تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 2605 اولاول ... 16856861865866466566666766866967067167267871876811681668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یکی از خواب خرگوشی بیدار شده ..............

سليماني: من هم به سختی Gmail را باز می‌کنم

اختلالات اینترنت و كندی سرعت آن در حالی ادامه دارد كه مسوولین ارتباطات كشور همچنان این مشكل را نفی كرده،با این حال كاربران از این وضعیت به تنگ آمده‌اند.

به گزارش ايلنا، محمد سلیمانی وزیر اسبق ارتباطات، ضمن تایید مشکلات و اختلالات اینترنتی در چند روز گذشته، گفت: از نظر من تداخل امور در زمینه فناوری اطلاعات باعث پیچیده شدن کارها و ایجاد مشکلاتی در این حوزه کرده است و معلوم نیست سر منشا این مشکلات کجاست و پاسخگو کیست؟ به عبارتی در این حوزه عدم مسئولیت پذیری ضربه های جبران ناپذیری به کسب و کار مردم وارد کرده است.

وی ادامه داد: شورای عالی فضای مجازی کشور دارد یکسری کارها را خودش به تنهایی انجام می دهد و معلوم نیست با چه کسی هماهنگ است. آیا با دولت هماهنگ است یا با وزارت ارتباطات هماهنگ است یا به طور مستقل عمل می کند؟

سلیمانی خاطرنشان کرد: مستقل عمل کردن شورای عالی فضای مجازی مانند داستان بستن vpn ها و یا فیلتر سایت های گوگل ابهام آمیز است و ما نمی دانیم اگر مرکز شورای عالی فضای مجازی سر منشا کاهش سرعت اینترنت است چرا جوابگوی این مشکلات به مردم نیست.
    وزیر اسبق ارتباطات خاطرنشان کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات باید یک پارچه باشد و این از اصول اولیه ارتباطات است ولی زمانی که مدیریت ارتباطات در کشور تقسیم بندی می‌شود تنها کسانی که ضرر می بینند کاربران و مردم هستند.

او ادامه داد:این در حالی است كه وزارت ارتباطات نمی تواند بگوید من مسئول مشکلات اینترنت نیستم و یا از گفتن واقعیت صرف نظر کند،وزارت ارتباطات حتی اگر به رسانه ها نمی گوید چه خبر است باید به ما و مجلس بگوید و کاری کند که این به هم ریختگی از بین برود.
    سلیمانی تصریح كرد: از نظر من این به هم ریختگی که در حوزه اینترنت پیش آمده باید به سرعت از سوی مسئولین حل شود و حتی شخص رئیس جمهور باید دخالت کند تا این اوضاع اسف بار از بین برود و مجلس و کمیته ارتباطات هم باید سریع جلسه ای تشکیل داده و از وزارتخانه و شرکت های ارایه دهنده بخواهند تا هر چه سریع تر ضمن اعلام مشکلات، آن را رفع نمایند.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان داشت: شرکت های خصوصی ارایه دهنده اینترنت حتی اگر نمی توانند به رسانه ها صریحا مشکل را ابراز کنند باید به مجلس نامه بنویسند و شکایت کنند چرا که همین سکوت خود نیز ابهام آمیز است.

مشكلات را كتمان نكنید
    سلیمانی تاكید كرد: بنده خودهمین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد. در صورتی که من از سایت دانشگاه و استفاده از اینترنت دانشگاه این کار را کردم و این بدان معنی است که علاوه بر من همه دانشجویان و محققین دچار این مشکل هستند که باعث می شود به کسب و کار مردم ضربات جبران ناپذیری وارد آید.

وزیر اسبق ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت نباید با پاک کردن صورت مساله مشکل را از سر خود باز کند و بدانند که مردم از این کندی اینترنت ناراضی هستند و می دانند مشکلاتی وجود دارد و سعی نکنند آن را کتمان کنند.
    اینم چون الآن مسوولیتی نداره قبول کرده همچین مشکلی رو، اگر الآن این مسوولیت خطیر! رو داشت محال بود که زیر بار بره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من نامحدود 1 مگ مخاربرات گرفتم سرعت دانلودم در طول روز از 13 تا 60 نهایتا هست، شب دیگه شاخ غولو میشکنه تا 105 میره ولی نرمالش که باید 120-130 باشه هیچوقت نمیشه!! زنگ زدم میگن اول اسپیدتست بزن بعد بزنگ اسپیدتستم نهایتا 0.25 سرعت دانلوده!! بنظرتون مشکل سراسری کاهش سرعته یا تا این حد عادی نیست و ISP عوض کنم؟؟؟ من دانلودم زیاده ولی سرعت خیلی افتضاحه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من نامحدود 1 مگ مخاربرات گرفتم سرعت دانلودم در طول روز از 13 تا 60 نهایتا هست، شب دیگه شاخ غولو میشکنه تا 105 میره ولی نرمالش که باید 120-130 باشه هیچوقت نمیشه!! زنگ زدم میگن اول اسپیدتست بزن بعد بزنگ اسپیدتستم نهایتا 0.25 سرعت دانلوده!! بنظرتون مشکل سراسری کاهش سرعته یا تا این حد عادی نیست و ISP عوض کنم؟؟؟ من دانلودم زیاده ولی سرعت خیلی افتضاحه...
    نه یه جای کار مشکل داره من دارم همین سرویس رو ثابت روی 124 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

همزمان نمیشه کسی استفاده کرد این طور که 2828 گفت به من
    بله درسته دوست من
    با بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
    واسه استفاده از تمام امکانات باید از پروتکل PPPoE استفاده کنین!!
    خوب شما مودم رو در حالت بریج کانفیگ کن
    بعد وایرلس رو هم کانفیگ کن(ssid + pw+...)
    بعد از سیو و ریست مودم از سیستمی که وایرلس داره به مودم وصل بشید در این حالت اون سیستم باید بتونه وارد 192.168.1.1 مودم بشه
    و اگر ویندوز 7 باشه در قسمت network and sharig center بر روی اون شبکه no internet access میزنه

بعد شما یک کانکشن pppoe بسازید و یوزر و پسورد بدید
    وقتی که به مودم وصل شدید به صورتی که گفتم این کانکشن هم بزنید که وصل بشه
    باید وصل بشه با این کار

من پارسال صبانت شیراز داشتم
    3 نفر با لپتاپ وایرلس وصل میشدیم 1 نفر هم با کابل
    ما 4تا اکانت adsl داشتیم روی یک خط.

اگر وصل نشدید با این کار یا مک آدرس رو محدود کردن به یک کارت شبکه یا پورت .
    برای مک آدرس به پشتیبانی بگید ریست کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه یه جای کار مشکل داره من دارم همین سرویس رو ثابت روی 124 هست.
    یعنی مشکل از منطقه مخابرات دانشگاهه یا داخلی مشکل از خودمه؟؟ من از کجا بفهمم مشکل کجاس خب!!؟

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خوب شما مودم رو در حالت بریج کانفیگ کن
    بعد وایرلس رو هم کانفیگ کن(ssid + pw+...)
    بعد از سیو و ریست مودم از سیستمی که وایرلس داره به مودم وصل بشید در این حالت اون سیستم باید بتونه وارد 192.168.1.1 مودم بشه
    و اگر ویندوز 7 باشه در قسمت network and sharig center بر روی اون شبکه no internet access میزنه

بعد شما یک کانکشن pppoe بسازید و یوزر و پسورد بدید
    وقتی که به مودم وصل شدید به صورتی که گفتم این کانکشن هم بزنید که وصل بشه
    باید وصل بشه با این کار

من پارسال صبانت شیراز داشتم
    3 نفر با لپتاپ وایرلس وصل میشدیم 1 نفر هم با کابل
    ما 4تا اکانت adsl داشتیم روی یک خط.

اگر وصل نشدید با این کار یا مک آدرس رو محدود کردن به یک کارت شبکه یا پورت .
    برای مک آدرس به پشتیبانی بگید ریست کنند
    آقا یکی این بریج را واسه من توضیح بده چی کا رمیکونه ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

آقا یکی این بریج را واسه من توضیح بده چی کا رمیکونه ..
    bridge-بریج یعنی پل

وقتی مودم در این حالت باشه میتونید کانکشن pppoe رو روی کامپیوتر بسازید و با اون وصل بشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مشکل از منطقه مخابرات دانشگاهه یا داخلی مشکل از خودمه؟؟ من از کجا بفهمم مشکل کجاس خب!!؟
    نویز خط شما چنده؟ همون Downstream & Upstream SNR

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلیمانی تاكید كرد: بنده خودهمین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد.
    به سختی توانستم باز کنم ولی در آخر باز نشد ؟!!!!

من یه سوال دارم تیز جواب بدید !!!

جیمیل ایشون الان باز شده یا نشده ؟؟! نه شده یا نشده ؟! خب شده یا نشده ؟!

اول شد بعدا نشد یعنی چی؟؟!!

موند بعدا ایمیل بزنم به ایلنا ببینم شده یا نشده

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

bridge-بریج یعنی پل

وقتی مودم در این حالت باشه میتونید کانکشن pppoe رو روی کامپیوتر بسازید و با اون وصل بشید
    مرسی دادا
    خوب این به چه درد میخوره ؟میشه بیشتر توضیح بدی ..
    در ضمن من مودم با سیم دارم وسیله ای چیزی هست که بخرم بزنم به مودمم بیسیمشش کنم ،دیگه نرم مودم wireless جدا بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •