کسی هست که کارایی LED samsung f 8880 رو از نزدیک دیده باشه؟ تلویزیون خوبی هست بگیریمش؟
کسی هست که کارایی LED samsung f 8880 رو از نزدیک دیده باشه؟ تلویزیون خوبی هست بگیریمش؟
تا تابستون احتمالش کمه که موجودی باشه همین الانشم حداقل توی بانه بسیار کمیابه .
بهترین ال ای دی در حال حاضر همین مدله یه کم گرونه ولی در مقایسه با رقیبهاش یه سر و گردن بالاتره و البته طراحی فوق العاده ای داره! در گرفتنش یه لحظه هم تردید نداشته باش!
مگه بانیان vt60 رو وارد نکرده ؟ پاناسونیکم که ظاهارا تا آخر 2014 فروش پلاسما رو ادامه می ده ... پس قاعدتا باید تا تابستون بشه vt60 پیدا کرد !
تا دیروز میخواستم 42vt30 بگیرم اما وقتی دیدم 46f8880 سامسونگ رسیده به 4600 گفتم چه کاریه که 4380 برای vt30 پر ریسک بدم. یه سنجش ترازویی از هر دو کردم دیدم f8880 به vt30 میچربه. باز تا ببینیم چی بشه.......
Last edited by chaharnazm; 10-02-2014 at 09:24.
led نگیر به نظر من ! منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم . انفدر بالا پایین کردم آخرش بین vt20 و lx9900 گفتم دردسر پلاسما زیاده رفتم 9900 رو گرفتم . الان از کارم خیلی پشیمونم واقعا تصویر led پر از نقصه ! تازه 9900 یه تلویزیون local dimm هست و یکی از پیشرفته ترین led ها محسوب میشه ولی تصویرش پر از نقصه ! از halo و banding بگیر تا کنتراست غیر ثابت و رنگ های غیر طبیعی . خلاصه ایندفعه هر جور شده پلاسما می گیرم . تجربه ی خیلی بدی بود اون همه پول بی زبون که پای led لعنتی دادم
راستش بد جور شیفته پلاسمای vt30 شده بودم اما دوستان میگن خرابی زیاد داشته حتا از st30 هم نارضایتی کارایی داشتند. دوست داشتم vt60 میگرفتم که گرونه. st60 هم که تهران نمیاد و اونم گرونه. پلاسماهای قدیمی تر هم اشکال زیاد داشتند اینکه نگاهم اومد روی این led. چند تا review خوندم نکات منفی کمی ازش گفته بود. لامصب پلاسماهای پاناسونیکی که تو جمهوری دیدم نسبت به اندازه و سال ساختشون قیمت الکی بالایی دارن. زور داره 4 تومن پول واسه پلاسمای 3 سال پیش 42 اینچ بدی.
دوستان بعد از 3 هفته ای که vt60 رو گرفتیم متوجه یه موضوعی شدم وقتی از گیرنده داخلی تلوزیون استفاده میکنی حتی به مدت 1 ساعت باعت میشه تلوزیون خیلی داغ بشه اما وقتی ازطریق هارد و کابل hdmi و av بازی و فیلم نگاه میکنی اونم 3 یا 4 ساعت متوالی خیلی خیلی کم داغ میکنه وحتما سعی کنید یه گیرنده خارجی خوب براش تهیه کنید واز گیرنده خودش به هیچ وجه استفاده نکید . در ظمن دوست عزیز vt60 های تهران بدون گارانتی هستن چون زنگ زدم نمایندگی پرسیدم و قیمت 7800
تایید میشه .من قبلا lcd داشتم چشم کمتر اذیت میشد .تو led تصویر وقتی جابجا میشه کمی رنگ بجا میزاره اگه خیلی دقت کنی ! هرچند led از نظر مصرف برق و کنتراس خیلی بالاتره . در کل اون lcd ها بهتر بود پلاسما رواطلاعی ندارم
نگران نباش .من وقتی از هارد متصل به تی وی فیلم های حجم بالا و سه بعدی میبینم داغ میشه ولی عادیه .
دوستان این هم چنتا تصویر بعد از کالیبره کردن از سایت cnet با یه تفاوت برای cnet کنتراست روی 80 بود ومن روی 65 گذاشتم . کیفیت فیلمها یکی 8 گیگ و دیگری 14 گیگ بود وbitrate هم بالای 13 مگ بود . انیمیشن ماداگاسکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تبدیل شوندگان 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)