آره , خودشه
آره , خودشه
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه رومینگ کردی رو شبکه ایرانسل چرا هنوز به حالت 3G مونده ؟ باید فورجی بشه
چرا شرلوک هولمز بازی در میارین , اون سیم کارت دومه اون بالا هم مشخصه
میخوای فیلم بگیرم خیالت راحت بشه , میگم میشه دیگهدروغ که نمیگم
ادیت : فیلم گرفتم
لینک یک یا دو ( جفتش یکیه )
نه نمیگم که دروغ میگی . سو تفاهم نشه . من ترابرد کردم به رایتل منتظر سیمکارت هستم . میخوام بدونم که وقتی رومینگ میکنید رو شبکه اپراتورهای ایرانسل یا همراه اول علامت روی سیمکارت 4G میشه یا همون 3G میمونه . دستت درد نکنه فیلم گذاشتی . عالی بود . فکر کنم بعد رومینگ هم از 3G به 4G تغییر کرد
Last edited by meysam_s2015; 18-04-2022 at 13:31.
اگه میرفتید نمایندگی خیلی سریعتر کارتون راه میافتاد همون لحظه سیمکارت هم بهتون میدن, منم اون موقع که ترابرد کردم خیلی داستان پیش اومد 4 5 تا سیمکارت فرستادن و هربار میسوخت وتایید نمیشد ترابرد .... یک سال بیشتر شده از اون موقع ولی در کل راضی هستم تا امروز
اینجا قبلا نوشتم در موردش
آره اگه حضوری رفته بودم بهتر بود . اداره پست هم که خیلی کند مرسوله ها رو میاره . اتفاقا من چند وقت پیش خواستم از همراه اول ترابرد کنم به رایتل و هرکار کردم نشد . همراه اول تو ترابرد اذیت میکنه . مجبور شدم از ایرانسل ترابرد کنم
قطعا شما استان هایی جز البرز و تهران هستید .
با چند تا خط مختلف و با گوشی های منفاوت تست کردم جز همراه اول رو هیچ اپراتوری رومینگ نمیکنه .
تماس گرفتم با اپراتور گفتند استان های البرز و تهران فقط روی همراه اول رومینگ میشه .
سلام بالاخره سیمکارت رایتلم فعال شد . خیلی آسون رومینگ کردم رو شبکه ایرانسل و از بسته های رایتل دارم رو شبکه ایرانسل استفاده میکنم . البته پیش فرضش اینترنت همراه اول بود که خودم تغییر دادم . سرعتش عالیه در حد ایرانسل . زیر پنجاه مگابیت بر ثانیه سرعت نمیاد مایینتر . ایول رایتل . کاش زودتر ترابرد کرده بودم . خداحافظ همراه اول![]()
دوستان کسی تست کرده ببینیم روی های وب هم رومینگ میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)