دوست عزیز شما تجربه ای با این لپ تاپ دارید ؟ کانفیگش که خیلی دلچسبه
دوست عزیز شما تجربه ای با این لپ تاپ دارید ؟ کانفیگش که خیلی دلچسبه
قیمت بالاست همین کانفیگ رو با بلورری ایسوس آورده
سلام دوستان....ميخوام يه لپ تاپ بخرم.شما باشي کدومو ميگيري؟
Sony VAIO F134FX
Toshiba Satellite A665-3DV
HP Pavilion DV6-3141
IBM Lenovo IdeaPad Y560
HP Pavilion DV6t-3000
HP Envy 15-1104tx
من عاشق بازی ام...و البته رشتمم معماریه؟بنده از سونی 134 خوشم اومده...ولی میگن فناش صدا میده و...اج پی هم مدلای خوبی داره.البته از نظر آماری که خوین...ولی میترسم خوب در نیاد.راهنماییم کنین..اگه مدلی رو انتخاب کردین میشه دلیله انتخابتونو بگین؟ممنون از همه شما
اگر بخواهید می توانم شما را راهنمایی کنم تا شما هم تجربه کار با این مدل را داشته باشد.
عزیز جان هر گردی که گردو نیست. مثلا موتور پیکان و 206sd هر دو 1600 هست اما در مصرف شتاب و قدرت هر دو هم شباهتی می بینید؟ پس نمی توانند هم قیمت باشند. (البته من نه ایسوس را پیکان حساب می کنم نه برند دیگه ای را یک مثال ساده بود)
شما چه قدر می خواهید هزینه کنید؟ اگر کمتر از 1.5 میلیون من fx603 را از msi پیشنهاد می کنم که در هیچ چیز آن نمی توانید مشکلی پیدا کنید.
البته می توانم در مورد msi شما را قشنگ راهنمایی کنم. به هر حال هر چه قبل از خرید اطلاعات بیشتر باشد انتخاب اسان تر می شود.
در صورت تمایل پ.خ. دهید.
سلام من میخوام با 1 میلیون یه لپ تاپ خوب بخرم حالا اگر یکم هم قیمتش بیشتر باشه مهم نیست لطفا بهترین گزینه رو معرفی کنید که دیگه نیازی به مشورت و تحقیق نباشه ممنون
Last edited by reza_khoshtip; 08-01-2011 at 22:04.
مدلش چیه؟؟؟
پیرو سوالات پیشین در باره vaio eb ، در مورد مدل full hd این لپ تاپ سوالی دارم که احتمالا سوال آخر هست:
همانطور که میدونید مدل غیر full hd این لپ تاپ، روزولوشنش 1366 در 768 هست. و مدل full hd اون 1920 در نمیدونم چند.
میخوام بدونم آیا مدل full hd رو هم میشه روی همون رزولوشن 1366 در 768 تنظیم کرد؟ یعنی 768×1366 رو هم در تنظیمات روزولوشنش داره؟
Last edited by Nocturne; 08-01-2011 at 23:58.
بله دیگه مانیتور فول اچ دی از نسبت های تصویر پایین تر از خودش پشتیبانی می کنه.....
از 600*800 گرفته تا.......
همین الان شما می تونید رزولیشن مانیتورتون رو کمتر کنید ، اما بیشترش امکان نداره
دوست عزیز با این قیمت که شما میگی به نطر من بهترین مدل DELL N5010 هست.هر کس داشته راضی بوده البته همه لپ تاپ ها عیب دارن کم و بیش.
یا اگه بیش از یک میلیون می خوای خرید کنی مدل DELL XPS 50L که دیگه عالیه.این دو مدل نسبت به قیمتشون مناسبن.
من تا 1.5 میتونم هزینه کنم...msi هم خوبه...ولی ظاهر زیبایی نداره..البته نظر شخصیمه...ازون لیستی که دادم کدومو برمیداری؟
Sony VAIO F134FX
Toshiba Satellite A665-3DV
HP Pavilion DV6-3141
IBM Lenovo IdeaPad Y560
HP Pavilion DV6t-3000
HP Envy 15-1104tx
این چنذ تارو من از بین 200 مدل گلچین کردم...هم ظاهر و هم سخت افزار...دوستان کمکم کنید...باور کنید سخته...ممنون میشم از دوستان
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)