تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 669 از 1138 اولاول ... 169569619659665666667668669670671672673679719769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,681 به 6,690 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سوزن و ژيگلوري كه الان روي كارب سوار شده، داراي شماره است.
    سوزن 080A
    ژيگلور 90
    حالا احتمالا سوزن و ژيگلور خودش رو برداشته( كه بجز مصرف زياد، بقيه موارد عالي بود) قبلا ازش سوال كردم سوزن و ژيگلور چه سايزي گذاشتي؟ گفت نميدونم!
    سوزن و ژيگلور خودم را هم پس نفرستاد، و متاسفانه حتي فنر روي اهرم دريچه گاز هم برداشته بود كه ناچارا يكي خريدم و سوار كردم.
    توي كليپهاي يوتوب هم خيلي جستجو كردم و نهايتا يك كليپ بود كه يه آمريكايي تنظيمات اون را نشان ميداد كه كيفيت تصوير هم مطلوب نبود. در مورد شماره هاي حك شده روي سوزن و ژيگلور سوال كردم كه اون هم اطلاعي نداشت!!
    حتي توي سايتهاي ديگه كلي گشتم و هيچ چيزي در مورد سايز استاندارد سوزن و ژيگلور و اينكه كدام شماره ها در چه مدلي استفاده ميشه ننوشته بود و اين خيلي عجيبه كه چنين مورد مهمي كه اصل كار كارب به حساب مياد اصلا ذكر نشده باشه.
    توي ebay هم فقط آگهي فروش بود بدون اينكه اسمي از سايز و نمونه مورد استفاده كارب نوشته شده باشه.
    امشب سراغ يكي از تعميركارهاي قديمي رفتم و سوال كردم، گفت سوزن و ژيگلور نداره، اما گاهي كاربراتور اوراق ميكنه توش هست ولي اينكه كدام اصلي يا فرعي باشه معلوم نيست و كلا كارب نوا رو يه جورايي پر دردسر ميدونست چون خيلي تنظيمش سخته، حتي از 4 دهنه 8 سيلندر هم سختره!
    گاهي اوقات ميديدم كه بجاي سوزن فقط ژيگلور سوار ميكردن كه سايز كوچك داشت( ظاهرا تويوتا) و اين باعث كم شدن شتاب و قدرت ميشد و در نهايت سوختن سوپاپها و ترك خوردن سر سيلندر.
    فكر ميكنم بهترين راه اندازه گرفتن سايز سوزنها با استفاده از كوليس و يا ريز سنج هست كه بشه به نوعي ارتباط شماره اونها را متوجه شد.
    شايد اينجور باشه كه اين تنظيمات بيشتر بر اساس شماره و استاندارد بدنه كارب تعيين ميشه ( مثل جدولي كه در برگه راهنماي كيت كارب نوشته شده و شامل مدل ساخت و سال و تعداد سيلندر و حجم موتور و حتي نوع گيربكس دستي و اتومات هست)
    جناب محمد ،تصور كنم وقتي شما از ماشين بيشتر استفاده بكنيد،و مصرف اون را دقيقا بدست بياريد، كيفيت سايز 110 و 130 سوزن و ژيگلور براي ما بهتر مشخص بشه و اينجوري ميشه كم كم به اصل قضيه اين شماره ها پي برد
    بازهم جستجو ميكنم ...
    Last edited by camaro lt; 04-08-2013 at 23:45.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.....................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:58.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.........................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:58.

6. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تجربه هاي زياد شما در اين بخش خيلي عاليه و من مطمئن هستم تقريبا هيچ تعميركار و يا كاربراتور سازي اينجوري كه ما دنبال اصل قضيه و روش علمي اون هستيم ، نيست.
    اينجور كه من متوجه شدم، سايز سوزن و ژيگلور بايد با هم متناسب و هماهنگ باشه، و در واقع شماره اونها به همديگه بخوره يا يكي باشه كه منطقي هم هست، چون غير از اين باشه تقريبا ميشه گفت تنظيم اون خيلي سخت و در حد ناممكنه، چون يا مصرف بالا ميره اما شتاب و قدرت خوب ميشه،( مثل وضعيت سابق كارب من)، يا شتاب و قدرت كم شده اما مصرف خوب ميشه( مثل وضعيت بعد از سرويس اصفهان) و اين ناهمگوني بيشتر به دليل مشكلات سوزن و ژيگلور بوجود مياد.
    مثل اينكه بخواهيم رينگ موتور سايز 20 رو روي پيستون سايز 40 سوار كنيم و استفاده بشه، يا برعكس.
    ممكنه كه اين كار رو بشه كرد( كه بعضي مكانيها هم ميكنن) و با سنگ زدن و پوليش كاري سيلندر و زور چپوني، اين رو به اون يكي بخورونند، اما نتيجه كار مسلما چيز خوبي از آب در نمياد و يا باز روغن سوزي داره( در حد كم يا زياد) يا قدرت و توان موتور كم ميشه و يا شايد بعد از يك مدتي هم رينگها بشكنه.
    درست همين قضيه هم در مورد همين سوزن و ژيگلورها صدق ميكنه، و اون بخش از سر سوزن كه قراره در فاصله بسيار كمي از داخل مجراي ژيگلور قرار بگيره، بايد يك مسير عبور مناسب و استاندارد رو براي بنزين فراهم بكنه كه اگر يكي از اين دو نامتقارن باشه مشخصا تنظيم سخت و گاهي هم ناممكن ميشه، و زاويه اي كه اون قسمت سر سوزن با ديواره داخلي ژيگلور ميسازه، تعيين كننده است كه متاسفانه اصلا به ديد تعميركاران نمياد.
    اما هنوز براي من جاي سواله كه چرا در سيستم سرويس و تعميراتي آمريكا هيچ اسمي از اين شماره ها به ميان نيامده و اصلا از كاليبر و اندازه اونها نه در سايتها، نه در كليپهاي تعميرات كارب، نه در بروشورهاي كيت كارب نام برده نشده؟
    شايد در اونجا اينجور حساب شده كه كارب نو با سوزن خودش ست شده و بعد از اينكه براي سرويس و تنظيم مجدد باز شد، با همان سوزن و ژيگلور خودش مجددا تنظيم ميشه و اگر نياز به سوزن و ژيگلور جديد داشتن، فقط شماره بدنه و مدل كارب و يا موتور ماشين را ميگن و نمونه استاندارد براي اونها تعيين ميشه.
    توي ايران كه اكثرا سوزن و ژيگلور دست دوم هست كه دست به دست ميچرخه و مثلا اون تعميركار مياد و صرفا با ديد چشمي اندازه سوزن رو ميبينه و با يه ژيگلور ديگه كه خدا ميدونه چند بار و در چه كاربهايي بسته شده، روي كارب جديد سوار و به اصطلاح تنظيم ميكنه، و اين وسط استهلاك قطعه و سايش سر سوزن و داخل ژيگلور هم كه بعد از سالها كار كرد ميتونه تنظيم را تحت شعاع قرار بده، اصلا در نظر گرفته نميشه!!
    و خيلي از تعميركاران هم از ژيگلورهاي تويوتا، پرايد، و يا ماشينهاي ديگه استفاده ميكنن، كه اونهم داستاني ديگه داره...
    حالا شانسي يه بار ممكنه خوب در بياد و چند بار هم بد، اين ديگه واقعا به شانس بستگي داره چون از هيچ اصول علمي و فني درستي پيروي نشده، و بدتر از اون تنظيم الله بختكي پايه نگهدارنده سوزن كه صرفا با نوك يك آچار دوپهلو انجام ميشه و مقداري كم و زياد ميكنن تا بقول خودشون تنظيمي بدست بياد، و توي اين تنظيم چطوري تعيين ميكنن كه تناسب استانداردي بين مصرف و قدرت بوجود بياد، من نميدونم!
    امروز در ادامه پيگيري قضيه، سري به فروشگاه يدكي شورلت زدم، و ديدم كه سوزن و ژيگلور نو براي فروش داره، البته اين سوزن و ژيگلور هيچ شماره اي نداشت و صرفا ميشه گفت بصورت ست و هماهنگ براي همديگه آماده شده كه شايد از نمونه هاي دست دوم و خراب موجود توي تعميرگاهها بهتر بشه اونها رو تنظيم كرد.
    روي بسته نوشته آلمان كه ميدونم اينجور نيست. حدس ميزنم چيني باشه، اما فروشنده گفت اينها ساخت تركيه است و شايد هم واقعا تركيه باشه چون در اونجا هم طرفدار و صاحب ماشين آمريكايي كلاسيك و قديمي زياده و حتما قطعاتي هم ساخته ميشه.( سالها قبل شنيده بودم كارگاه هايي در تركيه هست كه قطعات بدنه انواع خودروهاي آمريكايي دهه 40 و 50 و 60 ميلادي رو ميسازن و حتي به خود آمريكا صادر ميكنن)
    فعلا يك دست از اينها خريدم( 3000 تومان) اما در حال حاضر ميخوام مصرف فعلي رو بعد از تنظيماتي كه ديروز انجام دادم چك كنم تا معيار و تجربه بهتري بدست بيارم، و در ادامه با اين نمونه هاي نو آزمايش بكنم .

Last edited by camaro lt; 05-08-2013 at 13:34.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب کامارو ازاین مدل سوزن و ژیگلور در تهران هم میفروشن و یه بسته بندی کاغذی هم دارن.
    باید نصب کنید و تست کنید تا به نتیجه برسید.البته اگر با نمونه ای که در اصفهان نصب شده چک کنید به احتمال قوی از نظر سایز یکی هستن.البته نمونه کهنه جرم گرفته و فرسودست و قطعا با اینها بهتر میشه تنظیم کرد.

تصمیم دارم به کمک باد سوپاپهای موتور (دود و هوا) و وضعیت اب بندی رینگهای موتور رو تست کنم و علت این موضوع که موتور در زمانی که سرده کمی دود داره رو پیدا کنم.طبیعتا پیدا کردن علت اصلی با روشهای مختلف میتونه از هزینه ها و زحمتهای اضافی جلوگیری کنه.

یه کمپرسور دارم و باید یک شمع کهنه رو سوراخ کنم و برای جای فشار باد درست کنم و در زمان بسته بودن سوپاپهای هر سیلندر اون رو تست کنم و ببینم ایا اون دود که عرض کردم از اشکال در رینگها موتوره یا واشر و یا ترسیدن سوپاپها؟البته موتور من کمی هم لرزش داره(در دور ارام)

البته ممکنه لاستیکهای گایت سوپاپ و یا خود گایت سوپاپ مشکل داشته باشه!

در مورد گایت سوپاپ :ایا سرسیلندر نوا گایت سوپاپش قابل تعویضه یا باید اور سایز بشه؟سیت سوپاپ چطور

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز صبح ماشين رو استارت زدم اما بازهم خيلي بد روشن شد.
    كاملا مشخصه كه تنظيم دوم هم براي بهتر شدن وضعيت اثر چنداني نداشته و فقط زماني كه موتور گرم باشه ، كمي شرايط بهتره.
    تصور كنم كلا اين سوزن و ژيگلور نصب شده بسيار بد و خارج از استاندارد هست و بخصوص ژيگلور اونقدر مجراي باريكي داره كه حتي بدون سوزن هم نميتونه بنزين كافي براي موتور برسونه، بخصوص كه الان حدود 6 م م تنظيم را بالاتر آوردم.
    ادامه اين وضعيت ميتونه صدمات شديدي به موتور و سرسيلندر وارد بكنه، كه بخاطر جلوگيري از اين اتفاق فردا سوزن و ژيگلور نو را بجاي اين كهنه ها سوار ميكنم.
    امروز هم با آقاي شيرازي در اصفهان صحبت كردم و متاسفانه به هيچ عنوان جواب قانع كننده اي نداد و حتي نتونست توضيح بده كه چطوري با وجود 120.000 تومان دستمزد و خريد قطعات (نو و آمريكايي) كارب اينقدر مشكل داره و سوزن و ژيگلور دست دوم و خراب هست؟
    براي اينكه وضعيت آب بندي و كيفيت سوپاپها را متوجه بشيد، يك روش ساده وجود داره كه بيشتر مكانيكها انجام ميدن:
    وقتي موتور گرم و در حال سلو كار ميكنه، درب ف ي ل ت ر هوا را باز كنين و مقداري روغن موتور داخل دهانه كاربراتور بريزيد.( البته اين كار رو يه جايي دور از منزل و محيط مسكوني انجام بديد چون دود زيادي توليد ميكنه و ممكنه سر و صداي بقيه در بياد!)
    روغن موتور به همراه بنزين و هوا وارد محفظه احتراق ميشه و البته قبل از اون به روي تمام سوپاپها نشست ميكنه و احيانا اگر لب پريدگي و نشت و ترك و..در لبه سوپاپها و يا سيت وجود داشته باشه، بطور موقت آب بندي ميشه و موتور مثل يك موتور سالم نرم و بدون لرزش كار ميكنه.
    در ادامه هم باعث آب بندي موقتي رينگهاي پيستون ميشه و اگر مشكلي در اونها باشه هم مشخص ميكنه و كلا آب بندي فضاي محفظه احتراق رو چك ميكنه.
    اگر با روغن ريختن مشكل برطرف شد يعني موتور نياز به باز كردن و بازديد داره. بخصوص در بخش سرسيلندر كه تاثير بيشتري از خودش نشون ميده.
    روش كمپرس هوا كاملا درست و منطقيه و ميتونين يك فشار سنج هوا كه مخصوص چك كردن فشار كمپرس سيلندر باشه بگيريد، اگر خودتون هم بسازيد و كار بده، خوبه.
    لاستيكهاي گايد سوپاپ اگر خراب باشه فقط روغن سوزي پيدا ميشه و دود خيلي غليظ و مه مانندي ميده كه مال روغن نسوخته است.
    در مورد گايد سوپاپ هم بايد سرسيلندر باز بشه و نميشه اينجوري گفت، توي تعميرات نديدم عوض بشه و معمولا بيشتر خود سوپاپها مشكل دارن ،مال من برقو زده شد تا براي سوپاپهاي نو كاملا آب بندي و اندازه بشه. فكر كنم مثل بقيه ماشينها داراي گايد جداگانه باشه چون منطقي نيست كه بدون گايد باشه و مدام تراش بخوره.

Last edited by camaro lt; 06-08-2013 at 12:13.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    آقا علی در مورد گاید سوپاپ من تجربه تعویض کردنش رو دارم.
    ماشین خودم من که پارس ELXهست عید گذشته رو باز کردم واسه تعمیر اساسی بعد از تعویض بوش و بیستون و رینگها و یاتاقان سوپاپ ها و میل سوپاپ ها رو هم چک کردیم و لاستیک گایت ها رو هم نعویض کردیم موتور رو بستیم بعد از حدودا 1 ماهی حس میکردم ماشین خیلی صدای تق تق سوپاپ هاش میاد بردم پیش مکانیک که گفت مال بنزینه سوپر بزن حل میشه تست زدیم اما جواب نداد باز سر سیلندر رو باز کردم گویا 16 تا گایت سرسیلندر گشاد کردن!!!!!! خلاصه 16 تا اورجینال گرفتم براش از چراغ برق تهران تراشکاری دوستم با حرارت گایتها رو درآورد و این 16 تا رو باز با حرارت برام جا زد و خوشبختانه الان فقط موقعی که بنزین معمولی میزنم مقداری صدا میدن اما بنزین سوپر حتی توی دنده مرده هم چند باز تست کردم صدا نداده
    اما متاسفانه گویا جنس رینگها بد بوده و الان ماشین روغن کم میکنه و بعضی مواقع صبح حا بعد استارت در حد 20 ثانیه ماشین دود روغن سوزی میده بیرون بعد قطع میشه چون لاستیکای ساق سوپاپ هم عوض شده نمیتونه چیزی به غیر از رینگ باشه درسته؟ سر سیلندر هم تراش نخورد و همون واشر استاندارد نصب کردم
    Last edited by رضا صادقی; 06-08-2013 at 12:46.

14. 6 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ای بابا جناب کامارو دوست داشتم با تنظیم کارت نتیجه مطلوب بگیرید ولی مثله اینکه وضع بدتر شد.
    چرا یک کاربراتور نو نمیخرید؟2-3 ماه پیش یدکی فروش اصفهان یک عدد کاربراتور 6 سیلندر نو واقعی داخل جعبه روچستر آورده بود که هنوز برجسبهای فابریکش به کاربراتور بود میگفت 700 تومن.
    ====
    ====
    اینم عکس ماشین من که قولش رو داده بودم.به زودی عکسهای بیشتر میزارم.
    مشخصات:
    بیوک اکترا لیمیتد 1977 موتور 403 با حجم 6600 سی سی و 185 اسب بخار.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohamad.hejazi; 06-08-2013 at 13:01.

16. 9 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مبارکه محمد اقا.
    خیلی زیباست.ماشالله شما همیشه بهترینها رو میگیری.

18. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب صادقي، موتورهاي پژو كلا توي تعميرات خيلي حساس هستن و بايد تعميركار واقعا وارد و قطعات درجه يك باشه.
    اگر مشكل روغن سوزي اول صبح داره ، و بعد قطع ميشه،يعني رينگها خوب با سيلندر آب بندي نيست و بعد از گرم شدن آب بندي ميشه و روغن سوزي قطع ميشه. من باشم سريع موتور رو باز و تعمير ميكنم.
    ....................
    ممنونم جناب حجازي، مهم نيست بالاخره اينهم يه تجربه بود كه باعث شد بيشتر در مورد كاربراتور جستجو كنم و اطلاعات فني بيشتري پيدا بكنم، به هر حال بايد نيمه پر ليوان رو ديد!!

از اين مدل بيوك شما، چند سال قبلي دوتا اهواز بود كه بدك نبودن، يه بار هم سراغ يكي از اونها رفتم براي خريد، اما باديدن زهوار و چراغهاي شكسته و اشاره و شبكه جلو بقيه تزئينات خراب، منصرف شدم چون واقعا دردسر داشت و ميدونستم به اين مفتي گير نمياد.
    اما ماشين شما واقعا تميز و درجه يك نگهداري شده.

20. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •