البته S2500 Fine pix تنظيمات دستي يا به قول شما حرفه اي داره
ولي كيفيت عكسش مزخرفه و فيلمش هم با وجود hd بودن واقعا بي كيفيته. صداي زوم هم مثل موتور تراكتور توي فيلم ضبط ميشه
البته S2500 Fine pix تنظيمات دستي يا به قول شما حرفه اي داره
ولي كيفيت عكسش مزخرفه و فيلمش هم با وجود hd بودن واقعا بي كيفيته. صداي زوم هم مثل موتور تراكتور توي فيلم ضبط ميشه
والا اماری ندارم باید برید میدون امام خیابون باب همایون اون جا باید همه مغازه ها رو برید و بپرسید
![]()
برو ادرسی که دادم
اون جا میخرند![]()
من خودم 2 تا دوربین سونی داشتم تا امروز و از هر دوشون راضی بودم ، اصولا آدما معیاراشون با هم فرق داره
و توی انتخاب کردن فقط باید به خودشون اتکا داشته باشن فقط میشه موارد پیشنهادی رو بررسی کرد ولی انتخاب نهایی باید بر اساس معیارهای شخص باشه ...
تحت تاثیر تبلیغات بودن نشانه سطحی بودن آدمه پس خودتون تصمیم بگیرین و اجازه ندین تبلیغات بارتون تصمیم بگیره .
من تازه اینجا رو دیدم و بحای چند صفحه آخرو دنبال کردم ، خود من تا الان 2 تا دوربین سونی داشتم که ازشون راضی بودم و اگه بخوام به کسی دوربین معرفی کنم میرم سراغ مدلای سونی چون تجرشو دارم و موقع خریدم خوب بررسی کردم ولی توصیه میکنم برای انتخاب به حرف دیگران اکتفا نکینین چون هر آدمی یه معیاری توی ذهنش داره که ممکن با معیار و توقع شما خیلی متفاوت باشه معمولا آدمایی که خیلی تحت تاثیر تبلیغات قرار میگیرن آدمای سطحی هستن و البته اینجور آدما هم هیچ وقت متوجه انتخاب قلطشون نمیشن !
من خودم تازگی برای خرید جهیزیه درگیر خرید بودم و همه انتخابامو خودم انجام دادم و از همه چیز راضیم به جز خرید جاروبرقی که به حرف کسی اعتماد کردم و تحت تاثیر به به و چهچه و تبلیغات طرف خرید کردم و اتفاقا چیزی که خریدم 100 تومن از مارکای دیگه گرون تر بود و حالا میبینم اون آدم احتمالا تو زندگیش قبل از این جارو از جارو دستی استفاده میکرده !
پس نباید ملاک رو قیمت ارزون یا گرون و تبلیغات قرار داد
ممنون از راهنماییتون درباره خرید جاروبرقی(مزاح).
اتفاقآ هدف همچین تاپیکهایی در اختیار گذاشتن تجربیات دوستان نه تبلیغات.که البته طبیعی وقتی مثلآ
من یه مدل خاص دوربین داشته باشم و اونو دوست داشته باشم و ازش راضی باشم
,ازش تعریفم میکنم و البته یادتون باشه انتخاب نهایی با خودمونه پس اگر انتخاب ما اشتباه بود نباید اونو گردن
پیشنهاد دیگران انداخت.
Last edited by Amir..H; 23-08-2010 at 18:56.
سلام
قیمت Canon S90 رو میخواستم . من میخوام برم از ایران آیا با گارانتی بگیرم ؟ ( afomar )
MERSI
سلام اگر میخواهید از ایران برید چرا از خارج تهیه نمیکنید
با گارانتی بین المللی؟
Salam
جایی که من هستم با توجه به قیمت یورو بیشتر از ایران در میاد مخصوصا واسه مالیات بر کالا . ولی اگه بخوام بخرم و از اون کشور خارج بشم میتونم ۲۰ درصد رو پس بگیرم که اون موقع تازه میشه هم قیمته ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)