گفتم پایه اید بریم اونجا ؟هیشکی پایه نیست. اونام میگن همینه که هست. راست هم میگن!
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
گفتم پایه اید بریم اونجا ؟هیشکی پایه نیست. اونام میگن همینه که هست. راست هم میگن!
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
آقا من خوده اصفهان نیستم وگرنه میومدم حتما
از من که همچنان قطع هستش.اینترنت ایرانسل تو این به هفته و خورده آیی پیرم کرد.بفرست لعنت را به باعث و بانی این وضع اینترنت.
من چند وقت هست بد جور صفحه باز میکنه سرعت دانلود خیلی خوب هست ولی سرعت صفحه باز کردن رو اعصاب هست تقریبا هر dnsی هم بود تست کدم فایده نداشت دیگه کلافه شدم چیکار کنم
دوستم اومده بود پیشم (از مخابرات تهران 256 نامحدود داره) وقتی با اینترنت من کار کرد دیونه شد گفت این چه دومگی هست خیلی بد صفحه باز میکنه! میگفت من تا میزنم صفحات باز میشه
سلام
کسی کمپین نوروزی مخابرات نگرفته ؟
میخام بدونم شبانه رایگان داره یا نه ؟
دوستان حالا نظرتون در مورد طرح چرت اشنای اول چیه
به نظرتون من که ماهی ۳ گیگ مصرف دارم کدوم طرحشو بزنم؟
ممنون کمک کنید
سال لاک پشت بجای اسب
اینترنت مخابرات (طرح زرین) دیگه شورشو درآورده. من تقریبا هر صفحه را باید سه چهار مرتبه ریلود کنم تا باز شه. سرعت دانلودشم که افتضاح شده.
اما جالب اینجاست که دربعضی نقاط شهر سرعت خیلی خوبه و تا 300 کیلو دانلود دارند. به نظر میرسه توی یه سری منطقه ها به عمد اومدن سقف سرعت را پایین آوردن.
اینجا هم وضعیت به شدت ریــــــــــــــــــــ..ه
بدون فیلطر شکن هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
همه ی این کارها هم %100 به عمده
توی اردیبهشت احتمالا وضع بدتر هم بشه.
یکی از کاربر های همین انجمن پارسال گفت مخابرات اردیبهشت امسال قیمت طرح زرینو بیشتر میکنه .احتمالش هست.
Last edited by zxzxcvcv; 06-04-2014 at 21:13.
من ساایتهای وطنی رو فی تر ش کن می رم یعنی یه وضیعه!
اما سرعت دانلود ۳۵۰ شده برا من اما سایت بتز نمی کنه
شبانه رایگان چیه آخه ! باید نا محدود بدند بابا مجلس تصویب کرده همه جا باید نا محدود سرویس بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)