تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 1185 اولاول ... 1685686186586646656666676686696706716726787187681168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ادکلن خیلی مشتیه و کمتر کسی میشناسه بوشو. یادمه اولش که خریده بودمش باهاش اصلا حال نکردم چون بوش به دماغم مثل کرم کارامل و شیر خشک و این جور چیزا میومد.
    از قضا روزی که این ادکلن رو به خودم زدم و داشتم کمک بابام ماشین تعمیر میکردیم بابام بهم گفت بوی ادکلنت آدمو حال میاره !!!!!!!!
    بعد از اون عاشق این زینو دیویدوف شدم .
    ولی به درد مصرف این فصل گرم نمیخوره چون بوش شیرین و گرمه .فقط تو پاییز - زمستون و اوایل بهار که هوا خنکه بسیار بوش روح نوازه و میگن که آره............... دیگه خودت میدونی بقیشو.............
    آره خودمم بین این و بوگارت سیلور سنت اینتینس رو کاندید کرده بودم....حالا ببینم چی میشه واسه زمستون بخرمش!!!
    راستی جاز هم تست کردم بدک نبود بوش اما نوتهاش بسیار زیادن نسبت به بقیه عطر ها نظر شما چیه ؟

2. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام. به همگی...
    راستش من زیاد حرفه ای نیستم بهتره بگم اصلن اینکاره نیستم
    اما یه ادوکلن ارزون همه جایی که بشه استفاده کرد چی پیشنهاد میدید؟واسه تابستون فک کنم خنک بهتر باشه...
    راستش دیگه نمیدونم چه پارامترایی رو باید در نظر گرفت.........

ارزون تا چه قیمتی؟ کمیستری و کربن از اجمل . کوبیسم و آرت و آرت فرش از کارای اماراتی زیر 30 تومنه لجند مشکی امپر و اوشنا بلو از جورجیو مونتی هم کارهای خیلی خوبین که بازار هر دوشونو 25 تومن قیمت دارن و پخش بوی مناسبی هم دارن بخصوص اوشنا بلو . ضمن اینکه یکسری عطرای فرانسوی که معروف نیستن هم میتونی پیدا کنی که بعضیاش واقعا کارای خوبین ولی هر از گاهی یه تعداد ازشون میاد و بعد ممکنه نتونی پیدا شون کنی بخاطر همین نمیتونم از اینا بهت معرفی کنم.

4. 3 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه ادکلن خنک دخترونه تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
    silk way کار خیلی خوشبو و ملایمیه فکر کنم از کارای تد لاپیدوس بود .65 قیمت دارم .

love in paris
    از نینا ریچی که اونم باید همین حدود باشه یه کار چهار فصل گلی - میوه ای و کاملا دخترونه و جوان پسند.

فلور د کریستال از لالیک که بوی خیلی لطیفی ازیاس داره و همیشه قابل استفاده است 100 میل 70 تومن .

پلاتینوم از روبرتو ورینو 75 میل 55 تومن.یه بوی کاملا خاص که در نتهاش از برگ چای . مرکبات . گل تاج خروس و گشنیز استفاده شده و شیرینی ای که اکثر عطرهای زنونه دارن رو نداره.

بلو از بولگاری رو هم تست کنید. در ضمن اگه یکم روی پولتون بزارید آنژ او دمون از ژیوانشی هم یه کار خنک و کمی تلخه و بوی بسیار خوبی داره.

فیری از ون کلیف اند آرپل که بوی خنک و شیرینی داره50 میل 75 و 100 میل 95 قیمت دارم. یه بوی معمولی و اصلا هم خاص نیست. امیدوارم به دردتون خورده باشه.

6. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره خودمم بین این و بوگارت سیلور سنت اینتینس رو کاندید کرده بودم....حالا ببینم چی میشه واسه زمستون بخرمش!!!
    راستی جاز هم تست کردم بدک نبود بوش اما نوتهاش بسیار زیادن نسبت به بقیه عطر ها نظر شما چیه ؟
    ببینید اصلا گول نتهایی را که در سایتهایی نظیر fragrantica برای یه عطر ذکر شده را به هیچ وجه نخورید .چون طراح رایحه میخواد با حیله گری خاصی برای این که دیگران نتونن رایحه ای رو که خلق کرده کپی کنن چه کار میکنه؟
    یه سری مواد سازندش رو اصلا لو نمیده و یکسری رو هم واسه رد گم کنی پرت و پلا میگه.
    نمونه بارزشم که بهم ثابت شده مقایسه ای بود که بین نتهای versace blue jeans با zino david off داشتم. اگر نتهای این دو عطر رو با هم مقایسه کنی میبینی تقریبا خیلی به هم شبیهند و طراحان مواد سازنده یکسانی رو ذکر کرده اند . منم با مقایسه نت بین این دو عطر تا قبل خرید زینو فکر میکردم بوش کپی بلو جینز ورساچه باشه.چون واقعا با بوی بلو جینز به آسمان پرواز میکنم و واقعا در عین اسپرت بودن بسیار جنتلمنی به نظر می یاد و سرا رو بر می گردونه.!!!!!!!!!!!!!
    اما بعد خرید دیدم بوشون اصلاهیچ شباهتی به هم ندارد.
    حالا 2 تا درخواست از دوستان و سروران فروم :
    1- میخواستم ببینم بویی تو مایه های بلو جینز سراغ ندارید؟
    2- اگه ممکنه لطف بفرمایید بوی اوشنا بلو رو برام تشزیح کنید شاید وسوسه خریدش به مخم زد

8. 2 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ببینید اصلا گول نتهایی را که در سایتهایی نظیر fragrantica برای یه عطر ذکر شده را به هیچ وجه نخورید .چون طراح رایحه میخواد با حیله گری خاصی برای این که دیگران نتونن رایحه ای رو که خلق کرده کپی کنن چه کار میکنه؟
    یه سری مواد سازندش رو اصلا لو نمیده و یکسری رو هم واسه رد گم کنی پرت و پلا میگه.
    نمونه بارزشم که بهم ثابت شده مقایسه ای بود که بین نتهای versace blue jeans با zino david off داشتم. اگر نتهای این دو عطر رو با هم مقایسه کنی میبینی تقریبا خیلی به هم شبیهند و طراحان مواد سازنده یکسانی رو ذکر کرده اند . منم با مقایسه نت بین این دو عطر تا قبل خرید زینو فکر میکردم بوش کپی بلو جینز ورساچه باشه.چون واقعا با بوی بلو جینز به آسمان پرواز میکنم و واقعا در عین اسپرت بودن بسیار جنتلمنی به نظر می یاد و سرا رو بر می گردونه.!!!!!!!!!!!!!
    اما بعد خرید دیدم بوشون اصلاهیچ شباهتی به هم ندارد.
    حالا 2 تا درخواست از دوستان و سروران فروم :
    1- میخواستم ببینم بویی تو مایه های بلو جینز سراغ ندارید؟
    2- اگه ممکنه لطف بفرمایید بوی اوشنا بلو رو برام تشزیح کنید شاید وسوسه خریدش به مخم زد
    والا دقت نکردم فکنم فقط عطر ساز ها هستن که بتونن تموم این نوت ها رو در بیارن.
    درسته خوب اما بعضی وقت ها هم میبینیم اسپری میزنن بوی ادکلن اصلی رو میده!!!
    زینو رو پس بگیریم ؟!

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا دقت نکردم فکنم فقط عطر ساز ها هستن که بتونن تموم این نوت ها رو در بیارن.
    درسته خوب اما بعضی وقت ها هم میبینیم اسپری میزنن بوی ادکلن اصلی رو میده!!!
    زینو رو پس بگیریم ؟!
    اما 60 زیادشه چون زینو هم مثل آزارو یه ادکلن سنگینه که به درد مراسم شبونه میخوره و بالطبع آدم چند وقت یه بار به خودش میزنه و کم مصرفه .هر روز اسپری کنی خستت میکنه بوش .من یه پیس زینو از 4 بعد ظهر به صورتم زدم بوش هنوز تو دماغمه ولم نمیکنه سیریش شده

البته باز خودت میدونی!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by when; 25-06-2012 at 20:37. دليل: اصلاحیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ارزون تا چه قیمتی؟ کمیستری و کربن از اجمل . کوبیسم و آرت و آرت فرش از کارای اماراتی زیر 30 تومنه لجند مشکی امپر و اوشنا بلو از جورجیو مونتی هم کارهای خیلی خوبین که بازار هر دوشونو 25 تومن قیمت دارن و پخش بوی مناسبی هم دارن بخصوص اوشنا بلو . ضمن اینکه یکسری عطرای فرانسوی که معروف نیستن هم میتونی پیدا کنی که بعضیاش واقعا کارای خوبین ولی هر از گاهی یه تعداد ازشون میاد و بعد ممکنه نتونی پیدا شون کنی بخاطر همین نمیتونم از اینا بهت معرفی کنم.
    خیلی ممنونم از توجهتون...
    والا قیمت در همون حد 20و25 تومن....

کمیستری و کربن فکر کنم شیرین بشه حسابشون کرد
    من اینو تو همین تاپیک پیدا کردم.شیرین یعنی چی؟

بعد میشه اینترنتی خرید مطمءن کرد؟

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

از جاز بکش بیرون.خریدم پشیمون شدم.برو تسار از ون کلیف رو بگیر.جاز جدید اصلا مثل قبل نیست.

زینو ادکلن خیلی خوبیه.الان آزارو هم همین قدر شده.اونم پخش بوی خوبی داره.

13. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خیلی ممنونم از توجهتون...
    والا قیمت در همون حد 20و25 تومن....

من اینو تو همین تاپیک پیدا کردم.شیرین یعنی چی؟
    بعد میشه اینترنتی خرید مطمءن کرد؟
    این که بگیم شیرین خیلی کلیه.شیرینیهای متفاوتی در عطرها استفاده میشه.شیرینیه مرکباتی یا شیرینیه تنباکو و البته انواع مشک که چندین نوع متفاوت هست و البته وانیل و اینجور چیزاکه اصلا با هم خیلی تفاوت دارن

کربن که کلا یه عطر خنک و کم تلخ چوبیه و کمیستری هم مشابه نداره باید حتما تستش کنی.برای اینجور عطرا بهتره بری بازار تهران

15. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

علی جان میشه اسمشو بگی ؟
    کلیف اسم عطره؟"
    کدوم مدل آزارو؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

17. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •