تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 669 از 3347 اولاول ... 16956961965966566666766866967067167267367971976911691669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,681 به 6,690 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

2-3 روزه پوشش 3g و کلا سرعت توی محله ما افتضاح شده (جنوب تهران) :|
    کلا آنتن که همش میپره،سرعت هم اگه بزور به اینترنت وصل بشه حدود 300-400 کیلوبیت هست(توی همه ی ساعات روز هم تست کردم :| )
    نیمدونم چرا یهو اینطوری شد،تا 1 روز قبلش سرعت دانلود تا 1200 کیلوبایت بالا میرفت و حداقل به جز اینترنت آنتن نمیپرید و انتن دهی خوب بود،یهو اینطوری شد......
    Last edited by Leon-117; 30-11-2014 at 21:35.

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تعرفه ها هم برای 2G 3G 4G یکی هست و هیچ تفاوتی نداره
    خوب من از کجا بفهمم این بسته ای که می گیرم مال کدوم نسله؟
    یعنی من هر کدوم رو فعال کنم با هر نسلی که بخوام می تونم وصل بشم؟
    یه خورده گیج شدم!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب من از کجا بفهمم این بسته ای که می گیرم مال کدوم نسله؟
    یعنی من هر کدوم رو فعال کنم با هر نسلی که بخوام می تونم وصل بشم؟
    یه خورده گیج شدم!
    بله قیمت ها برای همشون یکسانه. حالا بستگی به شانست داره که تری جی و 4 جی داشته باشی یا نه

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من تو مشهد سیم کارت 4g گرفتم ولی علامت 4g نیومد (فلکه آب بودم) فقط علامت 3g یا همون H اومد.

مشکل از چی میتونه باشه؟

کسی میدونه دقیقا کجای مشهد الان 4G هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر کنم ایرانسل همه رو به مسخره گرفته. چرا اطلاعات شفاف ارائه نمی کنه. نمی تونه یه نقشه بزاره نمیگم هر روز بلکه ماهانه به روز کنه

6. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چندتا تست تازه از 4G میدان ولیعصر تهران

تمام تست ها در یک مکان و در یک ساعت و یکجا گرفته شده اند و تمایز آشکاری بین اینترنت داخلی و اینترنت بین الملل وجود دارد.
    (برای مثل من یک گیگابایت فایل می خواستم روی چند سرور خارجی آپلود کنم ولی سرعت آپلود هرگز از ۴۵ کیلوبایت در ثانیه فراتر نرفت ولی آپلود همان فایل با سرعت ۱۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه روی سرورهای داخل امکان امکانپذیر شد)‌

سرورهای داخلی (شاتل)

سرورهای خارجی

لندن

پاریس

بوفالو نیویورک

روتردام

کاملا مشخص است که لینک به اینترنت بین الملل با سرعت خیلی خیلی کمتری برقراره و سرعت آپلود خیلی خیلی پائین نگه داشته شده است.
    این سرعت های بسیار زیاد فقط در اتصال به سرورهای داخل ایران وجود دارد.
    چند دلیل باعث افت سرعت پهنای باند بین الملل ایران میشه که به دست کاربران نهایی میرسه:
    1- فیلترینگ و فایر وال های شدیدی که سر راه اینترنت هست.
    2-ترافیک شدید مسیر های مختلف ورودی پهنای باند به ایران.
    3-تفکیک مسیر ارسال ( Send ) و دریافت ( Recieve ) اینترنت بین الملل توسط شرکت زیرساخت.یعنی سایتی که شما باز میکنید از مسیر مثلا عمان تل درخواستش به سرور مورد نظر ارسال میشه و دریافت درخواست شما میره و مثلا از مسیر آذربایجان به ایران برمیگرده!!

مورد سوم سیستم پیچیده ای داره...آی پی هایی که تو TraceRoute ها میبینند همگی مسیر Send رو نشون میدن!
    اکثر مواقع Send رو زیرساخت روی مسیری میندازه که ظرفیت کمی داره و اختیار تغییر اون هم هیچ شرکتی بغیر از خود شرکت زیرساخت نداره..ولی مسیر های دریافت که کاربر نمیتونه تشخیص بده ، تغییرش رو شرکت ها میتونن درخواستشو به شرکت زیرساخت بدن ، دست خودشونه بهترین مسیر رو انتخاب کنن.
    دلیل این قضیه هم معلومه..بخاطر کنترل اطلاعات ارسالی از ایران به خارج.
    همین امر باعث میشه بشدت پینگ تایم آی پی های مختلف خارجی با هم تفاوت داشته و سرعت دانلود و آپلود سایت ها و سرور های مختلف خارجی هم با هم تفاوت داشته باشند.
    بطور مثال شاید بار ها پیش اومده باشه که پینگ با سرور مثلا فرانسه چندین برابر بهتر از پینگ سرور های آذربایجان یا ترکیه که نزدیک تر هستن به ایران باشه.
    الان اکثر پینگ های خارجی رو هم ببینیم بالای 100 هستن بخاطر اینکه مسیر ارسال و دریافت رو یک مسیر نیست!
    زمانی پیش میاد که پینگ 8.8.8.8 به زیر 70 میاد و اونموقع زمانیه که ارسال و دریافت رو زیرساخت رو یه مسیر میذاره.

خلاصه مطلب اینکه تو ایران STM1 هم باهاش با سرور خارجی تست بگیرید شاید نصف پهنای باند خریداری شده رو روی تک کانکشن سایت Speedtest یده.
    فرصت شد از یکی از لینک های اختصاصی که داریم برای شرکتمون ، تست های مختلفی میذارم تا تفاوت رو مشاهده کنید.

امیدوارم این مطلب برای همه مفید واقع شده باشه.

8. 12 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چند دلیل باعث افت سرعت پهنای باند بین الملل ایران میشه که به دست کاربران نهایی میرسه:
    1- فیلترینگ و فایر وال های شدیدی که سر راه اینترنت هست.
    2-ترافیک شدید مسیر های مختلف ورودی پهنای باند به ایران.
    3-تفکیک مسیر ارسال ( Send ) و دریافت ( Recieve ) اینترنت بین الملل توسط شرکت زیرساخت.یعنی سایتی که شما باز میکنید از مسیر مثلا عمان تل درخواستش به سرور مورد نظر ارسال میشه و دریافت درخواست شما میره و مثلا از مسیر آذربایجان به ایران برمیگرده!!

مورد سوم سیستم پیچیده ای داره...آی پی هایی که تو TraceRoute ها میبینند همگی مسیر Send رو نشون میدن!
    اکثر مواقع Send رو زیرساخت روی مسیری میندازه که ظرفیت کمی داره و اختیار تغییر اون هم هیچ شرکتی بغیر از خود شرکت زیرساخت نداره..ولی مسیر های دریافت که کاربر نمیتونه تشخیص بده ، تغییرش رو شرکت ها میتونن درخواستشو به شرکت زیرساخت بدن ، دست خودشونه بهترین مسیر رو انتخاب کنن.
    دلیل این قضیه هم معلومه..بخاطر کنترل اطلاعات ارسالی از ایران به خارج.
    همین امر باعث میشه بشدت پینگ تایم آی پی های مختلف خارجی با هم تفاوت داشته و سرعت دانلود و آپلود سایت ها و سرور های مختلف خارجی هم با هم تفاوت داشته باشند.
    بطور مثال شاید بار ها پیش اومده باشه که پینگ با سرور مثلا فرانسه چندین برابر بهتر از پینگ سرور های آذربایجان یا ترکیه که نزدیک تر هستن به ایران باشه.
    الان اکثر پینگ های خارجی رو هم ببینیم بالای 100 هستن بخاطر اینکه مسیر ارسال و دریافت رو یک مسیر نیست!
    زمانی پیش میاد که پینگ 8.8.8.8 به زیر 70 میاد و اونموقع زمانیه که ارسال و دریافت رو زیرساخت رو یه مسیر میذاره.

خلاصه مطلب اینکه تو ایران STM1 هم باهاش با سرور خارجی تست بگیرید شاید نصف پهنای باند خریداری شده رو روی تک کانکشن سایت Speedtest یده.
    فرصت شد از یکی از لینک های اختصاصی که داریم برای شرکتمون ، تست های مختلفی میذارم تا تفاوت رو مشاهده کنید.

امیدوارم این مطلب برای همه مفید واقع شده باشه.
    مهندس دلیل اینکه وب گردی ایرانسل با تری جی وحشتناکه اما با وی پی داخلی و خارجی درست میشه چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مهندس دلیل اینکه وب گردی ایرانسل با تری جی وحشتناکه اما با وی پی داخلی و خارجی درست میشه چیه؟
    برمیگرده به DNS های ایرانسل..شما وقتی وی پی میزنید به سرور داخل ایران از DNS هایی که روی اون سرور تعیین شده استفاده میکنید.
    احتمالا ارتباط شما با DNS های خود ایرانسل ضعیفه..خیلی از مناطق یه همچین مشکلی هم من داشتم.
    اگر از مودم استفاده کنید واسه 3G یا با hotspot گوشی کار کنید میشه یجوری DNS رو روی لپتاپ یا مودم تغییر داد ولی رو اکثر گوشی ها نمیشه .
    Last edited by MOH@ND3S; 30-11-2014 at 23:49.

11. 6 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیلش تاخیر بالا تو شبکه در برقراری ارتباط هست که باعث میشه لود یک سایت که شامل چندین و چند درخواست میشه بیشتر طول بکشه، شما وقتی با و پ ن وصل میشی در واقع یک ارتباط مداوم برقرار کردی که از داخلش دیتا عبور داده میشه و یکجورایی باعث دور زدن اون تاخیر میشه.

13. 5 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2-3 روزه پوشش 3g و کلا سرعت توی محله ما افتضاح شده (جنوب تهران) :|
    کلا آنتن که همش میپره،سرعت هم اگه بزور به اینترنت وصل بشه حدود 300-400 کیلوبیت هست(توی همه ی ساعات روز هم تست کردم :| )
    نیمدونم چرا یهو اینطوری شد،تا 1 روز قبلش سرعت دانلود تا 1200 کیلوبایت بالا میرفت و حداقل به جز اینترنت آنتن نمیپرید و انتن دهی خوب بود،یهو اینطوری شد......
    ایرانوِل
    هر روز بد تر از دیروز
    دلیلش اینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •