احسنت!!
عملا به مدت 15 روز ترافیک نامحدود با سرعت حداکثری ( تا 16 مگ) رو کاربرا میتونن تجربه کنن تو این کشور! کدوم شرکت دیگه ای جرات همچین کاری رو داره؟!
احسنت!!
عملا به مدت 15 روز ترافیک نامحدود با سرعت حداکثری ( تا 16 مگ) رو کاربرا میتونن تجربه کنن تو این کشور! کدوم شرکت دیگه ای جرات همچین کاری رو داره؟!
سلام
من حدود يك ماه و نيم سرويس از شركت شاتل گرفتم.سرويس جشنواره ٢٤٩ گيگ كه ٢٠٠ گيگ شبانه است.
من از اين قضيه خبر نداشتم كه اگه دانلود شبانه از يه حدي مه انگار هيچكس نميدونه اون حدش چقدره بيشتر بشه سرعت شبانه محدود ميشه رو ١٠،١٥ كيلو بايت و در بلك ليست شاتل قرار گرفتم.
حالا اين طرح نامحدود نوروزي ميخواستم بگيرم گفتم اول از شما بپرسم ايا اين طرح هم مثه شبانه دانلود از يه حد بيشتر بشه محدود ميشه؟
از پشتيباني كه پرسيدم گفت بله محدود ميشه.اگه تو يه روز ١٠ گيگ پيوسته دانلود كني محدود ميشه!
حالا نمي دونم راست گفت يا ميخواست يه چيزي بگه كه من زياد دانلود نكنم.
دوستان با تجربه شاتلي لطفا راهنمايي كنن
ممنون
سلام
تجربه ثابت کرده شاتل از هر بهانه ای برای کرم ریختن و اذیت کردن استفاده میکنه. پس احتمال این که محدود بشین وجود داره.
چیزی که برای من ثابت شده آینه که به هیچ چیز شاتل نمیشه اطمینان کرد و نباید از خبر جشنواره نوروزی خوشحال شد، همونجوری که نباید از وجود شاتلند خوشحال بود، همونجوری که نباید به تخفیف 50 درصدی خرید ترافیک دل خوش کرد.
من فک کنم سیاست شاتل در مورد دانلود شبانه سرویس اکو، رابطه مستقیمی با مقدار خرید حجم توسط مشتری داره. مثلا من ماهی 100 گیگ حجم از شاتل میخرم و تقریبا ماهی بین 130 تا 160 گیگ شبانه (از ساعت 3 تا 8 صبح) دانلود میکنم و سرعتم محدود نمیشه. حالا این برداشت منه. نمیدونم نظر شما دوستان چیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتراک رایگان یک ماهه نماوا
این هدیه از طریق تخصیص یک کد تخفیف که با مراجعه به وب سایت مای شاتل برای مشتریان عزیز در دسترس است،
قابل استفاده خواهد بود.
از این رو مشترکین عزیز میتوانند با مراجعه به سایت مای شاتل، از طریق منوی خدمات مشترکین بخش کد تخفیف، کد مربوط به خود را دریافت کنند.
پس از دریافت کد تخفیف با ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با انتخاب بخشی که اطلاعات کاربری را نشان میدهد و کلیک کردن کارت هدیه، میتوان کد تخفیف دریافت شده را وارد کرد. به این ترتیب اشتراک یک ماهه این سرویس برای تماشای رایگان فیلم و سریال بر روی این سایت برای کاربران فراهم میشود و مشتریان عزیز شاتل میتوانند اوقات فراغت روزهای تعطیل آغاز سال را در کنار خانواده و عزیزان خود با استفاده از این هدیه به یادماندنی سپری کنند.
چند نکته مهم:
- این هدیه برای تمام مشتریانی که در بازه یک ماهه یکم تا سی و یکم فروردین ۱۳۹۶ به وبسایت نماوا مراجعه و کد تخفیف خود را فعال کنند، قابل استفاده خواهد بود.
- این هدیه برای مشترکینی که در حال حاضر مشترک نماوا هستند، بلافاصله پس از اتمام زمان اشتراک دوره فعلیشان قابل استفاده خواهد بود، مشروط بر آنکه در مدت زمان یاد شده فعال شود.
- هدیه یاد شده به مشترکینی اختصاص خواهد یافت که در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده، یا قطع به علت اتمام ترافیک و یا قطع به علت بدهی باشند.
این هدیه شامل مشتریان کلیهی سرویسهای شاتل در سراسر کشور خواهد بود.
Last edited by Dr Nima; 18-03-2017 at 23:46.
اعتبار تا ١/٣١ يعني چي
تاريخ انتقضاء هديه يا استفاده از هديه
تا كي ميتوني نگه داري
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شروع شد یعنی الان بدانیم ؟![]()
عجیبه تقریبا 17 دقیقه گذشته (چقدر پیگیر) ولی هنوزم هیچ بسته ای فعال نشده
![]()
سلام
تاریخ شروع تا 1/31 هستش مثلا شما میتونی 1/30 فعالش کنی تا 2/30
" اقا دانلود نکنید من یه چند مگی دانلود کردم رفت به حسابه "دریافت شده محاصبه شده" مملکته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)