دانلود میشه 32.به درد هیچی نمیخوره
این بسته خوبی هست. از اول هم باید میگذاشتند تا خیلی از مشتریهاشون نپرن. الان که پریدن تازه فهمیدن.
به نظر من بسته باصرفهای هست.
این رو من پیشنهاد دام بهشون. چندین بار هم پیگیری کردم. خوشحالم که آوردن.
منتها آنتن دهی ایرانسل در جایی که ما هستیم خیلی ضعیف شده و با مودم رویِ پشت بام هم که قبلاً مینوشت Strong الان مینویسه Good. به فکر فروش مودم افتادم.
![]()
امیدوارم برداشته نشه، چون شرکت ها تو ایران ، فقط میخوان کاری کنن که مشتری اذیت شه! یه بار سیاست شرکت تشویق خرید حجمی میشه، بعد نامحدود، بعد نامحدود زیاد میشه ، گند میزنن به سرویس که ملت حجمی بگیرن و...
ایرانسل هم فعلا گند زده به حجمی ها
هر چند که من کلا تمدید نمیکنم به خاطر قطعی زیادی که پارسال داشتم.
از بین تمام بسته های نامحدود تنها بسته ی با صرفه همین بسته هست چون بقیه حجم منصفانه ای برابر بسته های حجمی دارند که قیمت تقریبا برابری میکنه و ارزش خرید نداره و تقریبا بسته های نامحدود ،حجمی به حساب میان چون بعد از گذر از استانه هیچ کس راضی نمیشه با سرعت 256 از نت استفاده کنه یا به عبارت واضح تر اصلا با چنین سرعتی نمیشه وبگردی کرد و امکان تایم اوت دادن زیاده .
با تشکر از پیشنهاد خوبتون ، علت ضعیف شدن سیگنال تغییراتی هست که در شبکه انجام میشه و یا گاهی با انجام تغییرات فیزیکی بر روی دکل ها صورت میگیره و طی 3 ماه اخیر در بسیاری از مناطق این مشکل به وجود اومده و متاسفانه باتوجه به خوب بودن سیگنالتون مشکل قابل پیگیری نیست .
دوستان یه وبسایت پیدا کردم که گویا نماینده TD-LTE ایرانسله، با این تفاوت که آیپی استاتیک میده و NAT Type 2 هست:
اینا مودم اسیاتک هستند که در اصل همون ایرانسل هست یعنی وصل میشه به دکل ایرانسل
با این تفاوت که نت تایپ ۲ ارایه میکنه
دوستان کسی خبری از طرح گسترش شبکه اینترنت ثابت ایرانسل نداره ؟ الان چند ساله تو همین نقاط و مراکز اعلام شده گیر کرده و حرکت هم نمیکنه. برا هر شهر که میخواد اضافه کنه نیاز به چه چیز جدیدی داره ؟ دکل گذاری باید بشه و یا تجهیزات جدید میاد رو همون دکل های اینترنت همراه سوار میشه ؟
از لحاظ فنی نظری ندارم چون اطلاعاتی ندارم
ولی فکر کنم به دلیل تحریم توی تامین تجهیزات با مشکل اساسی مواجه شدن و معمولا با نصب تقویت کننده بسنده میکنن تا نصب دکل جدا و کامل
یکی ازمشکلات کندی نصب هم عدم همکاری شهروندان با نصب دکل در منطقه یا ساختمان مورد نظر شرکت به دلیل امواج هست که بنظرم هم منقی هست هم خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)