من sniper باز نیستم ولی دیدم که همه بره sniper ونگارد میبندن....چرا طرف پولشو هدر میده؟چرا براش ونگارد میبنده؟...
من sniper باز نیستم ولی دیدم که همه بره sniper ونگارد میبندن....چرا طرف پولشو هدر میده؟چرا براش ونگارد میبنده؟...
دوست عزیز ونگارد یکی از آیتم های اصلی Sniper هست.درسته تو درگیری ها خیلی شرکت نداره ولی در بازی همه سعی میکنن از کنارش بزننش.کلا راز مقابله باهاش اینه یهو از جلوش در بیای.چون اگه از دور همین جوری بری اینقدر میزنه که له میشی.(برا همین براش ونگارد میبندن.)
ولی توی سایت های تخصصی نوشته بود بره هیروهای اگیلیتی یباید ونگارد ببندی چون تو درگیری نباید وایسی اتک بخوری ...یا بهتره اینطوری بگم که اگه بخوان بکشنت دیگه ونگارد تاثیر زیادی نداره چون هیرو های اگیلیتی رو معمولا با لول میکشن نه با اتک در ضمن ونگارد حدود 2هزار تا گلد میخواد و با بستن ونگارد ایتم های دیگه ات به تاخیر نمیفته؟...برای مثال هیروی اصلی من ویده و هیچ وقت براش ونگارد نمیبندم چون اگه مطمعن نباشم که میتونم طرف رو بکشم اصلا درگیر نمیشم یعنی اگه طرف رو کشتم که تمومه وگرنه دیگه راه برگشتی نیست و ونگارد هم نمیتونه باعث بشه نمیرم...باز هم من همون اول گفتم که انایپر باز نیستم و این هم فقط نظر خودم بود معذرت اگه زیاد شد
در هر صورت هر کی یه نظری داره.گفتید هیرو اختصاصیتون کیه؟
اصطلاحات Dota رو وقتی فارسی مینویسی خیلی بد میشه...من Faceless void شما چی؟
ونگارد ایتم های دیگه را به تاخیر میندازه...
بهتره HEALTH کش نمیدنم انگلیسی چیه اسمش ولی فکر کنم HELM OF IRON را ببندی بهتره...
یه چیز هم باید ببندی که وقتی مطمئن شدی که میمیری فرار کنی مثل غیب شدن...
روی هیرو های اگیلیتی درسته ونگارد کمتر میبندند اما اگر ببندی هم دیگه راحت نمیمیره اما از ایتم های دیگه عقب میمونی ...
منظور شما dominator هست....غیب شدن شاید تو بازی های معمولی به درد بخوره ولی توی بازی های جدی همه dust دارن غیبم کنی بازم میکشنت...یا مثلا وقتی هیروهایی مثل slardar bounty bloodseeker هست دیگه نمیونی غیب کنی
هیروی من فقط دو نفر:
Phantom Assassin
Storm Spirit
یه سوال داشتم
به نظر شما کدوم هیرو برای جنگهای تک به تک خوبه؟
من از lvl 6 storm spirit خیلی خوشم میاد...مخصوصا وقتی که باهاش از این ور رودخونه میری اون طرف و کسی که دنبالت میکنه دیگه هیچ شانسی نداره بره گرفتنت دقیقا مثل timewalk facelessvoid ولی 6 storm چون cooldown نداره خیلی بهتره
برای بازیهای تک به تک هیروهایی که خیلی قوی می شن و دیگه نمیشه جلوشون وایساد تقریبا اینا هستن
ursa warrior -terror blade(soul keeper) -faceless viod-magina(anti mage)-chaos knight-rouge knight
البته بستگی به طرف هم مقابل داره ....ولی بازیه تک به تک فقط بره مقایسه ی هیروها به درد میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)