تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 686 اولاول ... 168568618658664665666667668669670671672678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دیروز یعنی یکم فروردین هزار و چهارصد و یک بسته نامحدود هفتگی گرفتم؛ امروز صبح بسته غیب شده؛ اعتبار ریالی هم صفر شده؛ کل مصرفم هم خدود بیست و یک گیگ از صد و پنجاه گیگ مصزف منصفانه بوده؛ اپراتور هم میگه ثبت کردم بررسی میشه...... دیگه خدا وکیلی گندش رو در آوردن..... هر کاری هر مسئله ای تو این مملکت با اعمال شاقه و درگیری ذهنی و اصطکاک فکر و جسم و روح همراهه.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این بسته یک هفته 150 گیگ رایتل محدودیت سرعت داره ؟ برای دانلود شبانه نمیخوام. روزها میخوام استفاده کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این بسته یک هفته 150 گیگ رایتل محدودیت سرعت داره ؟ برای دانلود شبانه نمیخوام. روزها میخوام استفاده کنم.
    محدودیت سرعت نداره ولی خود همراه اخر شبکش ترکیده خیلی وقتا زیر ۲۰ مگه ، نهایت سرعت با مودم کت۶ ۱۰۰ مگابیت گرفتم ، شبکه رایتل هم سرعت زیر ۳۰ مگه

4. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meysam_s2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

سلام . دوستان من به رایتل ترابرد کردم ولی هنوز سیمکارت به دستم نرسیده . چرا وقتی مناطق تحت پوشش نسل چهارم رایتل رو که از سایت رسمیش نگاه میکنم منطقه ما رو زده تحت پوشش نسل چهارم ولی میرم تو سایت نت سنج پلاس وزارت ارتباطات منطقه ما فاقد پوشش نسل چهارم رایتله؟ یعنی تو مناطقی که رایتل پوشش نسل چهارم نداره خود رایتل رومینگ میکنه رو نسل چهارم همراه اول؟ یا وارد شبکه تری جی میشه؟ چون تو نت سنج پلاس پوشش تری جی رایتل تو منطقه ما کاملا سبزه ولی نسل چهارمش کاملا مشکی و فاقد پوشش . جالبه که تو نت سنج پلاس اکثر شهرها رو برا رایتل به رنگ مشکی زده و فاقد پوشش نسل چهار . گیج شدم داستان چیه؟
    Last edited by meysam_s2015; 16-04-2022 at 17:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام . دوستان من به رایتل ترابرد کردم ولی هنوز سیمکارت به دستم نرسیده . چرا وقتی مناطق تحت پوشش نسل چهارم رایتل رو که از سایت رسمیش نگاه میکنم منطقه ما رو زده تحت پوشش نسل چهارم ولی میرم تو سایت نت سنج پلاس وزارت ارتباطات منطقه ما فاقد پوشش نسل چهارم رایتله؟ یعنی تو مناطقی که رایتل پوشش نسل چهارم نداره خود رایتل رومینگ میکنه رو نسل چهارم همراه اول؟ یا وارد شبکه تری جی میشه؟ چون تو نت سنج پلاس پوشش تری جی رایتل تو منطقه ما کاملا سبزه ولی نسل چهارمش کاملا مشکی و فاقد پوشش . جالبه که تو نت سنج پلاس اکثر شهرها رو برا رایتل به رنگ مشکی زده و فاقد پوشش نسل چهار . گیج شدم داستان چیه؟
    شما با رایتل همه اوپراتور ها رو داری رومینگ میکنی رو هرکدوم که میخوای هزینه اضافه هم نداره

7. این کاربر از mr korash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

شما با رایتل همه اوپراتور ها رو داری رومینگ میکنی رو هرکدوم که میخوای هزینه اضافه هم نداره
    اگه اینجوری باشه عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به طور خودکار هر شهری روی یک اپراتور رومینگ میکنه و قابل انتخاب نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

رایتل هم به صورت سوسماری شروع به حذف بسته ها کرده. فعلا بسته ۷۰ گیگ یکساله حذف شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به طور خودکار هر شهری روی یک اپراتور رومینگ میکنه و قابل انتخاب نیست
    برای من قابل انتخابه
    الانم گذاشتم رو ایرانسل

12. این کاربر از mr korash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

برای من قابل انتخابه
    الانم گذاشتم رو ایرانسل

الان اون سیمکارتت که روش نوشته 3G رایتله درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •