تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 3017 اولاول ... 16856861865866466566666766866967067167267871876811681668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
    پینگ پایین
    ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟؟؟[/COLOR][/B]
    نظر من:
    اگر وضعیت خوب باشه و مشکلی پیش نیاد
    512 چند تا از کاربرای همین تاپیک دارن
    سرعت واقعی میده شایدم کمی بیشتر
    ولی رو سرعت واقعی حساب کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه بین 65-85
    همین حدود هست

2. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راسته ؟!!!

محتوای مخفی: نگاه شما: خصوصی سازی به سبک ایرانی! 

کد خبر: ۳۴۰۰۴۵
    تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲

شاید در چند سال اخیر واژه خصوصی سازی خیلی به گوش شما خورده ولی میخوام شیوه جدیدی از خصوصی سازی رو بهتون معرفی کنم که من بهش میگم" خصوصی سازی به سبک ایرانی"

ماجرا از چند سال پیش زمانی که تازه اینترنت ADSL به شهر ما اومده بود، برمیگرده و من هم به عنوان یک دانشجوی علاقمند به اینترنت بر این شدم که برای خودم یه خط ADSL بگیرم ولی متاسفانه پس از مراجعه به شرکت های ارائه دهنده ADSL متوجه شدم که در اون زمان امکان راه اندازی ADSL روی خطوط فیبر نوری وجود نداشت و باید یه مدتی صبر کنم !!!!

بالاخره بعد از گذشت یک سال و مراجعه پی در پی به مخابرات و غیره دو شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت موفق به راه اندازی ADSL روی خطوط فیبر نوری شدند و ما هم بالاخره صاحب یه خط ADSL شدیم ! و البته این شرکت ها به دلیل خصوصی بودن به سرعت پیشرفت و خدمات پشتیبانی قابل قبول رو ارائه میداند بطوریکه پس از گذشت یک ماه امکان شارژ مجدد و خرید ترافیک بصورت آنلاین و بدون مراجعه حضوری امکان پذیر گردیده بود. و علاوه بر اون پشتیبانی فنی بسیار خوبی در تمام ساعات شبانه روز وجود داشت.

نکته مهم دیگر تنوع ارائه خدمات این شرکت بود بطوریکه اینترنت رو با سرعت از 128 تا 2مگابایت ارائه میداد که عملا حق انتخاب زیادی به مشتری داده و متناسب با هر نوع کاربری میشد سرعت مورد نظر خود را خریداری کرد . برای من که دانشجوی لیسانس بودم با توجه به نوع استفاده تعرفه 128 عملا ارضا کننده بود و البته قیمت هم طوری بود که عملا هیچ گونه فشار مالی به من وارد نمیکرد.

به مدت سه سال من از همین شرکت و با همان تعرفه 128 بدون هیچ مشکلی استفاده میکردم تا اینکه ماه گذشته پیامکی از شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت مورد قرارداد به من ارسال شد که اینترنت شما تا 48 ساعت آینده قطع میگردد! وقتی پیگیر شدم مدیر شرکت خدمات اینترنت گفت : شرکت مخابرات دیگه قراردادهای ما رو تمدید نمیکنه و قراره خودش یه باجه ای رو راه اندازی کنه و خدمات اینترنت رو ارائه بده !!! و دیگه هیچ شرکت خصوصی نمیتونه روی فیبر نوری خدمات ارائه بده !

بالاخره بعد از یک ماه باجه مربوطه به ارائه خدمات اینترنت مخابرات بازگشایی شد و من برای خرید و راه اندازی ADSL مراجعه کردم . اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد تعداد کم کارمندان پاسخگوی مرکز بود بطوریکه عملا فقط یک نفر مسئول انجام ثبت نام ها بود! و این باعث میشد که کلی معطل بشی ! نکته دیگه عدم پاسخگویی تلفنی و ساعات کاری بسیار محدود این مرکز ( بخوانید یه مغازه) بود بطوریکه تلفن هیچ پاسخگویی نداشت و ثانیا معلوم نبود کی بازه و کی بستس! و اما مهمترین قضیه نوع ارائه تعرفه بود بطوریکه کمترین سرعت ارائه شده توسط شرکت مخابرات 512 به همراه 6 گیگ ترافیک برای مدت 6 ماه میبود!!!!! که عملا چیزی در حدود 97 هزار تومان هزینه در برداشت و دیگه از تعرفه های 128 خبری نبود ( قابل توجه گه تا قبل از این اتفاق من اینترنت 128 میگرفتم با 6 گیگ ترافیک 28 هزار تومان) خلاصه مجبور به خرید همین سرعت 512 شدیم که بعدا متوجه شدیم سرعتش در حد همون 128 که قبلا داشتم! و البته 20 هزار تومان هم بابت راه اندازی مجدد از ما گرفته شد !

قضیه دیگه روش شارژ یا همون تمدید ترافیک اشتراک میباشه که عملا بصورت آنلاین این امکان وجود نداره و شما در صورت اتمام ترافیک باید بصورت حضوری مراجعه و وجه رو نقدا ( تاکید میکنم نقدا حتی نه پرداخت با کارت بانک!) پرداخت نمیاید ! که خود مستلزم معطل شدن تو ترافیک و ... غیره است .

حالا به نظر شما علت همچین کاری از طرف شرکت مخابرات چی بوده؟ آیا قضیه غیر از اینه که چون بخش ارائه خدمات اینترنت بخش سود آوری بوده لذا از بخش خصوصی گرفته شده تا بدین وسیله شرکت مخابرات درامدی داشته باشه ؟
    نکته دیگه حالا که قرار بود این اتفاق بیفته چرا قبلش زیرساخت های لازم فراهم نشده ؟

آیا مفهوم دولت الکترونیک اینه که برای خرید یک گیگابایت اینترنت دو کورس تاکسی سوار شی و کلی سفر درون شهر داشته باشی ! تازه وقتی رسیدی ببینی تعطیله ؟!

و سوال دیگه اینکه مفهوم خصوصی سازی در این باره چی بوده!!! به غیر از اینکه اینم یه نوع جدید خصوصی سازی اونم از نوع ایرانیشه !

فرستنده: رضا.ت خوزستان

4. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راسته ؟!!!

محتوای مخفی: نگاه شما: خصوصی سازی به سبک ایرانی! 

کد خبر: ۳۴۰۰۴۵
    تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲

شاید در چند سال اخیر واژه خصوصی سازی خیلی به گوش شما خورده ولی میخوام شیوه جدیدی از خصوصی سازی رو بهتون معرفی کنم که من بهش میگم" خصوصی سازی به سبک ایرانی"

ماجرا از چند سال پیش زمانی که تازه اینترنت ADSL به شهر ما اومده بود، برمیگرده و من هم به عنوان یک دانشجوی علاقمند به اینترنت بر این شدم که برای خودم یه خط ADSL بگیرم ولی متاسفانه پس از مراجعه به شرکت های ارائه دهنده ADSL متوجه شدم که در اون زمان امکان راه اندازی ADSL روی خطوط فیبر نوری وجود نداشت و باید یه مدتی صبر کنم !!!!

بالاخره بعد از گذشت یک سال و مراجعه پی در پی به مخابرات و غیره دو شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت موفق به راه اندازی ADSL روی خطوط فیبر نوری شدند و ما هم بالاخره صاحب یه خط ADSL شدیم ! و البته این شرکت ها به دلیل خصوصی بودن به سرعت پیشرفت و خدمات پشتیبانی قابل قبول رو ارائه میداند بطوریکه پس از گذشت یک ماه امکان شارژ مجدد و خرید ترافیک بصورت آنلاین و بدون مراجعه حضوری امکان پذیر گردیده بود. و علاوه بر اون پشتیبانی فنی بسیار خوبی در تمام ساعات شبانه روز وجود داشت.

نکته مهم دیگر تنوع ارائه خدمات این شرکت بود بطوریکه اینترنت رو با سرعت از 128 تا 2مگابایت ارائه میداد که عملا حق انتخاب زیادی به مشتری داده و متناسب با هر نوع کاربری میشد سرعت مورد نظر خود را خریداری کرد . برای من که دانشجوی لیسانس بودم با توجه به نوع استفاده تعرفه 128 عملا ارضا کننده بود و البته قیمت هم طوری بود که عملا هیچ گونه فشار مالی به من وارد نمیکرد.

به مدت سه سال من از همین شرکت و با همان تعرفه 128 بدون هیچ مشکلی استفاده میکردم تا اینکه ماه گذشته پیامکی از شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت مورد قرارداد به من ارسال شد که اینترنت شما تا 48 ساعت آینده قطع میگردد! وقتی پیگیر شدم مدیر شرکت خدمات اینترنت گفت : شرکت مخابرات دیگه قراردادهای ما رو تمدید نمیکنه و قراره خودش یه باجه ای رو راه اندازی کنه و خدمات اینترنت رو ارائه بده !!! و دیگه هیچ شرکت خصوصی نمیتونه روی فیبر نوری خدمات ارائه بده !

بالاخره بعد از یک ماه باجه مربوطه به ارائه خدمات اینترنت مخابرات بازگشایی شد و من برای خرید و راه اندازی ADSL مراجعه کردم . اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد تعداد کم کارمندان پاسخگوی مرکز بود بطوریکه عملا فقط یک نفر مسئول انجام ثبت نام ها بود! و این باعث میشد که کلی معطل بشی ! نکته دیگه عدم پاسخگویی تلفنی و ساعات کاری بسیار محدود این مرکز ( بخوانید یه مغازه) بود بطوریکه تلفن هیچ پاسخگویی نداشت و ثانیا معلوم نبود کی بازه و کی بستس! و اما مهمترین قضیه نوع ارائه تعرفه بود بطوریکه کمترین سرعت ارائه شده توسط شرکت مخابرات 512 به همراه 6 گیگ ترافیک برای مدت 6 ماه میبود!!!!! که عملا چیزی در حدود 97 هزار تومان هزینه در برداشت و دیگه از تعرفه های 128 خبری نبود ( قابل توجه گه تا قبل از این اتفاق من اینترنت 128 میگرفتم با 6 گیگ ترافیک 28 هزار تومان) خلاصه مجبور به خرید همین سرعت 512 شدیم که بعدا متوجه شدیم سرعتش در حد همون 128 که قبلا داشتم! و البته 20 هزار تومان هم بابت راه اندازی مجدد از ما گرفته شد !

قضیه دیگه روش شارژ یا همون تمدید ترافیک اشتراک میباشه که عملا بصورت آنلاین این امکان وجود نداره و شما در صورت اتمام ترافیک باید بصورت حضوری مراجعه و وجه رو نقدا ( تاکید میکنم نقدا حتی نه پرداخت با کارت بانک!) پرداخت نمیاید ! که خود مستلزم معطل شدن تو ترافیک و ... غیره است .

حالا به نظر شما علت همچین کاری از طرف شرکت مخابرات چی بوده؟ آیا قضیه غیر از اینه که چون بخش ارائه خدمات اینترنت بخش سود آوری بوده لذا از بخش خصوصی گرفته شده تا بدین وسیله شرکت مخابرات درامدی داشته باشه ؟
    نکته دیگه حالا که قرار بود این اتفاق بیفته چرا قبلش زیرساخت های لازم فراهم نشده ؟

آیا مفهوم دولت الکترونیک اینه که برای خرید یک گیگابایت اینترنت دو کورس تاکسی سوار شی و کلی سفر درون شهر داشته باشی ! تازه وقتی رسیدی ببینی تعطیله ؟!

و سوال دیگه اینکه مفهوم خصوصی سازی در این باره چی بوده!!! به غیر از اینکه اینم یه نوع جدید خصوصی سازی اونم از نوع ایرانیشه !

فرستنده: رضا.ت خوزستان

كاملا تاييد ميشه.
    احتمالا نويسنده همشهري من بوده.
    دقيقا اومدن مشتركين فيبر نوري پارس آنلاين رو كه نسبتا راضي هم بودن ازش يكهويي گفتن ديگه پارس بهتون سرويس نمي ده بريد مخابرات.
    يعني رقابت كاملا بي معني هست. اگه شركت هاي خصوصي با اين قيمتي كه مخابرات پهناي باند رو در اختيار مي گيره پهناي باند داشتن الان مجبور نبوديم قيافه هاي حق به جانب مخابراتي ها رو تحمل كنيم كه بگن همينه كه هست.
    يه مغازه با يه نفر و يه كامپيوتر. يه خط تلفن داره كه يا قطعه يا وقت نمي كنه گوشي رو جواب بده يا برمي داره مي ذاره سر جاش!
    تمديد سرويس هم ميگه بيا حضوري اينجا.شانس بياري كارتخوانش سالم باشه وگرنه بايد پول نقد جور كني!
    نه پشتيباني مي خوام نه سرعت نه ... يكماه بيشتره اين لينك قطع و وصل ميشه هر كاري تونستم كردم نشد كه نشد.
    فردا سرويسم تموم ميشه

6. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام بچه ها رفتم 1 مگ نامحدود زدم الان سرعت سرور داخلی 120 ایناست خارجی بین 60 تا 80 البته بدون چیز شکن
    بچه ها سایت دانلود فیلم و سریال خوب سراغ ندارید سرور داخلی باشه؟؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بچه ها سایت دانلود فیلم و سریال خوب سراغ ندارید سرور داخلی باشه؟؟؟؟

چرا چندتا سرور خوبشون تو ایران هست که کیفیت هاستش رو وزارت اطلاعات تضمین کرده. این بدبختا سرورهاشون خارج از ایرانه همه فیلترن. سایشون رو با تیر میزنن حالا تو دنبال سرور داخلی می گردی.

از سرور داخلی فقط می تونی مستند راز بقا دانلود کنی
    Last edited by arash59b; 22-08-2013 at 16:40.

9. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

بچه ها پرش لینک منظورتون چیه؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

محمد کجایی ییه؟
    آماده حمله باش شنبه ساعت 9:30
    زنگ زدم به پشتیبانی مارمالاد(البته تلفن گفت اکسین) شماره اش 06113372525 و شماره ام رو بش گفتم و مطمئن شدم پیش خودشون هستم. بعدش مشکل رو گفتم...
    اول گفت نویزت بالاس -> گفتمش عزیز، صفحه جلومه، 35 و 23 نویزش خوبه.
    بعدش گفت لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟ -> گفتمش لینک می پره.
    گفت الان که وصله و مشکلی نداره -> خواستم لهش کنم، گفتمش خوب الان درسته، دو دقیقه دیگه خراب میشه.
    بعد از اینا و صدای کیبرد بدبخت که تو تلفن میومد (دیش دیش- دعوا داشت با پاشنه پاش تایپ می کرد ) گفت شنبه تیم پشتیبانی هست(خودش هویج بود)، شنبه ساعت 9-9:30 صبح زنگ بزن، مشکل رو بش بگو، دوباره خطت رو تنظیم میکنن و SNR رو برات می برن بالا

تا شنبه هم خدا کریمه

12. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بچه ها پرش لینک منظورتون چیه؟
    SNR اونقد کم میشه که لامپ Link یا همون DSL چشمک زن میشه (قطع میشه) و دوباره وصل میشه. این وسط هر کی بازی آنلاین کنه به چیز عظمی میره.

14. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

SNR اونقد کم میشه که لامپ Link یا همون DSL چشمک زن میشه (قطع میشه) و دوباره وصل میشه. این وسط هر کی بازی آنلاین کنه به چیز عظمی میره.

سروش یعنی ماماناد با اکسین یکی هستن اخر من نفهمیدم خطم دست کیه ؟ کی پورتمو برده ؟یالا پورتمو بدین

منظورت فا.... عظمی بود ؟

16. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

محمد کجایی ییه؟
    آماده حمله باش شنبه ساعت 9:30
    زنگ زدم به پشتیبانی مارمالاد(البته تلفن گفت اکسین) شماره اش 06113372525 و شماره ام رو بش گفتم و مطمئن شدم پیش خودشون هستم. بعدش مشکل رو گفتم...
    اول گفت نویزت بالاس -> گفتمش عزیز، صفحه جلومه، 35 و 23 نویزش خوبه.
    بعدش گفت لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟ -> گفتمش لینک می پره.
    گفت الان که وصله و مشکلی نداره -> خواستم لهش کنم، گفتمش خوب الان درسته، دو دقیقه دیگه خراب میشه.
    بعد از اینا و صدای کیبرد بدبخت که تو تلفن میومد (دیش دیش- دعوا داشت با پاشنه پاش تایپ می کرد ) گفت شنبه تیم پشتیبانی هست(خودش هویج بود)، شنبه ساعت 9-9:30 صبح زنگ بزن، مشکل رو بش بگو، دوباره خطت رو تنظیم میکنن و SNR رو برات می برن بالا

تا شنبه هم خدا کریمه
    ممنون كه خبر دادي.
    اصلا دپرس شدم رفت پي كارش! همين امروز بعد از ظهر رفتم سيم تلفن رو از دم در قطع كردم مودم رو مستقيم به سيم هاي مخابرات وصل كردم بعد لپ تاپ رو پهن كردم وسط حياط! ديدم هيچ فرقي نمي كنه نويز و ... پس از سيم كشي و تلفن و ... نبايد باشه.
    الان snr من 30 هست با ميرايي 40 كه به نظر خودم عامل پرش لينك نيست. چه زمانهايي لينك مي ره: روزهاي تعطيل مثل پنجشنبه و جمعه.
    ساعت 7-10 صبح روزهاي كاري و ... هر زماني كه ساعات پر مصرف اينترنت باشه.
    اينه كه من رو به شك ميندازه كه مشكل از خط نباشه.
    طبق معمول نكات:
    1- اكسين كه يه اپراتور مثل مارمالاد هست از كجا بدونم منم شماره ام اونجاست؟‌ شما اول به كجا زنگ زدي؟‌ 2227007 ?
    2- من هم منتظرم به ياري خدا مشكلت حل بشه به منم بگي راهش رو.
    3-من فردا ساعت 12 ظهر قراردادم تموم ميشه و ديگه شنبه نمي تونم جايي زنگ بزنم تا برم تمديد كنم

18. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •