تا ما یه جا نیم خط پلی 3 رو با ایکس باکس مقایسه میکنیم از طرف مدیر و مدبر و مدیر کل و کاربر و ... پیغام میاد که آقا جان مقایسه نکن
.gif)
اون وقت میایم اینجا اینارو میبینیم دیگه نمیتونیم ساکت بشیم که البته نظر هر کی محترمه
.gif)
ولی من یه چیزی کلی به همه بگم نظرمه فقط اگه جاییش اشتباس بگید خوب ما هم مثل شماها با سواد شیم.فرق من و بعضی از شماها اینه که تخصصی صحبت میکنید و فکر میکنید طرف مقابل هم باید متوجه حرفتون بشه که کاملا اشتباس.اما من عامیانه میگم اصلا سر در نمیارم.ولی اون چیزی رو که میبینم میگم
آقا 10 سال بیشتره شرکت سونی نبض کنسول بازیا رو دوی دستش گرفته.همه 10 ساله دارن با کسنولاش حال میکنن بازی میکنن زندگی میکنن محبوب شده معروف شده.اون وقت کار شماها شده ایراد گذاشتن دارید یه کنسولو که کل دنیا تاییدش میکنن توی این فروم براش ایراد میذارید.یکی درباره پی اس پی میگه فلان مشکل رو داره اون یکی میگه خوب کار سونیه دیگه.عزیز من این حرف شما یعنی چی؟یعنی اینکه داری میگی از سونی ما برتر داریم؟پس این چند سالی که همتون داشتید با کنسولاش حال میکردید و میکنید کنسول مزخرفی بود؟دیگه واقعیتو باید قبول کرد آخه با یه حرف نمیشه که یه کنسول رو خراب کرد
sonixax عزیز میگه 5 تا بازی انحصاری که بیشتر نداره.عزیز من 5 تا؟بهترین بازیای دنیا داره برا پلی 3 میاد.تمام شرکتای معروف رو جذب کرده و پول های کلانی بهشون داده تا فقط برا پلی 3 بازی بزنن.بعدشم باب میل همه نیست یعنی چی؟اینو من بی رو دربایسی میگم کسی که خدای جنگ 3 و هوی راین باب میلیش نیست کلا بیخیال بازی شه اصلا به خاطر اینجور کارا ساخته نشده.بعدشم خودتون میدونید دیگه چرا راه کج میرید
شرکت ایکس باکس رفته یه پلی 3 خریده و دقیقا اونو کپی کرده رو دستگاهش و به اسم ایکس باکس داده بیرون یعنی یه تقلب کاملا واضح.حتی یه لحیم کاریم جا ننداخته.ولی دیگه بازیاشو که نمیتونه کپی کنه و هیچ وقتم بازیای انحصاریش به پای پلی 3 نمیرسه.من خیلیییییییا رو میشناسم ایکس باکس داشتن و رفتن به خاطر بازیای پلی 3 با پلی 3 عوضش کردن.اما خیلی کم دیدم کسی پلی 3 داشته باشه به خاطر بازیای انحصاری ایکس باکس بره ایکس باکس بگیره.اون موقعی که سونی تو دنیا مثل بمب ترکید ایکس باکس به فکر این بود که از روی نسخه جدید سونی کپی بگیره.
یکی میگه ایکس باکس فروشش از پلی 3 بیشتره پس محبوبیت بیشتری داره
.gif)
آدم خندش میگیره.اینو که همه میدونن اگه ایکس باکس بیشتر فروش میره به خاطر قیمت نسبتا کمترشه نسبت به پلی 3.و اینکه پلی 3 رو بخوای -- کنی با یه هارد 500 گیگ حدودا 120 تومن میفتی توی خرج اضافی ولی ایکس بکس رو نه.خوب ملت ایرانم که ماشاالله همه زیر خط فقر سریع تا پول دستش میاد میره ایکس باکس میخری با اینکه آرزوی پلی 3 رو داره.سو تفاهم نشه ما هم خودمون بچه پایین شهریم.اما من همون 2 سال پیش هم میتونستم ایکس باکس بگیرم عجله نکردم.پولامو جمع کردم تا امسال دادم پلی 3 گرفتم.عوضش ضرر نکردم.اگه ایکس باکس گرفته بودم مثل الان که 40 درصد دارن میرن میفروشن یه چیزی میذارن روش یه پلی 3 بگیرن باید اینکارو میکردم.
الان من این همه حرف زدم یه کلمه تخصصی توش بود؟نه.چون نمیخوام که یه چیزی بگم فقط خودم بفهمم.هر چی دیدم گفتم.من با چشمم بازی انحصاریا رو دیدم.با چشمم اونایی که پشیمون شدن از ایکس باکس و رفتن پلی 3 خریدن دیدم.با چشمم عظمت شرکت سونی رو دیدم.با چشمم دیدم اون موقع که ایکس باکسی نبود همه تو خونشون یه کنسول سونی بود.با چشمم دیدم که وقتی میری توپخونه از اول تا آخرش عکس خدای جنگه.اینارو دیدم...
حالا اینم نظر منه.تو ایران نمیشه چیزی رو مقایسه کرد هر کی هر چی داره میگه بهترینه.اما من اون موقعی هم که نداشتم میگفتم پلی 3 و شرکت سونی بهترینه
اینم همیشه یادتون باشه یه شرکت با تجربه و پر سابقه مثل سونی جلو یه شرکت تازه کار مثل ایکس باکس عمرا کم بیاره.شده تمام شرکت ها معروف بازی ساز دنیا رو بخره نمیذاره ایکس باکس توی بازی انحصاری از پلی 3 بزنه جلو.همین کاری که داره میکنه و شماها هم میبینید
.gif)