تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 669 از 1635 اولاول ... 1695696196596656666676686696706716726736797197691169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,681 به 6,690 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز

دوربین های فوجی که نام بردید تنظیمات حرفه ایی ندارند .
    کلا سری ایکسوز را به شما توصیه نمیکنم . چون نه زوم اپتیکال زیادی دارند و نه تنظیمات حرفه ای .
    به نظرم استخاره نکنید و با اطمینان sx120 را بخرید . کیفیت فیلم برداریش کم نیست . درسته hd فیلم نمیگیره . اما کیفیت خیلی خوبی داره . و یا میتونید مقداری پولتون را افزایش بدید و به sx200 فکر کنید .
    البته S2500 Fine pix تنظيمات دستي يا به قول شما حرفه اي داره

ولي كيفيت عكسش مزخرفه و فيلمش هم با وجود hd بودن واقعا بي كيفيته. صداي زوم هم مثل موتور تراكتور توي فيلم ضبط ميشه

2. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه هنوز وقت نکردم راستش . آخه میدونی چیه ، دوربین هندی کمم رو باید بفروشم . گذاشتم برای فروش توی ایستگاه . به نظرتون بیرون چند میخرن ؟ Panasonic HDC-SX5
    والا اماری ندارم باید برید میدون امام خیابون باب همایون اون جا باید همه مغازه ها رو برید و بپرسید

صداي زوم هم مثل موتور تراكتور توي فيلم ضبط ميشه

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کاش کسی خبر داشت چطوری میتونم اینو بدم بره .

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کاش کسی خبر داشت چطوری میتونم اینو بدم بره .
    برو ادرسی که دادم
    اون جا میخرند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من خودم 2 تا دوربین سونی داشتم تا امروز و از هر دوشون راضی بودم ، اصولا آدما معیاراشون با هم فرق داره
    و توی انتخاب کردن فقط باید به خودشون اتکا داشته باشن فقط میشه موارد پیشنهادی رو بررسی کرد ولی انتخاب نهایی باید بر اساس معیارهای شخص باشه ...

تحت تاثیر تبلیغات بودن نشانه سطحی بودن آدمه پس خودتون تصمیم بگیرین و اجازه ندین تبلیغات بارتون تصمیم بگیره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من تازه اینجا رو دیدم و بحای چند صفحه آخرو دنبال کردم ، خود من تا الان 2 تا دوربین سونی داشتم که ازشون راضی بودم و اگه بخوام به کسی دوربین معرفی کنم میرم سراغ مدلای سونی چون تجرشو دارم و موقع خریدم خوب بررسی کردم ولی توصیه میکنم برای انتخاب به حرف دیگران اکتفا نکینین چون هر آدمی یه معیاری توی ذهنش داره که ممکن با معیار و توقع شما خیلی متفاوت باشه معمولا آدمایی که خیلی تحت تاثیر تبلیغات قرار میگیرن آدمای سطحی هستن و البته اینجور آدما هم هیچ وقت متوجه انتخاب قلطشون نمیشن !

من خودم تازگی برای خرید جهیزیه درگیر خرید بودم و همه انتخابامو خودم انجام دادم و از همه چیز راضیم به جز خرید جاروبرقی که به حرف کسی اعتماد کردم و تحت تاثیر به به و چهچه و تبلیغات طرف خرید کردم و اتفاقا چیزی که خریدم 100 تومن از مارکای دیگه گرون تر بود و حالا میبینم اون آدم احتمالا تو زندگیش قبل از این جارو از جارو دستی استفاده میکرده !

پس نباید ملاک رو قیمت ارزون یا گرون و تبلیغات قرار داد

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

من تازه اینجا رو دیدم و بحای چند صفحه آخرو دنبال کردم ، خود من تا الان 2 تا دوربین سونی داشتم که ازشون راضی بودم و اگه بخوام به کسی دوربین معرفی کنم میرم سراغ مدلای سونی چون تجرشو دارم و موقع خریدم خوب بررسی کردم ولی توصیه میکنم برای انتخاب به حرف دیگران اکتفا نکینین چون هر آدمی یه معیاری توی ذهنش داره که ممکن با معیار و توقع شما خیلی متفاوت باشه معمولا آدمایی که خیلی تحت تاثیر تبلیغات قرار میگیرن آدمای سطحی هستن و البته اینجور آدما هم هیچ وقت متوجه انتخاب قلطشون نمیشن !

من خودم تازگی برای خرید جهیزیه درگیر خرید بودم و همه انتخابامو خودم انجام دادم و از همه چیز راضیم به جز خرید جاروبرقی که به حرف کسی اعتماد کردم و تحت تاثیر به به و چهچه و تبلیغات طرف خرید کردم و اتفاقا چیزی که خریدم 100 تومن از مارکای دیگه گرون تر بود و حالا میبینم اون آدم احتمالا تو زندگیش قبل از این جارو از جارو دستی استفاده میکرده !

پس نباید ملاک رو قیمت ارزون یا گرون و تبلیغات قرار داد
    ممنون از راهنماییتون درباره خرید جاروبرقی(مزاح).
    اتفاقآ هدف همچین تاپیکهایی در اختیار گذاشتن تجربیات دوستان نه تبلیغات.که البته طبیعی وقتی مثلآ
    من یه مدل خاص دوربین داشته باشم و اونو دوست داشته باشم و ازش راضی باشم
    ,ازش تعریفم میکنم و البته یادتون باشه انتخاب نهایی با خودمونه پس اگر انتخاب ما اشتباه بود نباید اونو گردن
    پیشنهاد دیگران انداخت.
    Last edited by Amir..H; 23-08-2010 at 18:56.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

قیمت Canon S90 رو می‌خواستم . من می‌خوام برم از ایران آیا با گارانتی بگیرم ؟ ( afomar )

MERSI

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام اگر میخواهید از ایران برید چرا از خارج تهیه نمیکنید
    با گارانتی بین المللی؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام اگر میخواهید از ایران برید چرا از خارج تهیه نمیکنید
    با گارانتی بین المللی؟
    Salam

جایی که من هستم با توجه به قیمت یورو بیشتر از ایران در میاد مخصوصا واسه مالیات بر کالا . ولی اگه بخوام بخرم و از اون کشور خارج بشم میتونم ۲۰ درصد رو پس بگیرم که اون موقع تازه میشه هم قیمته ایران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •