یه چیز جالب :
احتمالا می دونید که بوفون در واقعیت دستاش پشمالو هست که جالبه pes هم به این نکته توجه کرده:
ولی یکی مثل کویت دستاش بدون مو هست و همین جوری هم ساخته شده:
![]()
یه چیز جالب :
احتمالا می دونید که بوفون در واقعیت دستاش پشمالو هست که جالبه pes هم به این نکته توجه کرده:
ولی یکی مثل کویت دستاش بدون مو هست و همین جوری هم ساخته شده:
![]()
اول از همه تیم مورد نظرت رو انتخاب میکنی.
در صفحه بعد با 3 قسمت مواجه میشی :
1- Customize League Structure :
که این قسمت مربوط میشه به ارنج تیمهای یک لیگ و میتونی از هر لیگی هر تیمی رو برداری و بزاری توی یک لیگ دیگه . مثلا اگه تو تیم میلان باشی می تونی ودت رو بزاری توی لیگ اسپانیا و مثلا اوساسونا رو بزاری لیگ ایتالیا و یا هر تغییر دیگه.
2-Customize Regulations :
در اینقسمت تعداد تیم های لیگ رو میتونی انتخاب کنی که 18 تا باشن یا 20 تا و همچنین میتونی ملاک خرید و فروش بازیکن ها رو تعیین کنی و همچنین لیگ ها و کاپ هایی که در لیگ وجود خواهند داشت.
3- General Settings :
این بخش هم که از اسمش پیداسن و مربوط به زمان و درجه سختی و ... میباشد.
و اما در ادامه اسپانسرهای تیمت مشخص میشند و به تو گفته میشه که در عوض هر برد یا مساوی یا باخت و یا قهرمانی چقدر پول به تو تعلق میگیر هکه باهاش دکتر و بازیکن و مربی و بازیکن جوان و ... خریداری کنی.
و این اسپانسرها 3تا هستند.
بعدکه وارد لیگ شدی مثل 2009 یک سره وارد فصل نمیشی بلکه چند هفته به شرو ع لیگ زمان باقیه و میتونی بازیکنهات رو تقویت کنی و تمرین بدی (که درمورد این بعدا توضییح میدم ) و همچنین میتونی اقدام به خریدن بازیکن کنی که برای این کار باید این کار رو انجام بدی:
وارد قسمت Negotiatios در Team Office میشی و Player Search رو انتخاب میکنی که چند انتخاب برای سرچ داری :
یا باید بصورت باشگاهی دنبال بازیکن بگردی یا ملیت یا از بین تمام بازیکنها و یا با استفاده از سن و اسم و ... سرچش کنی .
بعد از انتخاب بازیکن روش میری و X رو میزنی بعدش روی Negotions میری و اگه میخوای بازیکن رو خریداری کنی روی گزینه ی اول و یا اگه میخوای بصورت قرضی بگیری روی دومی میری.
که بعدش باید در هفته های بعد منتظر جوابش بمونی .
بقیه بعدا...
سلام من مراحل رو رفتم فرقي نكرد تصويرم ميخوام بدونم مثل ati كه بايد از GameProfiles وارد بازي بشي تو nvidia هم بايد از جايي وارد بازي بشي يا اينكه از روي دستاپ
اگه از جاي ديگه بايد وارد بازي بشم لصفا" اهنمايي كنيد
سلام .
منم بازی کردم . واقعا از گرافیک بازی حیرت زده شدم (البته به پای FIFA10 XBOX360 نمیرسه) (نظر شخصیه ، لطفا بهتون بر نخوره) . گیم پلی بازی هم بهتر شده ولی هنوز خیلی مشکل داره . حماقت مدافعین هم هنوز رفع نشده . ولی در کل خوب شده . من فقط Champions Leauge رو بازی میکنم . چون اصلا نمیشه Master Leauge این بازی رو با Manager Mode فیفا مقایسه کرد (باز هم نظر شخصیه و اصلا به دنبال جنجال نیستم) . به هر حال ارزش بازی کردن داره .
موفق باشید !
حسین جان ولی من بازم فکر میکنم اسپانیایی با روحیه تره و قشنگ تر گزارش میکنه .
من اسپانیایی رو دانلود کردم خیلی قشنگه اگه تونستی دانلودش کن می ارزه.![]()
نه داداش از روي همون شورت كات روي دسكتاپ بايد وارد بازي بشي.
ميشه لينك دانلودش و نحوه وارد كردنش به بازيو بگي بهادر جان
من این پچ رو دانلود کردم یه فایل setup هستش که باید نصب بشه دیگه مثله قبلیا img نداره
نصب که کردم بعد کیت سرور رو غیر فعال کردم و رفتم تو بازی دیدم شده مثله بازی اصلی که نصب کرده بودم یعنی لباسا و لوگوها درست نبودم
روش نصب این پچ رو میشه یه توضیح بدین ؟؟
برو اونجایی که این پچ رو نصب کردی بازم img داره.
من خیلی گشتم تا بتونم بجز مگا آپلود دانلود کنم ولی نشد و مجبور شدم از همونجا دانلود کنم
------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این رو دیدین:
Konami : اعلام کرد سه میلیون نسخه از PES 2010 را منتشر کرده استطبق گزارش Konami Europe این شرکت تا الان 3 میلیون نسخه از ورژن PES 2010 را روانه بازار کرده است .
رئیس قسمت بازار یابی KONAMI اقای Martin Schneider در این مورد گفت من یقین دارم2010 PES بازی سال خواهد شد. او همچنین گفت سری PES در تمام دنیا تا به امروز 55.5 میلیون عدد فروش کرده است و به خاطر اینکه این قسمت یکی از بهترین قسمتهای ساخته شده تا الان هست ما عملکرد بالایی را انتظار داریم ...
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=25853
منبع اصلی:
کد:
http://www.vg247.com/2009/10/23/pes-2010-gets-3-million-launch-ship/
Last edited by bahador2009; 25-10-2009 at 16:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)