تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 4105 اولاول ... 16856861865866466566666766866967067167267871876811681668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی نمیدونی نیرو هوایی سمنان چطوریه وزش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

13

نوشته شده توسط Lady parisa
    بحذف معافیت تک‌فرزند ذکور با پدر بالای 60 سال

امروز (یازدهم دی) رفتم از خود سازمان نظام وظیفه حضورا پرسیدم، گفت هنوز لغو نشده! یعنی هورا! دعا کنید 1 ماه دیگه هم باشه!
    با تشکر از خبرت!
    آقایون، اینم یه جواب برای سوال خیلیا!! کسانی که معاف میشن بجنبن!!

معافیت پدر بالای 60 سال هنوز پابرجاست...
    Last edited by amir_torabi; 02-01-2012 at 01:02.

3. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

1- کشتی. ولی تو جاهای دیگه هیچ فرقی با نیروی زمینی نداره فقط لباس و درجه هاشون فرق داره!
    البته تو دوران آموزشی که احتمالا شما سریجان می افتی . این فصل فصل سردی هست باید حسابی لباس گرم با خودت ببری و تنقلات! آب هم تو کار نیست. فقط خشکی. پیاده روی شبانه - پدافند غیر عامل و عامل و کلی کارهای دیگه که همه اش رو زمینه خداست و هیچ آبی هم تو کار نیست ! میتونم بگم ممکنه آب واسه خوردن هم کم پیدا بشه. روز آخر واسه ما آب قطع شده بود! ( مخصوصا توی اردوگاه . از سرما تانکرهای آب یخ میزد و شده بود چند ساعت ما آب نداشتیم یا از این تانکر میپریدم پیش اونیکی تانکر !)
    !
    ممنون عزیز !! نه من سیرجان نیفتادم خدارو شکر !! منجیل افتادم شما اموزشی رو سیر میکنی یا نه اموزشی رو تموم کردی
    .
    پس ابی در کار نیست ؟! خوبه ...

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

راستی دوستانی که تجربه ی بخ زدگی تو خدمت رو دارن لطفا بگن بهترین لیاسی و چیزی که میشه زیر اون لباس های سربازی پوشید و گرم نگه داره ادمو چیه ؟! تا در صورت نیاز ما بریم فردا تهیه کنیم پوست خرس که لازم نیست احیانا ؟!
    +
    جدا از شوخی !! 2 تا بافت بپوشی زیر لباس کافیه ؟! زیر شلواری چطور ؟!

Last edited by SA.JJ.AD; 02-01-2012 at 03:30.

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    آقایون من امروز رفتم دفترچه رو فرستم البته با درخواست معافیت پزشکی
    چون سنگ مثانه دارم و سابقه عمل باز هم دارم اولین درخواستم رو زد بیماری درخواست ادراری
    ولی چشمم هم مشکل داره و معاف از رزم میتونم باهاش بگیرم
    حالا تو توضیحات نوشته مشمول شامل بند 31 و 41 و 43 نیز می شود میخواستم بونم این بندها چشم رو هم شامل میشه یا یادش رفته بنویسه؟
    ممنون میشم جواب بدید
    اونایی که دفترچه دارن هم میتونن بندها رو چک کنن
    خیلی ممنون

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی دوستانی که تجربه ی بخ زدگی تو خدمت رو دارن لطفا بگن بهترین لیاسی و چیزی که میشه زیر اون لباس های سربازی پوشید و گرم نگه داره ادمو چیه ؟! تا در صورت نیاز ما بریم فردا تهیه کنیم پوست خرس که لازم نیست احیانا ؟!
    +
    اولا که زیر پیرهن فقط یه زیرپوش باید بپوشی که خودشون بهت میدن!!!! و فقط هم اونا رو باید بپوشی
    بعد هم اینکه یه اور بهتون میدن که قشنگ گرمت میکنه خیالت راحت......
    زیرشلواری هم همونی که بهتون میدن تو خدمت کفایت میکنه!!! البته من که هیچ وقت زیرشلواری نمیپوشیدم!

7. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

یه سری شلوار های کاموایی هست که کاملا به بدنت می چسبه شلوار پارچه ای هم بپوشی معلوم نمیشه. می تونی از این ساقبند ها که کل ساق پا رو میپوشونه استفاده کنی. حتما اینا رو تهیه کن اگه مریض بشی تو سربازی کسی بهت نمیرسه

9. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون عزیز !! نه من سیرجان نیفتادم خدارو شکر !! منجیل افتادم شما اموزشی رو سیر میکنی یا نه اموزشی رو تموم کردی
    .
    پس ابی در کار نیست ؟! خوبه ...

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

+

منجیل؟ آموزشی؟ فکر نکنم منجیل آموزشی داشته باشه؟
    تا اونجا که من میدونم یگان تکاوری هست منجیل. یعنی به مراتب سختگیر تر از سیرجان هست .
    نه عزیزم من به لطف خدا 4 ماه دیگه خدمتم تموم میشه! آبی هم در کار نیست تا حالا که نبوده .
    تا اونجایی که من میدونم توی استحقاقی که بهتون میدن یه دست شلوار گرمکن چسبون هست که واسه فصل سرما زیر لباس خیلی خوبه ( هنوزم استفاده میکنم ازش ) لباسهای گرم هم که مختص به فصل باشه بهتون میدن!
    من خودم با یه کیف کوچیک که 2 دست لباس توش جا میشد رفتم سیرجان که دژبان ها حتی کیفم رو هم زیر و رو نکردن. مال بقیه رو حتی تو جای بیسکویت هم خالی میکردن که یکوقتی کسی گوشی موشی نبره با خودش!
    منجیل بادگیره. کلاه / شال / هدبند ببر. البته تو زمان خدمت ( یعنی زمان آموزش ) بهتون اجازه نمیدن کلاه پشمی سرتون کنین! حتی بعضی وقتا نمیگذارن اورکت تنتون باشه!
    دیگه بستگی به محل هم داره. برو ایشالله که خوش بگذره!

11. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

اون دوستی که سوال کرده بود راجع به میان دوره !

گویا برای اربعین میان دوره بچه های 04 رو میدن ! دوست ما که زنگ زد اینجوری گفت

13. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

با سلام

از دوستان کسی در مورد امریه (همون که می رن توی سازمان های دولتی خدمت می کنند) اطلاع داره؟

می خواستم در مورد شرایطش بدونم و اینکه الان هم می شه امریه گرفت یا نه؟

ممنون

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اولا که زیر پیرهن فقط یه زیرپوش باید بپوشی که خودشون بهت میدن!!!! و فقط هم اونا رو باید بپوشی
    بعد هم اینکه یه اور بهتون میدن که قشنگ گرمت میکنه خیالت راحت......
    زیرشلواری هم همونی که بهتون میدن تو خدمت کفایت میکنه!!! البته من که هیچ وقت زیرشلواری نمیپوشیدم!

پس لباس گرم لازم نیست زیاد ؟! من با توجه به پست اول تاپیک گفتم وگرنه اینجور که شما میگی چیز های مهمی مثه لباس گرم رو خودشون میدن !! پس لازم نیست از این دست لباس های پشمی و زخیم بیخود حمل کنم و با خودم ببرم

منجیل؟ آموزشی؟ فکر نکنم منجیل آموزشی داشته باشه؟
    تا اونجا که من میدونم یگان تکاوری هست منجیل. یعنی به مراتب سختگیر تر از سیرجان هست .

حالا که ما افتادیم یعنی اموزشی هم داره لابد
    +
    تکاوری ایشالا که طاقت فرسا نباشه !!

نه عزیزم من به لطف خدا 4 ماه دیگه خدمتم تموم میشه! آبی هم در کار نیست تا حالا که نبوده .
    تا اونجایی که من میدونم توی استحقاقی که بهتون میدن یه دست شلوار گرمکن چسبون هست که واسه فصل سرما زیر لباس خیلی خوبه ( هنوزم استفاده میکنم ازش ) لباسهای گرم هم که مختص به فصل باشه بهتون میدن!
    من خودم با یه کیف کوچیک که 2 دست لباس توش جا میشد رفتم سیرجان که دژبان ها حتی کیفم رو هم زیر و رو نکردن. مال بقیه رو حتی تو جای بیسکویت هم خالی میکردن که یکوقتی کسی گوشی موشی نبره با خودش!
    منجیل بادگیره. کلاه / شال / هدبند ببر. البته تو زمان خدمت ( یعنی زمان آموزش ) بهتون اجازه نمیدن کلاه پشمی سرتون کنین! حتی بعضی وقتا نمیگذارن اورکت تنتون باشه!
    دیگه بستگی به محل هم داره. برو ایشالله که خوش بگذره!
    خب خدارو شکر که 4 ماه بیشتر ندارید به خلاص شدن
    .
    ایشالا . ممنون از توضیحات کاملت عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •