آقا شما چه کاره ای که میای وعده بی خود می دی؟ ما خودمون می دونیم درست نمیشه. اگر امشب درست نشد، لطف کن دیگه تاپیک رو شلوغ نکن و پست بیخود نده. اوکی؟
آقا شما چه کاره ای که میای وعده بی خود می دی؟ ما خودمون می دونیم درست نمیشه. اگر امشب درست نشد، لطف کن دیگه تاپیک رو شلوغ نکن و پست بیخود نده. اوکی؟
آقایون چه طرز صحبته؟
یه کاری کنین همین تیم پشتیبانی صبانت دیگه نیان اینجا دو تا اطلاعیه هم که میدن ندن. این تاپیک اسمش رو مدیران عوض کنن بذارن فحشدونی .
آقا صبانت اَخ. بد . دزد .
ولش کن برو سراغ یه isp درجه 1 و منصف دیگه .
اینکارا چیه راه انداختین توی این تاپیک.
بقول ایشون ما ایرانیها همیشه شاکی هستیم . برا همین اینم شده وضعمون.
روزانه یا شبانه؟
اگر دسترسی به نیورهای بخش فنی سایت صبانت دارید لطفاً به اطلاع آنها برسانید که :قسمت "رسیدگی به شکایات" چند روزی است که پیغام خطا میدهد و به کاربر اجازه دسترسی به این بخش وجود ندارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه چرا به شکایات ثبت شده پاسخی نمی دهند؟!
Last edited by ehsan_iace; 29-07-2012 at 10:26.
صبانت تو یه دروغگوی بزرگی واقعا خجالت داره
![]()
[QUOTE=ho3in2012;7128147]چند روزه که صبانت بر اساس سرعت خریداری شده توسط کاربر به کاربر سرعت شبانه میدهد
اصلا به خاطر همین شبانه رو اکانتشو حذف کردند و با روزانه یکیش کردن
فکر نکنم دیگه هم درستش کنن
منم 128 دارم سرعتمم دقیقا عین توئه و با همزمان چند تا فایل دانلود کردن درست نمیشه[/QUOTEدوسته عزیز ربطی به سرعت خریداری شده نداره الان من گه 2 مگ شارج کرده بودم 5 روزه سرعتم رو 30 بعدش قبلا همچین داستانی داشتن اینا نه تو ماه رمضون تو روزای دیگه در ضمن اینجا ایرانه شکایت چیزی و درست نمیکنه
>>"بقول ایشون ما ایرانیها همیشه شاکی هستیم . برا همین اینم شده وضعمون."
دوست گرامی، موضوع این تاپیک اینترنت شرکت صبانت هست نه بحث عمومی. شما این سرویس اینترنت رو به اهالی سایر نقاط جهان ارائه کن، ببین شاکی میشن یا نه؟ بعد بیا بگو ما همیشه شاکی هستیم.
عزیز دل . من خودم از شما نسبت به صبانت منتقدترم . خیلی بیشتر . ولی در عین انتقاد، رعایت احترام هم رو سعی میکنم داشته باشم.
نمیدونم شما و این دوستانی که جدیدتر مشترک صبا شدن چقدر توی جریانند . صبانت قبلاً یه تاپیک خیلی قدیمی تر داشت ولی بعلت همینجور مباحثات و
حرمت شکنی ها از طرف چند نفر اون تاپیک رو بستند . بعد از مدتی تاپیک بعدیشم به همون روز افتاد !
حالا اینم تاپیک سومه که با کلی لطف به سر ما از 09-08-2010 درست کردن و اینجوری بره مطمئناً به سرنوشت اون دو تا دچار میشه و
دیگه اجازه ی زدن تاپیک برای صبانت رو بما نمیدن ! اونوقت باید توی پ.خ از هم بپرسیم اوضاع چیه و چطوره .
من دارم از این جهت میگم.
وگرنه خط خودم سرعتش به یک هفتم سابق رسیده ! کلی از دانلودام خراب شده .
چکار کنم؟
بیام اینجا با &^%%$#%$ کردن عصبانیتم رو به همه منتقل کنم؟ بشم سوهان روح دیگران که مراجعه میکنند؟
فعلاً توی شرایط فعلی انتخاب بین بد و بدتره حالا شما رفتی با سایر نقاط جهان داری مقایسه میکنی !
فرهاد جان، همون طور که پشتیبان صبانت گفتن از امشب اوضاع درست میشه.
مستند از صبانت تا مرغنت
هر روز راس ساعت 1 بامداد
اقای پشتیبان صبانت اولا ورودتون به این تاپیک تبریک میگم خداروشکر یکی اومد این پستارو بخونه
شما میگین "صبانت خیلی خیلی بهتره" بهتره بگیم صبانت خیلی خیلی بهتر بود الان معمولیه مثل بقیه isp ها و اگه وعض درست نشه میشه خیلی خیلی بد تر
تو مشهدم اگه این وعض پیش بره خیلی زود از بهترین بودن در میاد
شما میگید صبور باشید, من تا پایان دورهم یک ماه مونده امیدوارم صبور بودنمون بیشتر از یک ماه نشه چون اونوقت نباید بگین صبور باشید باید بگین همینه با شرایط بسازید
الان من دوسال صبا دارم ازش راضی بودم چرا چون از بقیه بهتر بود ولی الان مثل بقیهست و الان نزدیک دوماهه مشکل سرعت داره
خودتونم میدونید سرویسای صبا از بقیه isp ها گرون ترن ولی من شخصا فقط به خاطر کیفیت اضافه هزینه کردم ولی الان نه کیفیتی بهم دادین نه برتری نسبت به بقیه
شما میگین برو بقیه isp هارو امتحان کن خوب برا من هزینه مشکلی نیست چون کیفیت میخوام و همونطوری که وقتی دوستام با 29 تومن سه ماهه میگرفتن من اومدم با 57 تومن گرفتم ولی کیفت کمتری دیدم
نمیدونم حالا صبا میخواد درست شه یا نه ولی خیلی شرکتا برا یه مدت سرویس خوب میدن بعدش خراب میکنن و ما هم میریم سراغ شرکت بعدی که همنوز خراب نکرده
تو ترکیه فکسنی مردم با هزینه خیلی کمتر سرعت دانلودشون کمش 5مگ بر ثانیست ولی چون ما تو عمرمون همچین سرعتی از سرویس دهنده هامون ندیدیم به قول بعضیا ایرانی جماعت همیشه شاکین!!
اگه صبا درست نشه دلیلی بر تمدید قراردادم نمیبینم و مطمعنم بقیه هم همین نظرو دارن
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)