از کجا میشه از این vpn های قانونی که فرمودید تهیه کرد؟ سایتی چیزی ندارن؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
از کجا میشه از این vpn های قانونی که فرمودید تهیه کرد؟ سایتی چیزی ندارن؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من برای worldoftanks این مشکل رو دارم وقتی از بازی یک دقیقه اینا میگزره یه 10 ثانیه یا 20 ثانیه چراغ کلا قرمز میشه و کلا لگ بعد یه 10 ثانیه درست میشه دوباره همین لگ 20 ثانیه ای ادامه پیدا میکنه یعنی چراغ لگ کلا قرمز میشه و تانک اصلا حرکت نمیکنه! دوستان اگر راه حلی پیدا کردن بگن خواهشا ... اگر از طریق پشتیبانیش حل میشه هم بگین بهشون بگم چی کار کنن تا درست بشه ... اگر این روند ادامه پیدا کنه و درست نیشه مجبورم عوضش کنم ... چون این فقط برای بازی خوب بود که اینم گند زد ... سرعت دانلودم هم اوایل با 1 مگ محدود +700 بود 1 ماه شد 400 الان هم شده 250 که تو سرعت دانلودم گند زده! واقعا افتضاح شده !
من برای worldoftanks این مشکل رو دارم وقتی از بازی یک دقیقه اینا میگذره یه 10 ثانیه یا 20 ثانیه چراغ کلا قرمز میشه و کلا لگ بعد یه 10 ثانیه درست میشه دوباره همین لگ 20 ثانیه ای ادامه پیدا میکنه یعنی چراغ لگ کلا قرمز میشه و تانک اصلا حرکت نمیکنه! دوستان اگر راه حلی پیدا کردن بگن خواهشا ... اگر از طریق پشتیبانیش حل میشه هم بگین بهشون بگم چی کار کنن تا درست بشه ... اگر این روند ادامه پیدا کنه و درست نیشه مجبورم عوضش کنم ... چون این فقط برای بازی خوب بود که اینم گند زد ... سرعت دانلودم هم اوایل با 1 مگ محدود +700 بود 1 ماه شد 400 الان هم شده 250 که تو سرعت دانلودم گند زده! واقعا افتضاح شده!
سلام منم این مشکل رو دارم با شرکت پیشگامان مشکل مثل اینکه سراسریه مثلا وسط بازی فیفا تو دقیقه های 15-20 بازی شروع میشه این قطع وصل که 10 ثانیه طول میکشه مشکل از های وب و کلا شرکتا نیست کاره این زیر ساخته که گند زده به این نتخدا کنه زود حل بشه الان 1 ماهیه من مشکل دارم .
امروز دایم قطع میشه رو اعصابه
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه مشکلی نیست
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام به همگی
من فعلا دارم از 2 مگ مخابرات استفاده میکنم (ماهی 12تومن + 0 گیگ حجم ! ) که متاسفانه سرعتش نهایتا 230 هست و قصد دارم به یه شرکت دیگه تغییرش بدم . این تاپیک رو که خوندم تصمیم گرفتم از این شرکت سرویس بگیرم.
اولش یکم اطلاعات از خودم بدم . استفاده ی من فقط دانلود فیلم (و سریال) + آهنگ + نرم افزار و یکمی هم بازی و البته وبگردی (گاهی اوقات هم دانلود از تورنت) هستش . 99% دانلود هام رو هم توی ساعات زایگان انجام میدم. طوریه که الان هر شب یه فیلم + چند قسمت سریال دانلود میکنم و آهنگها رو هم توی روز . گاهی اوقات هم پیش میاد که تو یه روز یه دفعه مجبورم نزدیک 1 گیگ دانلود کنم (تقریبا هر 2 هفته 1 بار)
اینم بگم که میخوام بالاترین سرعت + کمترین حجم ممکن رو بگیرم . البته اگه بشه حجم هدیه هم داشته باشه که عالیه . بگذریم ... چند تا سوال دارم
1. واسه شهر بنده 2 تا مرکز هستش . قضیه ش چیه ؟ چطور بدونم واسه من کدوم میشه
2. به نظر شما چه سرویسی رو بگیرم . مثلا اگه 1 مگ و 2 مگ سرعتشون یکیه (مخصوصا تو دراز مدت و البته دانلود شبانه) خب بهتره که 1 مگ بگیرم . درسته ؟
3.ثبت نامش چه جوریه ؟ اینترنتی هم میشه ؟
4.سرویس 8192/512 رو کسی داره ؟؟؟ میخوام بدونم سرعت آپلود پایین چه تاثیری داره ؟
5.قضیه دزدی حجم چیه ؟ آیا حجم استفاده شده اضافه میکنن به کاربرا ؟
6. در کل آیا می ارزه که سرویسمو عوض کنم ؟ و آیا واقعا این شرکت از بقیه بهتره ؟
پیشاپیش مرسی از اونایی که جواب میدن![]()
بچه های یکی لطفا بگه خوبه برای گیم چون من زیاد گیم میزنم پینگ خیلی برام مهمه![]()
افتضاحه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام.دوستان کسی میتونه قیمت فشفشه ها رو بذاره؟
مثل این که همه شرکت ها توی بازی انلاین مشکل دارن من هم تو league of legends و warface مشکل دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)