آخه من چطوری به شما بگم،کیفیت اینترنت و سرعت تک لینک مشخص می کنه نه چند لینک با هم،چون پهنای باند شما تا 3296 باز هستش می تونید کلش و با گذاشتن لینکای خارجی مختلف پر کنید![]()
آخه من چطوری به شما بگم،کیفیت اینترنت و سرعت تک لینک مشخص می کنه نه چند لینک با هم،چون پهنای باند شما تا 3296 باز هستش می تونید کلش و با گذاشتن لینکای خارجی مختلف پر کنید![]()
هم استانی های عزیز یه فیدبک بدین
الان سرعت دانلودتون از سایت mul چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من هم اینترنت مخابرات و دارم و هم شرکت دیگه،و از اولین روز ایجاد تاپیک ما اینجا بودیم![]()
تایید میشه
سرعت تک لینک خوبه واسه دیدم ویدیو دانلود از سرورهای تک کانکشن
ولی ایشون نامحدود دارن
مبلغ کمی هم میدن
شاید واسه شما تک لینک مهم باشه ولی واسه کسی که فقط دانلود داره زیاد این مسئله مطرح نیست
در کل پینگ تاثیر زیادی داره
هر چه قدر به 2020 زنگ میزدم که گوشی رو بده به رئیستون میگفت شما مشکلتو چیه منم گفتم گفتش هماهنگ کردم که فردا برن مرکز مخابراتیتون یه تست برات بگیرن
اول میگفتن نیم ساعت دیگه بعدش دوباره میگفتن 1 ساعت دیگه
زنگ زدم به خودش بهش گفتم اون از پشت تلفن منو راهنمایی کرد و داشت میرفت تو تنظیمات مودمم یه چیزایی رو ببینه بعدش درست کنن فردا معلوم میشه
این آقا تو آمل تمام مراکز ها رو داشتن نت میداد و پشتیبانی میکرد بعدش بردنش 2020 انقدر کارش خوب بود زنگ میزدی به دفترش برات درست میکرد مشکلت رو تازه پیداش کردم
یه چند بارم به دفترش رفتم ساکن آمل هست اسمش هم هرکی خواست بهم بگه تا بهش بدم که 2020 زنگ زدن بهشون بگن که گوشی رو خود رئیس بگیره
ظاهرا بعد از این فعطیهای دو سه روزه سرعتها واقعی شدن
ما چطوری به تو بگیم که واسه ما اهمیت نداره سرعت تک لینک چقدره؟ واسه ما مهم اینه چقدر پول میدیم چقدر آش میخوریم.واسه شما مهم اینه که ظرفی که توش واست آش میریزن چینیه یا استیل، چقدر آش میریزن مهم نیست
عشق تو اینه با عینک آفتابی تو ظرف خوشگل آش بخوری واسه ما مقدار آش مهمه . شاید با مثال فهمش ساده تر باشه
ماشینی که بتونه تا 400 کیلومتر در ساعت پر کنه ولی اجازه روندنش رو نداشته باشی حکم عینک دودی رو داره در یک شب زیبای مه گرفته! اینم مثال رمانتیک و شاعرانه
![]()
Last edited by zed2; 26-06-2013 at 17:28. دليل: فونت نامناسب
سرعت اگه واقعی میشد خوب بود زیر واقعی داره سرعت میده
سرعتم دیروز غروب رفت روی 150تا200 الته داخلی از سایت دانلود.ir که بقیه سایتها 20
فکر کنم دارن درستش میکنن
بابا دعوا نکنید !
اگه قابل میدونید سوال ما رو جواب بدید
با تشکر فراوان
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
الان من سرعتم بهت میگم
باز کردن صفحات 1
دانلود از 10 تا 20 اون با سایت داخل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)