دوستان من بازی رو نصب و بعدش هم پک رو نصب کردم. وقتی رفتم توی بازی با این ارور رو به رو شدم.
"Disc Authorization Failure. We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3. Please contact customer support.”
جان من کمک کنید![]()
دوستان من بازی رو نصب و بعدش هم پک رو نصب کردم. وقتی رفتم توی بازی با این ارور رو به رو شدم.
"Disc Authorization Failure. We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3. Please contact customer support.”
جان من کمک کنید![]()
کرکت مشکل داره
حل شدددددددددددددددددد!!!!!!!!!!!
به جان خودم, خودم کشفش کردم
کسای که این مشکل رو دارن, از تو سیدی بازی, فایل های TS3W و TSLHelpeرو تو محل خود بازی کپی کنن و TS3W رو send to desktop کنن و برن تو بازی. حلّه!
نه، لازم نیست همرو نصب کنی.
بله لینک مستقیمه و توسط سایت رپیدباز rapidbaz.com مستقیمش کردم
تا حالا دوتا از بچه های تاپیک دانلود کردن بازی رو و مشکلی نداشته.
میشه پیغام اروری که میگیرید رو بنویسید؟
The Sims 3 Store :
دانلود فروشگاه سیمز برای کامپیوتر
![]()
دانلود بازی The Sims 3 Store فروشگاه سیمز برای کامپیوتر Reviewed by Afshin on Aug 20Rating: 5.0
بازی sims یکی از برترین بازی هایی می باشد که کاربران زیادی را در کل دنیا به سمت و سوی خود جلب کرده و شرکت ارائه دهنده بازی اکسیس و الکترونیک آرتز تصمیم به ادامه ساخت سری بازی های جدید سیمز گرفتند . در بازی sims به عنوان شخصیت های مختلف در بازی حضور پیدا میکنید و باید زندگی روزمره خود را سپری کنید . بازی ارائه شده The Sims 3 Store که در تاریخ ۲۰۱۳/۰۸/۲۰ ارائه شده خانواده سیمز را به داخل فروشگاه دعوت میکند . در طی کارهای روزمره که انجام میدهید برای بر طرف کردن نیازهای شخصیت های بازی میتوانید به فروشگاه بروید و لوازم های که احتیاج دارید را خریداری کنید . فروشگاه هایی که از آن ها خریداری میکنید نیز متفاوت است .
ویژگی بازی The Sims 3 Store :
- اضافه شدن فروشگاه های مختلف در بازی
- امکان بازدید و خریداری کردن از فروشگاه ها
- انجام کارهای روزمره
- مناسب برای سیستم عامل ویندوز
تصاویری از محیط نرم افزار The Sims 3 Store :
مشخصات
شرکت سازنده: Sims
حجم فایل: 5.50 Gb
دانلود با لینک مستقیم:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز عبور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه چند تا سوال :
بازی رو ویندوز 8 مشکل نداره ؟
من بازیو طوری گرفتم همه پکها با هم نصب میشه . چجوری میشه بعضیاشو پاک کرد بدون صدمه زدن به بقیه پکها ؟
معولا تو کنترل پنل هست هر پک جدا گونه و صدمه ای وارد نمی شه فقط در صورتی که Save داشتی که از اون پک ها استغاده می کرد پاک میشه .
بازی رو ۸ هم مشکلی نداره
سلام...من اینجا HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3 فایل SKU ندارم. چکار کنم؟؟؟؟
سلام امید وارم از آموزش های صفحه اول پیش نرفته باشین چون خیلی قدیمی اند !
اگر واسه آپدیت می خواین ---------> چند صفحه قبل لینک دانلود آپدیت بود دوستان لطف کردن گذاشتن نیاز به دستکاری فایل SKU نیست .
اگر واقعا نیاز به فایل SKU دارین ( مثلا آپدیت های کم حجمشو نصب کنین ) ---------> این فایل به نام SKUVersion توی پوشه بازی Base هستش .
بله فقط باید اپدیتون 1.55 باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)