mul که الان Turbobit میخواستم دانلود کنم جواب نمیداد از یه سرور دیگه گرفتم. سرعت با 4 5 تا لینک 360
mul که الان Turbobit میخواستم دانلود کنم جواب نمیداد از یه سرور دیگه گرفتم. سرعت با 4 5 تا لینک 360
منم دارم همینو می گم،آخه اینترنتی که لینک خارجیش 10 تا 20 باشه اینترنتهاصلا" داخلی 100 مگ،وقتی یک دانلود لینک خارجی 30 باشه چه فایده داره
من یه فکری به ذهنم رسیدواسه دانلود یک فایل حجیم از یک سرور خارجی میشه از چند کانکشن استفاده کرد و سرعتو بالا برد برای وبگردی چون مرورگرها محتویات یک صفحه رو با تک کانکشن دانلود میکنند سرعت پایینه اگه یک مرورگری بشه نوشت که آبجکت های یک صفحه رو هر کدومشو با چند کانکشن دانلود کنه سرعت وبگردی اندازه سرعت دانلود میشه.! کسی اگه حالشو داره بنویسه اینو. شاید خودم نوشتم.
![]()
کاش یه راهی بود سریع تر نامحدود رو میگرفتم! تا 1ماه این محدود تموم شه من جونم بالا اومده!![]()
اینم وضعیت نت ما
تو یه وب گردی ساده هم موندیم 256 نامحدود قبلش هم 2 m محدود بود همین بود دیگه نمیدونم چی بگم خدا
Last edited by gnulinux; 26-06-2013 at 15:57.
این اینترنتی که تو ایران ارائه میشه حالا هر شرکتی فرقی نمیکمه ، دائم پینگشون بالا پایین میره و سرشار از ریکوئست تایمه حالا به دلایل مختلف چه طبیعی یا غیرطبیعی و به هیج وجه نمیشه رو هیکلشون حساب کرد، یکلام ، ارزش خرج کردن نداره که هیچ مفتم گرونه چون همیشه رو اعصابه
بابا بیخیال .
در کل اگه بخوای حساب کنی همه ی ISP ها وضعیت سرویسشون بده.
حالا تو مازندران مخابرات اومده یکمی سرویسشو بهتر کرده.
به نظرم اگه مخابرات سرویس نامحدود نداشت همه میرفتن سراغ یک ISP دیگه .
تاپیک جهت پاکسازی و ارام شدن جو تا اطلاع بعدی بسته می شود.
تاپیک مجدد باز می شود ...
امیدوارم دیگر شاهد پست های دارای لحن توهین امیز در تاپیک نباشیم در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد شدید خواهد شد.
دوستان وضعیت چطوره؟
وضعیت من داغونه
سایت به زور بالا میاد
سرعت دانلود با ده تا لینک از mul روی 100 می مونه و بیشتر نمیشه
و سوال اساسی:
آیا برای دانلودرها وقت کوچ کردن از مخابرات فرا رسیده؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)