نظر من:
اگر وضعیت خوب باشه و مشکلی پیش نیاد
512 چند تا از کاربرای همین تاپیک دارن
سرعت واقعی میده شایدم کمی بیشتر
ولی رو سرعت واقعی حساب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه بین 65-85
همین حدود هست
نظر من:
اگر وضعیت خوب باشه و مشکلی پیش نیاد
512 چند تا از کاربرای همین تاپیک دارن
سرعت واقعی میده شایدم کمی بیشتر
ولی رو سرعت واقعی حساب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه بین 65-85
همین حدود هست
راسته ؟!!!
محتوای مخفی: نگاه شما: خصوصی سازی به سبک ایرانی!
كاملا تاييد ميشه.
احتمالا نويسنده همشهري من بوده.
دقيقا اومدن مشتركين فيبر نوري پارس آنلاين رو كه نسبتا راضي هم بودن ازش يكهويي گفتن ديگه پارس بهتون سرويس نمي ده بريد مخابرات.
يعني رقابت كاملا بي معني هست. اگه شركت هاي خصوصي با اين قيمتي كه مخابرات پهناي باند رو در اختيار مي گيره پهناي باند داشتن الان مجبور نبوديم قيافه هاي حق به جانب مخابراتي ها رو تحمل كنيم كه بگن همينه كه هست.
يه مغازه با يه نفر و يه كامپيوتر. يه خط تلفن داره كه يا قطعه يا وقت نمي كنه گوشي رو جواب بده يا برمي داره مي ذاره سر جاش!
تمديد سرويس هم ميگه بيا حضوري اينجا.شانس بياري كارتخوانش سالم باشه وگرنه بايد پول نقد جور كني!
نه پشتيباني مي خوام نه سرعت نه ... يكماه بيشتره اين لينك قطع و وصل ميشه هر كاري تونستم كردم نشد كه نشد.
فردا سرويسم تموم ميشه![]()
سلام بچه ها رفتم 1 مگ نامحدود زدم الان سرعت سرور داخلی 120 ایناست خارجی بین 60 تا 80 البته بدون چیز شکن
بچه ها سایت دانلود فیلم و سریال خوب سراغ ندارید سرور داخلی باشه؟؟؟؟
چرا چندتا سرور خوبشون تو ایران هست که کیفیت هاستش رو وزارت اطلاعات تضمین کرده. این بدبختا سرورهاشون خارج از ایرانه همه فیلترن. سایشون رو با تیر میزنن حالا تو دنبال سرور داخلی می گردی.
از سرور داخلی فقط می تونی مستند راز بقا دانلود کنی![]()
Last edited by arash59b; 22-08-2013 at 16:40.
محمد کجایی ییه؟
آماده حمله باش شنبه ساعت 9:30
زنگ زدم به پشتیبانی مارمالاد(البته تلفن گفت اکسین) شماره اش 06113372525 و شماره ام رو بش گفتم و مطمئن شدم پیش خودشون هستم. بعدش مشکل رو گفتم...
اول گفت نویزت بالاس -> گفتمش عزیز، صفحه جلومه، 35 و 23 نویزش خوبه.
بعدش گفت لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟ -> گفتمش لینک می پره.
گفت الان که وصله و مشکلی نداره ->خواستم لهش کنم، گفتمش خوب الان درسته، دو دقیقه دیگه خراب میشه.
بعد از اینا و صدای کیبرد بدبخت که تو تلفن میومد (دیش دیش- دعوا داشت با پاشنه پاش تایپ می کرد) گفت شنبه تیم پشتیبانی هست(خودش هویج بود)، شنبه ساعت 9-9:30 صبح زنگ بزن، مشکل رو بش بگو، دوباره خطت رو تنظیم میکنن و SNR رو برات می برن بالا
تا شنبه هم خدا کریمه![]()
SNR اونقد کم میشه که لامپ Link یا همون DSL چشمک زن میشه (قطع میشه) و دوباره وصل میشه. این وسط هر کی بازی آنلاین کنه به چیز عظمی میره.
سروش یعنی ماماناد با اکسین یکی هستن اخر من نفهمیدم خطم دست کیه ؟ کی پورتمو برده ؟یالا پورتمو بدین
منظورت فا.... عظمی بود ؟
ممنون كه خبر دادي.
اصلا دپرس شدم رفت پي كارش! همين امروز بعد از ظهر رفتم سيم تلفن رو از دم در قطع كردم مودم رو مستقيم به سيم هاي مخابرات وصل كردم بعد لپ تاپ رو پهن كردم وسط حياط! ديدم هيچ فرقي نمي كنه نويز و ... پس از سيم كشي و تلفن و ... نبايد باشه.
الان snr من 30 هست با ميرايي 40 كه به نظر خودم عامل پرش لينك نيست. چه زمانهايي لينك مي ره: روزهاي تعطيل مثل پنجشنبه و جمعه.
ساعت 7-10 صبح روزهاي كاري و ... هر زماني كه ساعات پر مصرف اينترنت باشه.
اينه كه من رو به شك ميندازه كه مشكل از خط نباشه.
طبق معمول نكات:
1- اكسين كه يه اپراتور مثل مارمالاد هست از كجا بدونم منم شماره ام اونجاست؟ شما اول به كجا زنگ زدي؟ 2227007 ?
2- من هم منتظرم به ياري خدا مشكلت حل بشه به منم بگي راهش رو.
3-من فردا ساعت 12 ظهر قراردادم تموم ميشه و ديگه شنبه نمي تونم جايي زنگ بزنم تا برم تمديد كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)