من درب بالاي هارد مو باز كردم الان وقتي كامپيوتر روشن ميكنم كامپوترم بالا نمياد اصلا هيچ انفاقي نميافته مشكل از چي
من درب بالاي هارد مو باز كردم الان وقتي كامپيوتر روشن ميكنم كامپوترم بالا نمياد اصلا هيچ انفاقي نميافته مشكل از چي
قاب خود هارد رو باز کردین ؟ برای چی اینکارو کردین ؟
سلام ممنون
میشه بیشتر توضیح بدین؟! (:
موتور کار میکنه باتری رو هم برداشتم با چند نوع کابل تست کردم رو سیستم دیگه هم امتحان کردم درست نشد):
مشکل فریم ویر هم فکر نکنم باشه چون فریم ویری براش نیومده بود(تو سایتش)
2-3 بار برام این اتفاق افتاده بود و با جا به جای کابل ها درست میشد!!!ولی این بار...
فکر نکنم از سوکت هم باشه!
میشه مشکل دقیق شو فهمید؟!
مدل هارد :
Seagate Barracuda Green ST2000DL003 2TB 5900 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s
بله یک مقدار اطلاعات هست
نه initialized نمیشه و تو دیسک منیجر خطا میده
علت به وجود آمدن این مشکل چیه؟
ویروس ؟
سرعت یکم کم شده. این ارور چه علتایی می تونه داشته باشه؟ یک ماه نیست هاردو گرقتم!
اقا دماي هاردم زياد ميشد باز كردم ببينم توش چه خبره. حالا هاردم سوخته يكي به من كمك كنه![]()
هم میتونه ویروس باشه هم اشکال در mbr هارد هم بافر هارد
با نرم افزار hiren boot cd ببینید میتونید Fix mbr بکنید نشد بهتره هارد رو ببرید بیرون
سوکت دیتا روی برد هارد منظورم بود میتونه مشکل از اون باشه یا برد هارد و لحیم سردی قطعات روی برد اگه موتور هارد کار میکنه و اتصالات پاور و پاور چک شده و روی یک سیستم دیگه چک شده که هیچی
ممکنه فریم ویر هارد مشکل پیدا کرده باشه و لازم باشه به حالت قبل برگرده که برای اینکار باید ببرید ببیرون
دمای هارد زیاد میشه یک فن میزاشتین زیرش خنک بشه نباید هارد رو باز میکردین مربوط به داخل هارد نمیشه که بخواین باز کنید
الان هارد تو بایوس دیتکت میشه ؟
حالا بايد چطوري درستش كنم راهلي داره يا نه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)