تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 752 اولاول ... 168568618658664665666667668669670671672678718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

akg k512
    95 نومن ارزش خرید داره؟

خیلی جالبه قیمت های این تایپیک و سایت های خارجی در مقایسه با بازار ایران بکل فرق داره

akg k99 رو با قیمت خوب کجا میتونم تهیه کنم؟ واقعا دلم نمیاد واسه هدفونی که چند ماه پیش 70 تومن بود 130 تومن بدم
    با سلام
    البته با توجه به افزایش قیمتها و کیفیت هدفون k 512 شاید بشه گفت کمی گرون هست چون k512 صدایی نزدیک به صدای k77 داره و همونطور که اطلاع دارین چند ماه پیش قیمت k99 نه 70 تومان که حدود 80 تا 90 هزار تومان بود که الان حدود 130 شده و k77 حدود 60 هزار تومان.با این وجود احتمال بالا رفتن قیمتها هست و بهر حال k99 با این وضعیت قیمتها 130 ارزش داره نسبت به k512 با قیمت 95 تومانی.

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز.

از لحاظ کیفیت تفکیک صدا و بیس نرم و..... کدوم مدل پیشنهاد می کنید برای موبایل کاربردم هستش یا اگر مدلی تو رنج قیمتی 250_300 بهتر از این دو مدل هست لطفا بهم معرفی کنید. ممنون
    1.Audio-Technica+ATH-M50
    2. SENNHEISER HD449

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    توي زنج 30-40 تومن هدفون In-ear چي پيشنهاد ميديد ؟
    از صداي EX-35 سوني راضي بودم ولي گيرنمياد ديگه
    توي اين مايه چي خوب هست؟
    سلام
    متاسفانه من اشنایی با صدای ex35 ندارم ولی طبق رویو ها بیس قوی داره و مید ضعیف و های متوسط . اگه از صداش راضی بودین شاید بتونین با ex40 یا ex60 جایگزین کنین.ولی هدفونهای که نزدیک به صدای ex35 باشه میتونین creative ep630 با بیس قوی و مید متوسط و های متوسط و یا creative ep830 با بیس متعادل و مید متوسط رو به خوب و های متوسط تهیه کنین.ویا panasonic hje 300 که بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست و از دو مدل دیگه کیفیت بهتری داره.
    موفق باشین

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

akg k512
    95 نومن ارزش خرید داره؟

خیلی جالبه قیمت های این تایپیک و سایت های خارجی در مقایسه با بازار ایران بکل فرق داره

akg k99 رو با قیمت خوب کجا میتونم تهیه کنم؟ واقعا دلم نمیاد واسه هدفونی که چند ماه پیش 70 تومن بود 130 تومن بدم
    AKG K512 هدفون بدی نسبت به قیمتش نیست ولی چون مدلهای با کیفیت بهتری مثل AKG K77 در رده قیمتی یکسانی قرار دارند این مدل زیاد توصیه نمی شود. البته حتما" توجه داشته باشید AKG K99 شفافیت و کیفیت بهتری نسبت به این مدل دارد چون یک مدل Semi-Open به شمار می رود ولی AKG K512 یک مدل Close.

با سلام
    توي زنج 30-40 تومن هدفون In-ear چي پيشنهاد ميديد ؟
    از صداي EX-35 سوني راضي بودم ولي گيرنمياد ديگه
    توي اين مايه چي خوب هست؟
    با توجه به اینکه از جنس صدای نسبتا" گرم خوشتون میاد بهتر است از Panasonic HJE300 استفاده کنید. اگر صدای بیس قوی تر و گرم تر دوست دارید Creative EP-830. البته هر دو مدل ذکر شده کمیاب بوده و مدلهای تقلبی زیاد وجود دارند.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 07-04-2012 at 15:37. دليل: ببخشید در حال جست و جو در اینترنت بودم که ناگاه کلید ارسال شود را فشار دادم و با آقا سالار خط رو خط شدم!

7. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    البته با توجه به افزایش قیمتها و کیفیت هدفون k 512 شاید بشه گفت کمی گرون هست چون k512 صدایی نزدیک به صدای k77 داره و همونطور که اطلاع دارین چند ماه پیش قیمت k99 نه 70 تومان که حدود 80 تا 90 هزار تومان بود که الان حدود 130 شده و k77 حدود 60 هزار تومان.با این وجود احتمال بالا رفتن قیمتها هست و بهر حال k99 با این وضعیت قیمتها 130 ارزش داره نسبت به k512 با قیمت 95 تومانی.
    K77
    60 تومن؟ خیلی خوبه که
    کجا میفروشه به این قیمت
    همین الان میرم میخرم

ویرایش: نکیسا کامپیوتر! میگه 80 تومن ...دیگه دارم میخرم
    اگه 60 تومنی سراغ داری 20 تومن بی زبون رو نجات میدی
    Last edited by SevenCity; 07-04-2012 at 15:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز.

از لحاظ کیفیت تفکیک صدا و بیس نرم و..... کدوم مدل پیشنهاد می کنید برای موبایل کاربردم هستش یا اگر مدلی تو رنج قیمتی 250_300 بهتر از این دو مدل هست لطفا بهم معرفی کنید. ممنون
    1.Audio-Technica+ATH-M50
    2. SENNHEISER HD449
    مقایسه بین این دو مدل:
    برنده از لحاظ کیفیت و شفافیت صدا: HD449
    از نظر کیفیت ساخت: HD449. مدل M50 کیفیت ساخت بالایی ندارد.
    از نظر کیفیت صدای فرکانسهای مختلف: HD449 بیس نرم و کنترل شده دارد که طبق فرمایش خود شما مطابق کاربردتان است. M50 بیس قوی و مناسب سبک الکترونیک دارد. جنس صدای مدل سنهایزر سرد و مدل M50 گرم است. از نظر کیفیت فرکانس های میانی(مید) و بالا(های) بدون شک سنهایزر برنده است.
    از نظر Soundstage: مدل M50 بهتر از مدل سنهایزر عمل می کند.
    از نظر راحتی استفاده: مدل سنهایزر راحت تر روی سر قرار می گیرد. در همین انجمن مواردی مبنی بر مشکل در استفاده از M50 (عرق کردن گوش و گرم شدن) گزارش شده است.
    موفق باشید.

10. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز.

1.Audio-Technica+ATH-M50
    2. SENNHEISER HD449
    با سلام
    هدفونهای بسیار خوبی انتخاب کردین که در مقایسه با هم معایب و مزایایی دارن.
    m50 با بیس قوی ولی کنترل شده (که اصلا بیس خسته کننده و ازار دهنده ای نیست) با مید خوب و های خوبش و البته soundstage فوق العادش یکی از بهتربن هدفونها تو رنج قیمت خودش هست و کلا ویژه گیهای صدای این هدفون خیلی خاص هست ولی از معایب اون میشه طراحی نچندان جالب و کیفیت هدفون بهمراه مشکل ساز شدنش در استفاده طولانی مدت (که پد هاش باعث تعریق میشه) هست رو نام برد ولی در کل هدفون بسیار خوبی هست و مناسب برای اکثر سبکها جز کلاسیک.
    sennheiser hd449 هدفونی با بیس ملایم و نرم و مید فوق العاده و های نسبتا خوبش و soundstage باز جزو هدفونهای بسیار خوب ولی نه مناسب برای اکثر سبکها هست صدای این هدفون میشه گفت از امضا های سنهایزر هست که مسلما نقطه ضعف اکثرشون (البته از نظر بعضی ها چون من خودم مخالفم) بیس هست ولی در کل صدای بسیار قابل قبولی بنسبت قیمتش داره و از لحاظ طراحی بسیار خوب و سبکی هدفون از مزیتهای بالای اون که در طولانی مدل استفاده بسیار لذت بخشی داره و کلا هدفونی با کیفیت ساخت بالا و راحتی هست ولی از نظر من ارزش داره با کمی افزایش بودجه مدل hd518 که یکی از بهترین هدفونهای مورد علاقه من هست رو تهیه کنین که بمراتب از hd449 صدایی بهتر و soundstage ی باز تری داره رو تهیه کنین .
    البته با تست و استفاده ای که از هدفون m50 داشتم از لحاظ صدا میشه گفت بیشتر با hd518 مقایسه بشه عادلانه تر هست تا با hd 449 ولی اینکه چرا قیمت m50 مناسبتره نسبت به دو مدل قبلی برمیگرده به کیفیت ساخت و طراحی هدفونهای سنهایزر که در نوع خودش بینظیر هست.
    و البته هر دو هدفون نیاز به امپ دارن ولی میشه با پلیر های پرتابل هم تا حدودی درایو بشن که درایو شدن این مدل سنهایزر با پلیر پرتابل بهتر از m50 خواهد بود.
    موفق باشین

12. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

K77
    60 تومن؟ خیلی خوبه که
    کجا میفروشه به این قیمت
    همین الان میرم میخرم

ویرایش: نکیسا کامپیوتر! میگه 80 تومن ...دیگه دارم میخرم
    اگه 60 تومنی سراغ داری 20 تومن بی زبون رو نجات میدی
    ببخشین اشتباه تایپی شده بود .منظورم این بود که k99 قیمتش 90 بود که شده 130 و k77 قیمتش 60 بود که شده 80 .

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .
    حدود 50 تا 70-80 تومن in-ear میخواستم . صداش تیز نباشه . یه جورایی گرم و دلنشین باشه نه جیغ و داد کنه .
    از همه مهمتر سیمش از جای فیشش راحت خراب نشه . هدفون قبلیم یه cx 200 بود که سیمش خراب شد .
    پلیر خاصی ندارم . تو گوشیم با پاور ام پی تری ، ipad ، و موزاییک زن گوش میدم ... کلا همه جا خوب باشه ،

================================================== =====

راستی مشهد کسی سراغ داره جایی برای خرید . تک رو که گشتم، فقط فیلیپس بود و کریتیو .

خیلی ممــنون .
    با سلام
    میتونین از مدل sennheiser cx280 تهیه کنین که تفکیک بسیار خوب و بیس ملایم و مید خوب و های خوب داره رو انتخاب کنین.البته صدای گرم مستلزم بیس قوی هست که فکر کنم این (جیغ و داد ) که گفتین جزئی از همون بیس باشه.
    ولی با اینکه هدفونهای سنهایزر کیفیت ساخت خوبی دارن ولی کلا هدفون inear نیاز به مراقبت زیادی داره
    موفق باشین

16. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشین اشتباه تایپی شده بود .منظورم این بود که k99 قیمتش 90 بود که شده 130 و k77 قیمتش 60 بود که شده 80 .
    پس بنظرت بخرم؟برای سبک اتمسفر و در نهایت امبینت
    تیز که نیست صدای K77؟
    فروشگاه معتبری میشناسی که برای فروش انلاین گذاشته باشه (البته قیمت 80) یا برم جمهوری؟
    اگر بخوای یکی بدتر از k77 بگی کدومه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •