من که هر ترم از همینجا تمامی نمونه سوالاتم رو تامین میکنم ..... دیگه بیرون نمیخرم .... راضی کنندس
من که هر ترم از همینجا تمامی نمونه سوالاتم رو تامین میکنم ..... دیگه بیرون نمیخرم .... راضی کنندس
آقا خیلی سایت خوبیه.من چندین نمونه سوال از دروس مبانی و ریاضی و زبان و فارسی و اندیشه گرفتم همراه با جواب
tnx
سلام.متاسفانه ديگه نمي تونن...قبلا مي شد ولي الان داشتن مدرك پيش دانشگاهي الزامي شده.
سلام
من دیپلم فنی دارم. گویا باید پیش دانشگاهی هم گرفت.میخواستم ببینم غیرحضوری میشه گرفتش؟
بعد این خبر پس چی میگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه همزمان پیام نور خوند و همینطور پیش دانشگاهی؟
میخوام واسه ساختمان داده اول متن درس رو بخونم بعد برم روی سوالات تستی سال های گذشته .... بعد که 5 فصل اول رو که تموم کردم برم تمرین های پایان فصل رو بخونم ... بعد 3 فصل آخر رو که اصلا نرسیدیم تموم کنیم میخونم
یا اینکه هر درس رو که تموم کردم تمرین های آخر فصلش رو هم بخونم ... نظر شما چیه ؟
بعضی فصل ها البته واسم آسونه ولی بعضی ها هم وقت گیر ... چون نمیخوام هیچی رو از دست بدم
ساختمان داده ها : 17 دی
مدارهای منطقی : 5 بهمن
ذخیره و بازیابی اطلاعات هم 7 بهمن داریم
کسی اینجا میانه 1 پاس کرده ؟ ( رشته ی حسابداری )
وای چقدر این درس مزخرفه ..... یعنی کل مطالب اصول 1 + اصول 2 + اصول 3 رو باهم ترکیب کردن + کلی مطالب پراکنده ی دیگه شده میانه 1 :|
یعنی کل کتابی که 400 صفحه س به اندازه کل چارت 9 ترمه حسابداری توش مطلب پراکنده داره ..... 19دی روز دق کردن ماس سر امتحان ..... میان ترم 5 دارم اما بازم ترس از افتادن دارم .....![]()
کلک دیگه اغراق بسه... بعد امتحان میای میگی شدم 19
نیستی بیای کتاب ذخیره و بازیابی اطالاعات ما رو ببینی ... 600 صفحه ... پر فرمول و شکل
خدا رحم کنه ولی از طرفی سنگ بزرگ علامت نزدن است ... این ساختمان داده ی ما خیلی مهمه
Last edited by nits; 01-01-2013 at 20:27.
نه خداییش19 کجا بود داشی . اگه بتونم 12 بگیرم کلامو میندازم هوا ..... فعلا که واسه 9.60 دل خوش کردم واسه این درس . 4واحدیه
پدر معدلمو در میاره
![]()
در صورتی خوب میشم که سوالو نپیچونن .... سوال رو بپیچونن نصف اونایی که میانه 1 دارن مثل من فیتیله پیچ میشن![]()
شماها خیلی خوب میخونیدا.من ترم اولم بود نفهمیدم از کجا اومد و به کجا رفت ترم اول و احتمالا 2تا درسو بیفتم و مشروط شم و 12واحد بیشتر نتونم بردارم ولی حساب کتاب دستم اومده و از ترم بعد حواسم هست و میدونم چجوری بخونم.روزی 2،3 ساعت وقت بذارم راحت میان ترم و پایان ترم قبولم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)