آره خودمم بین این و بوگارت سیلور سنت اینتینس رو کاندید کرده بودم....حالا ببینم چی میشه واسه زمستون بخرمش!!!
راستی جاز هم تست کردم بدک نبود بوش اما نوتهاش بسیار زیادن نسبت به بقیه عطر ها نظر شما چیه ؟
![]()
آره خودمم بین این و بوگارت سیلور سنت اینتینس رو کاندید کرده بودم....حالا ببینم چی میشه واسه زمستون بخرمش!!!
راستی جاز هم تست کردم بدک نبود بوش اما نوتهاش بسیار زیادن نسبت به بقیه عطر ها نظر شما چیه ؟
![]()
ارزون تا چه قیمتی؟ کمیستری و کربن از اجمل . کوبیسم و آرت و آرت فرش از کارای اماراتی زیر 30 تومنه لجند مشکی امپر و اوشنا بلو از جورجیو مونتی هم کارهای خیلی خوبین که بازار هر دوشونو 25 تومن قیمت دارن و پخش بوی مناسبی هم دارن بخصوص اوشنا بلو . ضمن اینکه یکسری عطرای فرانسوی که معروف نیستن هم میتونی پیدا کنی که بعضیاش واقعا کارای خوبین ولی هر از گاهی یه تعداد ازشون میاد و بعد ممکنه نتونی پیدا شون کنی بخاطر همین نمیتونم از اینا بهت معرفی کنم.
silk way کار خیلی خوشبو و ملایمیه فکر کنم از کارای تد لاپیدوس بود .65 قیمت دارم .
love in paris
از نینا ریچی که اونم باید همین حدود باشه یه کار چهار فصل گلی - میوه ای و کاملا دخترونه و جوان پسند.
فلور د کریستال از لالیک که بوی خیلی لطیفی ازیاس داره و همیشه قابل استفاده است 100 میل 70 تومن .
پلاتینوم از روبرتو ورینو 75 میل 55 تومن.یه بوی کاملا خاص که در نتهاش از برگ چای . مرکبات . گل تاج خروس و گشنیز استفاده شده و شیرینی ای که اکثر عطرهای زنونه دارن رو نداره.
بلو از بولگاری رو هم تست کنید. در ضمن اگه یکم روی پولتون بزارید آنژ او دمون از ژیوانشی هم یه کار خنک و کمی تلخه و بوی بسیار خوبی داره.
فیری از ون کلیف اند آرپل که بوی خنک و شیرینی داره50 میل 75 و 100 میل 95 قیمت دارم. یه بوی معمولی و اصلا هم خاص نیست. امیدوارم به دردتون خورده باشه.
ببینید اصلا گول نتهایی را که در سایتهایی نظیر fragrantica برای یه عطر ذکر شده را به هیچ وجه نخورید .چون طراح رایحه میخواد با حیله گری خاصی برای این که دیگران نتونن رایحه ای رو که خلق کرده کپی کنن چه کار میکنه؟
یه سری مواد سازندش رو اصلا لو نمیده و یکسری رو هم واسه رد گم کنی پرت و پلا میگه.
نمونه بارزشم که بهم ثابت شده مقایسه ای بود که بین نتهای versace blue jeans با zino david off داشتم. اگر نتهای این دو عطر رو با هم مقایسه کنی میبینی تقریبا خیلی به هم شبیهند و طراحان مواد سازنده یکسانی رو ذکر کرده اند . منم با مقایسه نت بین این دو عطر تا قبل خرید زینو فکر میکردم بوش کپی بلو جینز ورساچه باشه.چون واقعا با بوی بلو جینز به آسمان پرواز میکنم و واقعا در عین اسپرت بودن بسیار جنتلمنی به نظر می یاد و سرا رو بر می گردونه.!!!!!!!!!!!!!
اما بعد خرید دیدم بوشون اصلاهیچ شباهتی به هم ندارد.
حالا 2 تا درخواست از دوستان و سروران فروم :
1- میخواستم ببینم بویی تو مایه های بلو جینز سراغ ندارید؟
2- اگه ممکنه لطف بفرمایید بوی اوشنا بلو رو برام تشزیح کنید شاید وسوسه خریدش به مخم زد![]()
والا دقت نکردم فکنم فقط عطر ساز ها هستن که بتونن تموم این نوت ها رو در بیارن.
درسته خوب اما بعضی وقت ها هم میبینیم اسپری میزنن بوی ادکلن اصلی رو میده!!!
زینو رو پس بگیریم ؟!
اما 60 زیادشه چون زینو هم مثل آزارو یه ادکلن سنگینه که به درد مراسم شبونه میخوره و بالطبع آدم چند وقت یه بار به خودش میزنه و کم مصرفه .هر روز اسپری کنی خستت میکنه بوش .من یه پیس زینو از 4 بعد ظهر به صورتم زدم بوش هنوز تو دماغمه ولم نمیکنه سیریش شده
البته باز خودت میدونی!!!!!!!!!!!!!
Last edited by when; 25-06-2012 at 20:37. دليل: اصلاحیه
خیلی ممنونم از توجهتون...
والا قیمت در همون حد 20و25 تومن....
من اینو تو همین تاپیک پیدا کردم.شیرین یعنی چی؟کمیستری و کربن فکر کنم شیرین بشه حسابشون کرد
بعد میشه اینترنتی خرید مطمءن کرد؟
از جاز بکش بیرون.خریدم پشیمون شدم.برو تسار از ون کلیف رو بگیر.جاز جدید اصلا مثل قبل نیست.
زینو ادکلن خیلی خوبیه.الان آزارو هم همین قدر شده.اونم پخش بوی خوبی داره.
این که بگیم شیرین خیلی کلیه.شیرینیهای متفاوتی در عطرها استفاده میشه.شیرینیه مرکباتی یا شیرینیه تنباکو و البته انواع مشک که چندین نوع متفاوت هست و البته وانیل و اینجور چیزاکه اصلا با هم خیلی تفاوت دارن
کربن که کلا یه عطر خنک و کم تلخ چوبیه و کمیستری هم مشابه نداره باید حتما تستش کنی.برای اینجور عطرا بهتره بری بازار تهران
علی جان میشه اسمشو بگی ؟
کلیف اسم عطره؟"
کدوم مدل آزارو؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)