سلام.دوستان سایتی میشناسید در زمینه فیلم اموزشی یا سرگرمی و برنامه سرعت دانلودش خوب باشه؟ دانلودام تمام شد .512 نامحدود حیفه .![]()
سلام.دوستان سایتی میشناسید در زمینه فیلم اموزشی یا سرگرمی و برنامه سرعت دانلودش خوب باشه؟ دانلودام تمام شد .512 نامحدود حیفه .![]()
نه منظورم فیض عظمی بود
اکانتینگ من روی پارس ماناماد هست یعنی از 80.191.224.244 حسابم رو بررسی میکنم. ولی زنگ زدم، تلفن گویا گفت که اکسین...
والا این شماره رو به برادرم دادن، اون یه مه بعد از من سرویسش رو از همون جایی گرفت که من گرفتم. ولی به من چیزی نگفته بود آقای غلامشاهی یا امین زاده (2222259) منظورمه.
حالا زنگ زدم به پشتیبانیش گفتم دزفولم، میخوام ببینم تحت پوشش شما هستیم یا نه؟ یوزرنیم رو پرسید بش گفتم، اسمم رو گفت مطمئن شدم پیش خودشونیم.
من اول به خود 2222259 دزفول زنگ زدم، گفت پشتیبانیتون اهوازه، باید با 06113372525 تماس بگیری. داخلی هم برای تمدید 1 و برای پشتیبانی 2
کاش مشکل حل بشه. ولی بقولت وقتی که شلوغ میشه یعنی ساعت 8-12 خیلی قطعی میره بالا...
پ.ن: راستی محمد اگر سرویست تموم شد، قطع نکن تا جایی که میتونی، من تا سه روز بعد از انقضا، داشتم مصرف میکردمتاریخ انقضا 27ـُم بود، تا 29ـُم مصرف کردم
سایت داخلی زیاد هست، دانلودها و سافت گذر و ...
Last edited by soroosh_cz; 22-08-2013 at 20:55.
آخه سرعت 60-70 چيه كه حيف باشه؟
اگه سرور داخلي باشه سرعتش خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ! پس فهميدم من از جايي ديگه نت گرفتم بايد برم دنبالش بگردم
يعني باز هم بايد مراقبت كنم كه نت قطع نشه؟!
آخرين ركوردم 10 روز پياپي سيستم رو روشن نگه داشتم به همه سپرده بودم كه من خوابم يا خونه نيستم كسي سيستم رو خاموش نكنه!
آقا اميد ما به شماست(از خودم بود) برو ببينم چيكار مي توني بكني.
نظر شخصيم هم اينه كه حداكثر كاري كه انجام بدن اينه كه دان استريمت رو بذارن روي يه مگ تا حالش رو ببري
من كه كلا با اين شركتهاي مخابرات تو هنگم كسي نيست ريستارتم كنه!
اينجايي كه شما گرفتي توي اين ليست هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من از پاساژ وليعصر گرفتم! شماره اش رو هم يادم رفته چند بود!
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
پینگ پایین
ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟؟؟
تأئید میشه.سرعت همینه.
همین که سرعت ثابته و همیشه داریش خیلی خوبه.باور کن کلی میشه باهاش دانلود کرد.یعنی حداقل تمام نیازهای آدم برطرف میشه.
دوست عزیز شما اصلاً پستهای قبلی رو میخونی؟
سرعت 512 نامحدود بین 65 تا 85 هستش.
يعني كامل شما رو ارضا ميكنه؟!
منم دارم كم كم تصميم مي گيرم 61 دقيقه از قراردادم مونده![]()
برای تمدید زیاد طولش ندی که دلتنگت میشیم ها...![]()
اگه نامحدود میخای بگیری 512 بگیر...اگه محدود میخای بگیری 1024 بگیر ...روی حرف منم حرف نمیزنی![]()
![]()
512 همه رو ارضا میکنه .به اوج میبره .این قدر سرعتش زیاده که بیهوش میشی![]()
بوووووووووووووووووووق!
نامردا راس 11:53 قطع كردن نت من رو
بچه ها خوش گذشت دوران خوبي داشتيم كنار هم!
![]()
دیگه از مخابرات نمیگیرید؟
چرا؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)