تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 669 از 1219 اولاول ... 1695696196596656666676686696706716726736797197691169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,681 به 6,690 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به ناصر جون عزیز

ناصر دقیقا مشکل من با این صورته که وقتی من رو بازی uncharted 2 کلیک می کنم در لودینگ اول بازی که دقیقا تازه می خواد بازی رو لود کنه گیر میکنه یعنی لودینگ بازی هی مچرخه و تمومی نداره دقیقا در بازی heavy rain هم همین مشکلو دارم لودینگ اول بازی تمومی نداره ؟؟؟
    ناصر جان اگه میشه لینک دانلود اون برنامه هایی هم که گفتی بزار من لینکشو ندارم اگه لطف کنی لینک پچ یا چیزی اگه داری بذار ؟؟
    ببین یکاری کن پس. اگه بازی تو هارد اکسترنالت هست برو تو پوشه بازی و فایلهای با پسوند 666 رو سرچ کن. احتمال داره که بازیت فایلهای split شده داشته باشه که بدون مرج کردن داری اجراشون می کنی. وقتی با یک manager مثلاً multiman از دیسک داری کپی می گیری رو هارد اکسترنال، اون میاد فایل های بزرگ بالای 4 گیگ رو به فایل های 1 گیگ تقسیم می کنه و در نهایت به اول اسم پوشه بازی یک کارکتر "_" اضافه می کنه تا multiman بفهمه که این بازی unbootable هست. حالا اگه شما بیای اون "_" رو برداری میتونی بری تو بازی ولی خیلی از جاها به مشکل می خوری و بعید هست که حتی بتونی از منوی بازی جلوتر بری مشکلت ممکنه این باشه.

Iris Manager تو site زیر هست واسه دانلود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

از روي هارد اكسترنال افت فريم پيش مياد ولي از روي هارد كنسول يا ديسك اريج شخصا افت فريم نداشتم يا انقد كم بوده كه به چشمم نيومده.
    نه دوست من اتفاقاً من AC:Brotherhood رو از تو هارد اینترنال اجرا کردم. ولی تو شهر شدیداً افت فریم داره وقتی دورت شلوغ میشه. vertical sync ش هم کلاً غیر فعال هست. شما همین بازی رو تو xbox و PS با هم مقایسه کن متوجه منظورم میشی. یا حتی Red Dead Redemption. اینم همینه ولی کمتر

علاوه بر این همونطور که میدونید بازی از رو RAM اجرا میشه نه از روی Medium ( هارد داخلی - خارجی - دیسک ) و اگه حتی سرعت هارد اکسترنال شما پایین باشه تعداد loading های شما زیاد تر و طولانی تر میشه و روی FPS به هیچ وجه تاثیری نداره ( تجربه شخصی ). مثلاً من یک هارد اکسترنال داشتم که افتضاح بود سرعتش. و وقتی God of WarIII رو اجرا می کردم مثلا می پریدم هوا یکدفه loading میداد. اما با یک هارد جدید مشکلش حل شد.
    Last edited by sony_W810i; 23-04-2011 at 12:10.

2. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از اين عينك هاي 3d كه به كنسول بخوره سراغ ندارين....؟؟؟
    بازي كردن باهاش بايد حس جالبي داشته باشه مخصوصا كه ميگن ابعاد تصويرش 80 اينچه

من تو الکامپ 2004 ..7 سال پیش دید این عینکها رو امتحان کردم

فقط برای پخش با کیفیت معمولی از خروجی تصویر پخش کننده ها مثل همینهایی که تو عکس هست

برای خریدش هم تو خیلی از این سایتها که لوازم فانتزی دارند تو قسمت الکترونیکیش از این عینک هستش

لینک فروشنده:

کد:

4. 6 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ببین یکاری کن پس. اگه بازی تو هارد اکسترنالت هست برو تو پوشه بازی و فایلهای با پسوند 666 رو سرچ کن. احتمال داره که بازیت فایلهای split شده داشته باشه که بدون مرج کردن داری اجراشون می کنی. وقتی با یک manager مثلاً multiman از دیسک داری کپی می گیری رو هارد اکسترنال، اون میاد فایل های بزرگ بالای 4 گیگ رو به فایل های 1 گیگ تقسیم می کنه و در نهایت به اول اسم پوشه بازی یک کارکتر "_" اضافه می کنه تا multiman بفهمه که این بازی unbootable هست. حالا اگه شما بیای اون "_" رو برداری میتونی بری تو بازی ولی خیلی از جاها به مشکل می خوری و بعید هست که حتی بتونی از منوی بازی جلوتر بری مشکلت ممکنه این باشه.

Iris Manager تو site زیر هست واسه دانلود.
    کد:

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

نه دوست من اتفاقاً من AC:Brotherhood رو از تو هارد اینترنال اجرا کردم. ولی تو شهر شدیداً افت فریم داره وقتی دورت شلوغ میشه. vertical sync ش هم کلاً غیر فعال هست. شما همین بازی رو تو xbox و PS با هم مقایسه کن متوجه منظورم میشی. یا حتی Red Dead Redemption. اینم همینه ولی کمتر

علاوه بر این همونطور که میدونید بازی از رو RAM اجرا میشه نه از روی Medium ( هارد داخلی - خارجی - دیسک ) و اگه حتی سرعت هارد اکسترنال شما پایین باشه تعداد loading های شما زیاد تر و طولانی تر میشه و روی FPS به هیچ وجه تاثیری نداره ( تجربه شخصی ). مثلاً من یک هارد اکسترنال داشتم که افتضاح بود سرعتش. و وقتی God of WarIII رو اجرا می کردم مثلا می پریدم هوا یکدفه loading میداد. اما با یک هارد جدید مشکلش حل شد.
    ناصر به چه TV بازی میکنی ؟

من کنسول هارو تو 4 تا TV تست کردم تو هر کدوم یه جور افت فریم داره !!

یکسری بازی ها تو یه TV افت داره تو اون یکی نه !! یکسری ها تو اون دارن تو این یکی نه !!

پردازشگر TV فکر میکنم خیلی مهمه این وسط. همچنین Hz تصویر و Refresh Rate و اینچ.
    Last edited by SamGun; 23-04-2011 at 12:25.

6. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر به چه TV بازی میکنی ؟

من کنسول هارو تو 4 تا TV تست کردم تو هر کدوم یه جور افت فریم داره !!

یکسری بازی ها تو یه TV افت داره تو اون یکی نه !! یکسری ها تو اون دارن تو این یکی نه !!

پردازشگر TV فکر میکنم خیلی مهمه این وسط. همچنین Hz تصویر و Refresh Rate و اینچ.
    من تو مانیتور AOC 22اینچ بازی می کنم با HDMI

ولی بعید میدونم به پردازشگر مانیتور ربطی داشته باشه. چون اون لقمه جویده شده رو از RSX میگیره پخش میکنه. دقیقاً براش تصاویر از قبل رندر شده ارسال میشه و نیازی نیست اون رندر کنه که جایی کم بیاره.علاوه بر این من تو NFS:HP یا god of war یا ninja gaiden یا uncharted 2 کوچکترین افت فریمی نداشتم.

8. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من تو مانیتور AOC 22اینچ بازی می کنم با HDMI

ولی بعید میدونم به پردازشگر مانیتور ربطی داشته باشه. چون اون لقمه جویده شده رو از RSX میگیره پخش میکنه. دقیقاً براش تصاویر از قبل رندر شده ارسال میشه و نیازی نیست اون رندر کنه که جایی کم بیاره.علاوه بر این من تو NFS:HP یا god of war یا ninja gaiden یا uncharted 2 کوچکترین افت فریمی نداشتم.
    ناصر جون ماینتور یا TV هم میتونه مثل قیف باشه عزیز .

یکی از بازی هایی که واقعا از بازی کردن باهاش تعجب میکردم PES 2009 !

باور کن تو یه LCD 46 اصلا نمیشد بازی کنه انقدر افت فریم داشت !!! چشم درد میگرفت آدم !!

همونو تو یه LED بازی کردم مشکلش بر طرف شد.

تو همین TV من GeoW 2 رو بازی کردم افت فریم داشتم ولی تو اون یکی نه.

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام...

دوستان الان آخرین روش هـــــــــــک PS3 چجوریه ؟؟!؟! هنوز دنگ و فنگ داره ؟

بعد هر بازی بخوای باید هارد رو بزنی سره شان ببری برات بریزن ؟ رو DVD نیست؟؟
    آخرین روش CFW هستش که با نصب 2 تا فایل PS3 شما هــک میشه........

بله باید دستگاه رو ببرید تا بریزن توی هارد براتون البته میتونید یه هارد اکسترنال بخرید و بازیهاتونو بریزید توی اون.........
    روی DVD هم بازیها هست ولی نمی صرفه چون حجم بازیهای PS3 بالا هستش......
    مثلا GOW 3 حدود 9 تا DVD میشه.........

12. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

من موندم اصلا PS3 رو برای چی کپی خور میکنید ؟
    PS3 فوق فوقش برای هر سلیقه ای 5 تا بازی انحصاری داره (یعنی همه ی بازی های انحصاری Ps3 باب میل همه نیست) باقی بازی هایی هم که بازی میکنید که مالتی هستش !
    باور کنید این همه دردسر ارزش نداره ، یه 360 بخرید برای بازی های مالتی خودتون رو راحت کنید .
    تا ما یه جا نیم خط پلی 3 رو با ایکس باکس مقایسه میکنیم از طرف مدیر و مدبر و مدیر کل و کاربر و ... پیغام میاد که آقا جان مقایسه نکناون وقت میایم اینجا اینارو میبینیم دیگه نمیتونیم ساکت بشیم که البته نظر هر کی محترمه
    ولی من یه چیزی کلی به همه بگم نظرمه فقط اگه جاییش اشتباس بگید خوب ما هم مثل شماها با سواد شیم.فرق من و بعضی از شماها اینه که تخصصی صحبت میکنید و فکر میکنید طرف مقابل هم باید متوجه حرفتون بشه که کاملا اشتباس.اما من عامیانه میگم اصلا سر در نمیارم.ولی اون چیزی رو که میبینم میگم

آقا 10 سال بیشتره شرکت سونی نبض کنسول بازیا رو دوی دستش گرفته.همه 10 ساله دارن با کسنولاش حال میکنن بازی میکنن زندگی میکنن محبوب شده معروف شده.اون وقت کار شماها شده ایراد گذاشتن دارید یه کنسولو که کل دنیا تاییدش میکنن توی این فروم براش ایراد میذارید.یکی درباره پی اس پی میگه فلان مشکل رو داره اون یکی میگه خوب کار سونیه دیگه.عزیز من این حرف شما یعنی چی؟یعنی اینکه داری میگی از سونی ما برتر داریم؟پس این چند سالی که همتون داشتید با کنسولاش حال میکردید و میکنید کنسول مزخرفی بود؟دیگه واقعیتو باید قبول کرد آخه با یه حرف نمیشه که یه کنسول رو خراب کرد

sonixax عزیز میگه 5 تا بازی انحصاری که بیشتر نداره.عزیز من 5 تا؟بهترین بازیای دنیا داره برا پلی 3 میاد.تمام شرکتای معروف رو جذب کرده و پول های کلانی بهشون داده تا فقط برا پلی 3 بازی بزنن.بعدشم باب میل همه نیست یعنی چی؟اینو من بی رو دربایسی میگم کسی که خدای جنگ 3 و هوی راین باب میلیش نیست کلا بیخیال بازی شه اصلا به خاطر اینجور کارا ساخته نشده.بعدشم خودتون میدونید دیگه چرا راه کج میرید شرکت ایکس باکس رفته یه پلی 3 خریده و دقیقا اونو کپی کرده رو دستگاهش و به اسم ایکس باکس داده بیرون یعنی یه تقلب کاملا واضح.حتی یه لحیم کاریم جا ننداخته.ولی دیگه بازیاشو که نمیتونه کپی کنه و هیچ وقتم بازیای انحصاریش به پای پلی 3 نمیرسه.من خیلیییییییا رو میشناسم ایکس باکس داشتن و رفتن به خاطر بازیای پلی 3 با پلی 3 عوضش کردن.اما خیلی کم دیدم کسی پلی 3 داشته باشه به خاطر بازیای انحصاری ایکس باکس بره ایکس باکس بگیره.اون موقعی که سونی تو دنیا مثل بمب ترکید ایکس باکس به فکر این بود که از روی نسخه جدید سونی کپی بگیره.

یکی میگه ایکس باکس فروشش از پلی 3 بیشتره پس محبوبیت بیشتری دارهآدم خندش میگیره.اینو که همه میدونن اگه ایکس باکس بیشتر فروش میره به خاطر قیمت نسبتا کمترشه نسبت به پلی 3.و اینکه پلی 3 رو بخوای -- کنی با یه هارد 500 گیگ حدودا 120 تومن میفتی توی خرج اضافی ولی ایکس بکس رو نه.خوب ملت ایرانم که ماشاالله همه زیر خط فقر سریع تا پول دستش میاد میره ایکس باکس میخری با اینکه آرزوی پلی 3 رو داره.سو تفاهم نشه ما هم خودمون بچه پایین شهریم.اما من همون 2 سال پیش هم میتونستم ایکس باکس بگیرم عجله نکردم.پولامو جمع کردم تا امسال دادم پلی 3 گرفتم.عوضش ضرر نکردم.اگه ایکس باکس گرفته بودم مثل الان که 40 درصد دارن میرن میفروشن یه چیزی میذارن روش یه پلی 3 بگیرن باید اینکارو میکردم.

الان من این همه حرف زدم یه کلمه تخصصی توش بود؟نه.چون نمیخوام که یه چیزی بگم فقط خودم بفهمم.هر چی دیدم گفتم.من با چشمم بازی انحصاریا رو دیدم.با چشمم اونایی که پشیمون شدن از ایکس باکس و رفتن پلی 3 خریدن دیدم.با چشمم عظمت شرکت سونی رو دیدم.با چشمم دیدم اون موقع که ایکس باکسی نبود همه تو خونشون یه کنسول سونی بود.با چشمم دیدم که وقتی میری توپخونه از اول تا آخرش عکس خدای جنگه.اینارو دیدم...

حالا اینم نظر منه.تو ایران نمیشه چیزی رو مقایسه کرد هر کی هر چی داره میگه بهترینه.اما من اون موقعی هم که نداشتم میگفتم پلی 3 و شرکت سونی بهترینه

اینم همیشه یادتون باشه یه شرکت با تجربه و پر سابقه مثل سونی جلو یه شرکت تازه کار مثل ایکس باکس عمرا کم بیاره.شده تمام شرکت ها معروف بازی ساز دنیا رو بخره نمیذاره ایکس باکس توی بازی انحصاری از پلی 3 بزنه جلو.همین کاری که داره میکنه و شماها هم میبینید
    Last edited by MohammadT15; 23-04-2011 at 14:02.

14. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تا ما یه جا نیم خط پلی 3 رو با ایکس باکس مقایسه میکنیم از طرف مدیر و مدبر و مدیر کل و کاربر و ... پیغام میاد که آقا جان مقایسه نکناون وقت میایم اینجا اینارو میبینیم دیگه نمیتونیم ساکت بشیم که البته نظر هر کی محترمه
    ولی من یه چیزی کلی به همه بگم نظرمه فقط اگه جاییش اشتباس بگید خوب ما هم مثل شماها با سواد شیم.فرق من و بعضی از شماها اینه که تخصصی صحبت میکنید و فکر میکنید طرف مقابل هم باید متوجه حرفتون بشه که کاملا اشتباس.اما من عامیانه میگم اصلا سر در نمیارم.ولی اون چیزی رو که میبینم میگم

آقا 10 سال بیشتره شرکت سونی نبض کنسول بازیا رو دوی دستش گرفته.همه 10 ساله دارن با کسنولاش حال میکنن بازی میکنن زندگی میکنن محبوب شده معروف شده.اون وقت کار شماها شده ایراد گذاشتن دارید یه کنسولو که کل دنیا تاییدش میکنن توی این فروم براش ایراد میذارید.یکی درباره پی اس پی میگه فلان مشکل رو داره اون یکی میگه خوب کار سونیه دیگه.عزیز من این حرف شما یعنی چی؟یعنی اینکه داری میگی از سونی ما برتر داریم؟پس این چند سالی که همتون داشتید با کنسولاش حال میکردید و میکنید کنسول مزخرفی بود؟دیگه واقعیتو باید قبول کرد آخه با یه حرف نمیشه که یه کنسول رو خراب کرد

sonixax عزیز میگه 5 تا بازی انحصاری که بیشتر نداره.عزیز من 5 تا؟بهترین بازیای دنیا داره برا پلی 3 میاد.تمام شرکتای معروف رو جذب کرده و پول های کلانی بهشون داده تا فقط برا پلی 3 بازی بزنن.بعدشم باب میل همه نیست یعنی چی؟اینو من بی رو دربایسی میگم کسی که خدای جنگ 3 و هوی راین باب میلیش نیست کلا بیخیال بازی شه اصلا به خاطر اینجور کارا ساخته نشده.بعدشم خودتون میدونید دیگه چرا راه کج میرید شرکت ایکس باکس رفته یه پلی 3 خریده و دقیقا اونو کپی کرده رو دستگاهش و به اسم ایکس باکس داده بیرون یعنی یه تقلب کاملا واضح.حتی یه لحیم کاریم جا ننداخته.ولی دیگه بازیاشو که نمیتونه کپی کنه و هیچ وقتم بازیای انحصاریش به پای پلی 3 نمیرسه.من خیلیییییییا رو میشناسم ایکس باکس داشتن و رفتن به خاطر بازیای پلی 3 با پلی 3 عوضش کردن.اما خیلی کم دیدم کسی پلی 3 داشته باشه به خاطر بازیای انحصاری ایکس باکس بره ایکس باکس بگیره.اون موقعی که سونی تو دنیا مثل بمب ترکید ایکس باکس به فکر این بود که از روی نسخه جدید سونی کپی بگیره.

یکی میگه ایکس باکس فروشش از پلی 3 بیشتره پس محبوبیت بیشتری دارهآدم خندش میگیره.اینو که همه میدونن اگه ایکس باکس بیشتر فروش میره به خاطر قیمت نسبتا کمترشه نسبت به پلی 3.و اینکه پلی 3 رو بخوای -- کنی با یه هارد 500 گیگ حدودا 120 تومن میفتی توی خرج اضافی ولی ایکس بکس رو نه.خوب ملت ایرانم که ماشاالله همه زیر خط فقر سریع تا پول دستش میاد میره ایکس باکس میخری با اینکه آرزوی پلی 3 رو داره.سو تفاهم نشه ما هم خودمون بچه پایین شهریم.اما من همون 2 سال پیش هم میتونستم ایکس باکس بگیرم عجله نکردم.پولامو جمع کردم تا امسال دادم پلی 3 گرفتم.عوضش ضرر نکردم.اگه ایکس باکس گرفته بودم مثل الان که 40 درصد دارن میرن میفروشن یه چیزی میذارن روش یه پلی 3 بگیرن باید اینکارو میکردم.

الان من این همه حرف زدم یه کلمه تخصصی توش بود؟نه.چون نمیخوام که یه چیزی بگم فقط خودم بفهمم.هر چی دیدم گفتم.من با چشمم بازی انحصاریا رو دیدم.با چشمم اونایی که پشیمون شدن از ایکس باکس و رفتن پلی 3 خریدن دیدم.با چشمم عظمت شرکت سونی رو دیدم.با چشمم دیدم اون موقع که ایکس باکسی نبود همه تو خونشون یه کنسول سونی بود.با چشمم دیدم که وقتی میری توپخونه از اول تا آخرش عکس خدای جنگه.اینارو دیدم...

حالا اینم نظر منه.تو ایران نمیشه چیزی رو مقایسه کرد هر کی هر چی داره میگه بهترینه.اما من اون موقعی هم که نداشتم میگفتم پلی 3 و شرکت سونی بهترینه

اینم همیشه یادتون باشه یه شرکت با تجربه و پر سابقه مثل سونی جلو یه شرکت تازه کار مثل ایکس باکس عمرا کم بیاره.شده تمام شرکت ها معروف بازی ساز دنیا رو بخره نمیذاره ایکس باکس توی بازی انحصاری از پلی 3 بزنه جلو.همین کاری که داره میکنه و شماها هم میبینید
    آقا محمد من جواب کل این روایتی رو که شما شرح دادی رو تو 3 تا خط خلاصه میکنم :

وجود رقیب تو هر عرصه باعث بروز انتقاد های عظیم روی محصولات میشه چون حس رقابت و برتری بوجود میاد. مردم دنبال فناوری های جدید هستن نه اینکه کی چی بوده و چی شده.

توضیح بیشتر نمیشه داد چون شما اطلاعاتتون واقعا در سطح ابتدایی هست عزیز . و همچنین بدون هیچ دلیلی FAN هستین و این از تو امضای شما معلومه.

و در آخر میتونم بگم نسبت Sony به Microsoft مثل هویج به خرگوش میمونه

16. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

وجود رقیب تو هر عرصه باعث بروز انتقاد های عظیم روی محصولات میشه چون حس رقابت و برتری بوجود میاد. مردم دنبال فناوری های جدید هستن نه اینکه کی چی بوده و چی شده.

توضیح بیشتر نمیشه داد چون شما اطلاعاتتون واقعا در سطح ابتدایی هست عزیز . و همچنین بدون هیچ دلیلی FAN هستین و این از تو امضای شما معلومه.

سعید جان یواش تر داداش.اشکال نداره.
    منم با سعید موافقم.
    همیشه وجود رقیبه که باعث پیشرفت میشه.شاید اگه سونی نبود ماکروسافت اینقدر موفق نبود و همین رقابت باعث به وجود اومدن شاهکار هایی تو همه عرصه ها میشه نه فقط گیم.
    مطمئنا اگه bmw وجود نداشت بنز اینقدر پیشرفت نمیکرد

18. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

کاملا باهاتون موافقم. این بازی اعصابه منم خورد کرده بود!
    از روي هارد اكسترنال افت فريم پيش مياد ولي از روي هارد كنسول يا ديسك اريج شخصا افت فريم نداشتم يا انقد كم بوده كه به چشمم نيومده.
    دقیق اطلاع ندارم ولی شک دارم که به هارد ربط داشته باشه!!

محمد جان اینم در جواب پستت:

ببین محمد جان عامیانه خیلی با غلط فرق داره ها!!

10 سال نه و 17 سال(البته تا اونجا که من میدونم!). ببین دوست من هر نسل با نسل دیگه فرق میکنه. یعنی میگی چون PS2 خوب بود حتما ما باید بگیم PS3 هم خوبه؟ اگه بخوایم هرکی هرچی بده به بازار به به و چه چه کنیم که کلامون پس معرکس!! دیگه هیچ پیشرفتی نمیبینیم! همه چی ثابت میمونه!

sonixax
    عزیز میگه 5 تا بازی انحصاری که بیشتر نداره.عزیز من 5 تا؟بهترین بازیای دنیا داره برا پلی 3 میاد.تمام شرکتای معروف رو جذب کرده و پول های کلانی بهشون داده تا فقط برا پلی 3 بازی بزنن.بعدشم باب میل همه نیست یعنی چی؟اینو من بی رو دربایسی میگم کسی که خدای جنگ 3 و هوی راین باب میلیش نیست کلا بیخیال بازی شه اصلا به خاطر اینجور کارا ساخته نشده.
    پس چندتا؟ فوقش 10 تا. Killzone -Uncharted -Resistance - Heavy Rain - God of War - GranTurismo - Little Big Planet. بقیشم دوستان بگن. اینو بدون اینا خودشون عناصر خوبین ولی مگه سالی چند تا از ای بازیا داریم؟ اصل بازیها برا بازی های Multi هستش که توسط شرکت های 3rd Party (یعنی شرکتایی که واسه سونی نیستن) ساخته میشن و اکثرا تو PS3 به خاطر عدم شناخت سخت افزار ضعیفا! کی گفته که سونی به کسی پول میده که بازی انحصاری براش بسازن؟ تمام بازی های انحصاری واسه شرکت های خوده سونی (1st Party) ها هستش. میخوای منم یه چیزی رو بیرودربایسی بگم؟ کسی که از Little Big Planet خوشش نیاد گیمر نیست! مگه تو خوشت میاد؟ اینو به شوخی گفتم و اینو بدون که این که تو از چی خوشت میاد دلیل بر مجبور بودن بقیه برای خوششون اومدن از اون نیست! میخوای یه مثال بزنم. الان از 90 % بچه های اینجا بپرسی میگن از Metal Gear Solid خوششون میاد ولی من یکی نمیتوستم باهاش حال کنم. اثلا درکش نمیکردم و برا همین نتونستم بازیش کنم! یا مثلا GTA که دیگه مشهوره ولی من ازش بدم میاد! تنها بازی SandBox ای که خوشم اومد Red Dead Redemption بود. حالا مثلا منی که از این دوتا بازی برتر تاریخ خوشم نمیاد گیمر نیستم؟

بعدشم خودتون میدونید دیگه چرا راه کج میرید شرکت ایکس باکس رفته یه پلی 3 خریده و دقیقا اونو کپی کرده رو دستگاهش و به اسم ایکس باکس داده بیرون یعنی یه تقلب کاملا واضح.حتی یه لحیم کاریم جا ننداخته.ولی دیگه بازیاشو که نمیتونه کپی کنه و هیچ وقتم بازیای انحصاریش به پای پلی 3 نمیرسه.من خیلیییییییا رو میشناسم ایکس باکس داشتن و رفتن به خاطر بازیای پلی 3 با پلی 3 عوضش کردن.اما خیلی کم دیدم کسی پلی 3 داشته باشه به خاطر بازیای انحصاری ایکس باکس بره ایکس باکس بگیره.اون موقعی که سونی تو دنیا مثل بمب ترکید ایکس باکس به فکر این بود که از روی نسخه جدید سونی کپی بگیره.
    دوست من چیزی به نام شرکت XBox نداریم و چیزی که شما میگین همون Microsoft ای هستش که دارین هرروز از Windows ـش استفاده میکنین و میگین که خدا پدر بیل گیتس رو بیامرزه! این یکی از حرفای تعصب آمیز و بدون مطالعت بود که اول گفتم. دوست من Microsoft دستگاه خودش رو سال 2005 داد بیرون ولی سونی PS3 رو سال 2006! بعد چه طوری میشه که این از اون کپی کنه؟ اینم بدون که سونی انحصاریای قوی ای دراه چون تجربه ی بیشتر و شرکتهای پر سابقه تری داره! و Microsoft هم یه شیوه ی غلط رو گرفت یه زمان که میرفت و مثلا پولای هنگفت میداد که یک DLC (محتویات اضافه ای که بعدا به بازی اضافه بشه ) رو از لحاظ زمانی انحصاری کنه که البته تو زمان خودش خوب بود ولی بعد دراز مدت داره نتیجه اش رو میبینه!! حالا سونی سیاست جدیدی رو در پیش گرفته و اونم در انحصار درآوردن بازسازی اثر های قدیمیه! که بازم تو دراز مدت جواب میده!در ضمن من تا قبل از قضیه ی -- همیشه میدیدم که همه PS3 میفروشن Xbox میگیرن ازشونم میپرسیدم چرا میگفتن که چون مگه چندتا بازی انحصاری داره؟ دیگه بعده چند وقت تکراری میشه!

این اختلاف فروش چیزه شاقی نیست و چون PS3 یه سال دیر تر اومده عادیه! ولی این چیزی که شما میگی فقط تو ایران صادقه. مگه تو کشورای اروپایی چقدر تفاوت قیمت دارن؟ هیچی! مشکل اینه که تو ایران همه فکر میکنن که تو دنیا هم Xbox میفروشه چون کرکه!! مگه چند جا همچین چیزی هست؟ به غیر چین و روسیه و یکی دوتا جای دیگه. اونا کنسولو به خاطر قدرتو بازیهاش میخرن! این قیمتا هم فقط برا ایرانه! شما مطمئن با اگه XBox گرفته بودی هم الان پشیمون نبودی.

چرا اتفاقا اون موقع که PS2 بود هم Xbox بود ولی چون -- نشده بود فروشی نکرد و ناشناخته موند.

منم همینجوری بودم و الانم فقط یه PS3 دارم. به اشتباهم پی بردم. من این دستگاه رو گرفتم برا Uncharted ولی مگه سالی چند تا از این بازی داریم؟

شرکت مایکروسافت همچین هم بیسابقه نیست و اگه بخواد پول بزاره مطمئن باش بودجه اش خیلی بیشتر از سونی هستش!
    راستی این همه انحصاری انحصاری میکنیم یه نگاه کنیم به دوروبرمون! همین Forza مگه تو 2-3 سال نتونست از GT که 5-6 سال روش کار شده بود امتیاز بیشتری بگیره؟
    ببینین من خودم فن PS3 هستم اما واقعیتا رو میبینم همچنین دوست دارم که یه XBox هم داشته باشم. چه اشکالی داره؟
    ممنون

سعید جان یواش تر داداش.اشکال نداره.
    منم با سعید موافقم.
    همیشه وجود رقیبه که باعث پیشرفت میشه.شاید اگه سونی نبود ماکروسافت اینقدر موفق نبود و همین رقابت باعث به وجود اومدن شاهکار هایی تو همه عرصه ها میشه نه فقط گیم.
    مطمئنا اگه bmw وجود نداشت بنز اینقدر پیشرفت نمیکرد

کاملا با جفتتون موافقم و تو جواب بالا هم نوشتم.
    راستی علی رو عشقه یه سر به تاپیک زد اینجا نورانی شد!! آخ چشم!! بابا بکش کنار نورو الان کور میشم!!
    Last edited by farbod N73 me; 23-04-2011 at 15:37.

20. 4 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •