کسی جواب مارو نمیده؟
بابا مردیم از استرس!!
کسی جواب مارو نمیده؟
بابا مردیم از استرس!!
هفته اول تق و لق ِ دیگه![]()
دوستان من این رو قبلا هم پرسیدم که معدل تابستون در معدل کل هم تاثیر داره یا نه که دوستان گفتن داره. اما حالا معدل تابستون من مشخص شده ولی معدل کلم تغییری نکرده. البته یکی از درس ها هنوز نمرش نیومده. بالاخره معدل تابستون در معدل کل حساب میشه یا نه؟ یعنی یکی اگر معدلش 13 باشه و تابستون معدلش بشه 18,یکدفعه چند نمره معدلش میاد بالا؟ این قضیه کمی مشکوک هست. به نظر من که حساب نمیشه. چون اینطوری پس همه میان یک درس 2 یا 3 واحدی رو تابستون آخر بر میدارن و همون درس رو میگیرن 20,بعد معدل تابستونشون میشه 20 و معدلشون یک دفعه به شکل عجیبی میاد بالا. پس منطقی نیست که حساب بشه ولی به هر حال اگر میشه دقیق به من بگید لطفا.
دوست عزیز شما یه اشتباهی میکنی که فکر میکنی معدل کل ها باهم جمع میشه و تقسیم بر تعداد!
نه شما اگه تابستون 3واحد بردارید و 20بشید برای معدل کل نمره این 3واحد + نمره واحدهای ترم قبل جمع میشه بعد معدل کل تون معلوم میشه(تقسیم بر تعداد واحد و ...) نا اینکه ترم 1 معدل 20باشه ترم 2 معدل 10باشه بعد معدل کل بشه 15!!!!
یه خبر هم که فکر کنم شما اطلاع ندارید یعنی خیلی از ترم یکیا نمیدونن و شاید با شنیدنش خوشحال بشید
کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که کلیه دروس خود را گذارانده اند می توانند در صورت تمایل برای بالا بردن میانگین کل نمرات در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 14واحد و کاشناسی پیوسته حداکثر تا سقف 20واحد از درسهای نظری که نمره کمتر از 12 اخذ کرده اند در یک نیمسال تکرار نمایند!
من ترم 1 این خبر شنیدم خیلی خوشحال شدم![]()
يعني ترم بعد اون درسي يا درسايي كه زير 12 شديمکلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که کلیه دروس خود را گذارانده اند می توانند در صورت تمایل برای بالا بردن میانگین کل نمرات در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 14واحد و کاشناسی پیوسته حداکثر تا سقف 20واحد از درسهای نظری که نمره کمتر از 12 اخذ کرده اند در یک نیمسال تکرار نمایند!
من ترم 1 این خبر شنیدم خیلی خوشحال شدم![]()
رو برداريم ؟!
مگه تو انتخاب واحد ميشه چنين چيزي ؟
فقط ترم اول يا تمام ترم ها ؟
يا تمام ترم ها حداكثر 20 واحد ؟
ميشه خبر كاملش رو قرار بدي
چهار سال پيش كه از اين خبرا نبيد
این یکی از بندهای دانشگاه آزاده که کامل قرادادم!يعني ترم بعد اون درسي يا درسايي كه زير 12 شديم
رو برداريم ؟!
مگه تو انتخاب واحد ميشه چنين چيزي ؟
فقط ترم اول يا تمام ترم ها ؟
يا تمام ترم ها حداكثر 20 واحد ؟
ميشه خبر كاملش رو قرار بدي
چهار سال پيش كه از اين خبرا نبيد
وقتی که فارغ التحصیل شدید یعنی کلیه دروس خودتون پاس کردید و آماده گرفتن مدرک شدید حتما یه درسای نظری هست که نمرتون کمتر از 12 شده مثلا ریاضی 1 شدید 11 یا ریاضی2 شدید 10 میتونید برای بالابردن معدل یه ترم اضافه برید دانشگاه و درسایی که کمتر از 12شدید بردارید دوباره پاسشون کنید تا فقط معدلتون بره بالا
نمیدونم توضیح کامل بود یا نه!
کلا این یه امتیاز واسه بالا بردنه معدل تو دانشگاه آزاده همین ==>1ترم اضافه برای افزایش معدل==>نتایج: بالا رفتن معدل دانشجو + خالی شدن جیب دانشجو در زمان فارغ التحصیلی![]()
آها ... زمان فارغ التحصيلي !
ممنون
درس پروژه رو اگر ترم یکی مونده به آخر بگیریم که مشکلی نیست؟ یعنی حکم نشده که ترم آخر؟ من برداشتم این ترم ولی ترم آخرم نیست. ایرادی که نداره؟ با تشکر.
سلام سه تا سوال حیاتی داشتم من ترم 1 نرم افزار تهران شمالم میخواستم بدونم اگه هیچ کدوم از کلاسامو نرم مشروط میشم یا از دانشگاه اخراج میشم؟
بعد یه نفر چند بار می تونه مشروط بشه
و اخر اینکه کسی که ترم 1 مشروط شده می تونه ترم بعد مرخصی بگیره؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین![]()
مرخصي ربطي به مشروطي ندارد.
اگر نميخواهيد برويد دانشگاه مرخصي بگيريد.
احتمالا حذف ميشيد به خاطر غيبت زياد.)د انشجوي مشروط
ماده 46 : دانشجويان دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته که در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته که در سه نميسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند ( ميانگين نمرات نيمسالي آنها کمتر از 12 باشد ) اخراجي تلقي مي گردند .
تبصره 1 - به دانشجويانيکه براي اولين بار مشمول ماده 46 مي گردند در صورتيکه ميانگين کل نمرات آنها حداقل 10 باشد يک بار ارفاق مي گردد تاتحصيل نمايند.
تبصره 2 - به دانشجويان مشمول تبصره يک اين ماده که در ترم ارفاقي و نيمسال هاي بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اينکه، هم ميانگين ترمي و هم ميانگين کل ( هر دو ) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصيل از طرف معاونت آموزشي واحد دانشگاهي داده شود .
تبصره 3 - چنانچه دانشجويان مقاطع کارشناسي پيوسته و کارداني (پيوسته ، ناپيوسته و طرح آموزش معلمان ) 60 واحد درسي را ( بدون احتساب دروس وصاياي حضرت امام ( ره ) ، آشنايي با قرآن کريم ، پيشنياز دانشگاهي و دروس جبراني ) گذرانده و در شرف اخراجي قطعي قرار گرفته باشند در صورت داشتن ميانگين کل 10 و يا بالاتر مي توانند تا مقطع دوره کارداني ادامه تحصيل دهند.
تبصره 4 - هنگامي ميانگين ترمي و ميانگين کل دانشجو 10 و يا بالاتر ( ترمي 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسي باقيمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشي واحد مي تواند فرصت ادامه تحصيل را تا پايان دوره مربوط به اينگونه افراد بدهد .
تذکر - در صورتيکه با استفاده از تبصره هاي ماده 46 آيين نامه آموزشي و يا بدلايل ديگر نياز به افزايش سقف سنوات باشد با در خواست کتبي ذينفع ، دانشجو را به سيستم پاره وقت منتقل نمايند ( ولو اينکه اين سيستم در واحد وجود نداشته باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)