یعنی نمیدونی نیرو هوایی سمنان چطوریه وزش ؟
یعنی نمیدونی نیرو هوایی سمنان چطوریه وزش ؟
با تشکر از خبرت!
آقایون، اینم یه جواب برای سوال خیلیا!! کسانی که معاف میشن بجنبن!!
معافیت پدر بالای 60 سال هنوز پابرجاست...
Last edited by amir_torabi; 02-01-2012 at 01:02.
ممنون عزیز !! نه من سیرجان نیفتادم خدارو شکر !! منجیل افتادمشما اموزشی رو سیر میکنی یا نه اموزشی رو تموم کردی
.
پس ابی در کار نیست ؟!خوبه ...
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
راستی دوستانی که تجربه ی بخ زدگی تو خدمت رو دارنلطفا بگن بهترین لیاسی و چیزی که میشه زیر اون لباس های سربازی پوشید و گرم نگه داره ادمو چیه ؟!
تا در صورت نیاز ما بریم فردا تهیه کنیم
پوست خرس که لازم نیست احیانا ؟!
+
جدا از شوخی !! 2 تا بافت بپوشی زیر لباس کافیه ؟! زیر شلواری چطور ؟!
Last edited by SA.JJ.AD; 02-01-2012 at 03:30.
سلام
آقایون من امروز رفتم دفترچه رو فرستم البته با درخواست معافیت پزشکی
چون سنگ مثانه دارم و سابقه عمل باز هم دارم اولین درخواستم رو زد بیماری درخواست ادراری
ولی چشمم هم مشکل داره و معاف از رزم میتونم باهاش بگیرم
حالا تو توضیحات نوشته مشمول شامل بند 31 و 41 و 43 نیز می شود میخواستم بونم این بندها چشم رو هم شامل میشه یا یادش رفته بنویسه؟
ممنون میشم جواب بدید
اونایی که دفترچه دارن هم میتونن بندها رو چک کنن
خیلی ممنون
اولا که زیر پیرهن فقط یه زیرپوش باید بپوشی که خودشون بهت میدن!!!! و فقط هم اونا رو باید بپوشیراستی دوستانی که تجربه ی بخ زدگی تو خدمت رو دارنلطفا بگن بهترین لیاسی و چیزی که میشه زیر اون لباس های سربازی پوشید و گرم نگه داره ادمو چیه ؟!
تا در صورت نیاز ما بریم فردا تهیه کنیم
پوست خرس که لازم نیست احیانا ؟!
+
جدا از شوخی !! 2 تا بافت بپوشی زیر لباس کافیه ؟! زیر شلواری چطور ؟!![]()
بعد هم اینکه یه اور بهتون میدن که قشنگ گرمت میکنه خیالت راحت......
زیرشلواری هم همونی که بهتون میدن تو خدمت کفایت میکنه!!! البته من که هیچ وقت زیرشلواری نمیپوشیدم!
یه سری شلوار های کاموایی هست که کاملا به بدنت می چسبه شلوار پارچه ای هم بپوشی معلوم نمیشه. می تونی از این ساقبند ها که کل ساق پا رو میپوشونه استفاده کنی. حتما اینا رو تهیه کن اگه مریض بشی تو سربازی کسی بهت نمیرسه
منجیل؟ آموزشی؟ فکر نکنم منجیل آموزشی داشته باشه؟
تا اونجا که من میدونم یگان تکاوری هست منجیل. یعنی به مراتب سختگیر تر از سیرجان هست .
نه عزیزم من به لطف خدا 4 ماه دیگه خدمتم تموم میشه! آبی هم در کار نیست تا حالا که نبوده .
تا اونجایی که من میدونم توی استحقاقی که بهتون میدن یه دست شلوار گرمکن چسبون هست که واسه فصل سرما زیر لباس خیلی خوبه ( هنوزم استفاده میکنم ازش ) لباسهای گرم هم که مختص به فصل باشه بهتون میدن!
من خودم با یه کیف کوچیک که 2 دست لباس توش جا میشد رفتم سیرجان که دژبان ها حتی کیفم رو هم زیر و رو نکردن. مال بقیه رو حتی تو جای بیسکویت هم خالی میکردن که یکوقتی کسی گوشی موشی نبره با خودش!
منجیل بادگیره. کلاه / شال / هدبند ببر. البته تو زمان خدمت ( یعنی زمان آموزش ) بهتون اجازه نمیدن کلاه پشمی سرتون کنین! حتی بعضی وقتا نمیگذارن اورکت تنتون باشه!
دیگه بستگی به محل هم داره. برو ایشالله که خوش بگذره!
اون دوستی که سوال کرده بود راجع به میان دوره !
گویا برای اربعین میان دوره بچه های 04 رو میدن ! دوست ما که زنگ زد اینجوری گفت![]()
با سلام
از دوستان کسی در مورد امریه (همون که می رن توی سازمان های دولتی خدمت می کنند) اطلاع داره؟
می خواستم در مورد شرایطش بدونم و اینکه الان هم می شه امریه گرفت یا نه؟
ممنون
پس لباس گرم لازم نیست زیاد ؟! من با توجه به پست اول تاپیک گفتموگرنه اینجور که شما میگی چیز های مهمی مثه لباس گرم رو خودشون میدن !! پس لازم نیست از این دست لباس های پشمی و زخیم بیخود حمل کنم و با خودم ببرم
حالا که ما افتادیم یعنی اموزشی هم داره لابد
+
تکاوریایشالا که طاقت فرسا نباشه !!
خب خدارو شکر که 4 ماه بیشتر ندارید به خلاص شدننه عزیزم من به لطف خدا 4 ماه دیگه خدمتم تموم میشه! آبی هم در کار نیست تا حالا که نبوده .
تا اونجایی که من میدونم توی استحقاقی که بهتون میدن یه دست شلوار گرمکن چسبون هست که واسه فصل سرما زیر لباس خیلی خوبه ( هنوزم استفاده میکنم ازش ) لباسهای گرم هم که مختص به فصل باشه بهتون میدن!
من خودم با یه کیف کوچیک که 2 دست لباس توش جا میشد رفتم سیرجان که دژبان ها حتی کیفم رو هم زیر و رو نکردن. مال بقیه رو حتی تو جای بیسکویت هم خالی میکردن که یکوقتی کسی گوشی موشی نبره با خودش!
منجیل بادگیره. کلاه / شال / هدبند ببر. البته تو زمان خدمت ( یعنی زمان آموزش ) بهتون اجازه نمیدن کلاه پشمی سرتون کنین! حتی بعضی وقتا نمیگذارن اورکت تنتون باشه!
دیگه بستگی به محل هم داره. برو ایشالله که خوش بگذره!
.
ایشالا . ممنون از توضیحات کاملت عزیز![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)