تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 1024 اولاول ... 168568618658664665666667668669670671672678718768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

عمرا

آخه سوالای سنجش کجا سوالای کنکور کجا!!

مثلا میخوای بگی الان کنکور شبیه سنجشه!!

فقط اینو میدونم که طراحای سنجش یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم!

ولی طراح نیستن! آخه کنکور کی میاد بگه دترمینان و همسازه ماتریس رو حساب کنید!

تو سوالای سال 82 و 84 رو از کجا گیر آوردی؟
    در ضمن به نظر من قلم چی بهتره

چند روز پیش داشتم سوالای جامع پارسالش رو نگاه میکردم دیدم چه نکات جالب و تامل برانگیزی داره(خصوصا تو ریاضی)

شک نکن که هست اونا خیلی چیزا میدونن که ما نمیدونیم والا هیچکدوم از طراحای آزمون های آزمایشی ( به غیر از سنجش ) طراح کنکور نیستن بحث کردن هم نداره ( بعد 8 ماه که در مورد سنجش توضیح دادم تو این تاپیک ) برو ببین خودت متوجه میشی چه شباهتی دارن با هم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عمرا

آخه سوالای سنجش کجا سوالای کنکور کجا!!

مثلا میخوای بگی الان کنکور شبیه سنجشه!!

فقط اینو میدونم که طراحای سنجش یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم!

ولی طراح نیستن! آخه کنکور کی میاد بگه دترمینان و همسازه ماتریس رو حساب کنید!

تو سوالای سال 82 و 84 رو از کجا گیر آوردی؟
    در ضمن به نظر من قلم چی بهتره

چند روز پیش داشتم سوالای جامع پارسالش رو نگاه میکردم دیدم چه نکات جالب و تامل برانگیزی داره(خصوصا تو ریاضی)
    والا من آنالیزم زیاد خوب نیست .... ولی سال 88 که خود برادر من کنکور داشت گفت سوال های شبیه سنجش زیاد داشت ، حتی یک نمونش که یادمه ، یک سوال زبان فارسی عیناً از سنجش بدون هیچ تغییری تو کنکور اومده بود ، میتونید برید چک کنید .

منم قبول دارم ، سنجش سوال چرت هم داره ولی سوالهای خوبش خیلی بیشتر از چرتاشه ...(که تو کنکور شباهت و مشترک زیاد دارن)

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شک نکن که هست اونا خیلی چیزا میدونن که ما نمیدونیم والا هیچکدوم از طراحای آزمون های آزمایشی ( به غیر از سنجش ) طراح کنکور نیستن بحث کردن هم نداره ( بعد 8 ماه که در مورد سنجش توضیح دادم تو این تاپیک ) برو ببین خودت متوجه میشی چه شباهتی دارن با هم

قصد بحث کردن ندارم . من طرفدار هیچ موسسه خاصی نیستم نه قلمچی نه گزینه دو نه سنجش و نه ....
    فقط دیدم بحثش پیش کشیده شد میگم . آزمونهای سازمان سنجش زیر نظر خود سازمان سنجش کل کشور نیست و همونطور که توی سایتش زده تعاونیه کارکنان سازمان سنجشه . در اصل کارکنان سازمان سنجش این آزمونهارو اداره میکنن ولی الزامی نداره که طراحای اصلی سازمان سنجش جزءشون باشن . تا اونجایی که من میدونم و از خیلیا شنیدم طراحای اصلی کنکور سراسری آدمای ناشناخته ای هستن که حق همکاری با هیچ (مطلقا هیچ) موسسه ای رو ندارن و به محض همکاری عملا مجازات میشن و امتیازات بالایی که بهشون تعلق میگرفته رو ازشون میگیرن.
    و اما چرا هر سال معمولا همون سیاستی که توی کنکور اصلی قراره انجام بشه معمولا توی آزمونای سنجش همون سال رخ میده: چون همونطور که عرض کردم این تعاونی زیر نظر کارکنان سازمان سنجشه و سازمان سنجشه که سیاست کلی کنکور اون سال رو مشخص میکنه و عملا کارکنان در جریان هستن که مثلا قراره 2تا ریدینگ بیاد یا مثلا قراره توی فلان درس فلان تغییر رخ بده پس سعی میکنن شبیه سازی کنن
    مطمئن باشین که اگه توی توی کنکور آزمایشی تعاونی سنجش بنا باشه از طراحای اصلی استفاده شه عملا به صحت کنکور خدشه وارد میشه و قطعا همچین چیزی از طرف موسساتی مثل قلم چی یا گزینه 2 یا بقیه موسسات بی جواب نمیمونه و آنچنان سر و صدایی به پا میشد که تا الان در سازمان سنجش رو میبستن
    منم مثل elendil موافقم که سوالات مشابه هست ولی مخالف اینم که طراح اصلی کنکور طراحش باشه . (این نظر من بود . بعید نیست اشتباه باشه)

اینم بگم که سوالات قلم چی مطلقا استاندارد نیست . مثلا وقتی یه آزمون از درس فیزیک 10 تا سوال میاد و توی آزمون بعد 25تا/ یا وقتی محدوده اعلام شده برای آزمونها استاندارد نیست (مثلا برای تجربی یه مرتبه میاد میگه کل هندسه برای آزمون بعد سوال میاد) اینا نشونه عدم استاندارد بودن این آزموناست و البته خیلی نشونه های دیگه . پس باید بگم مهم نیست کدوم آزمون بهتره مهم اینه که ما با کدوم به هدفمون نزدیکتر میشیم. بحث کردن ما سر بقیه مسائل نفعی واسمون نداره . مثل ماجرای تیمهای استقلال پیروزیه که مردم همدیگرو میکشن بدون حتی ذره ای منفعت عوضش خود تیم و بازیکنانش سالی چند صد ملیارد به جیب میزنن . حالا بحث کردن سر این موسسات هم حکایت همونو داره سودش مال موسساته ناراحتیش مال من و شما

4. 9 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا من آنالیزم زیاد خوب نیست .... ولی سال 88 که خود برادر من کنکور داشت گفت سوال های شبیه سنجش زیاد داشت ، حتی یک نمونش که یادمه ، یک سوال زبان فارسی عیناً از سنجش بدون هیچ تغییری تو کنکور اومده بود ، میتونید برید چک کنید .

منم قبول دارم ، سنجش سوال چرت هم داره ولی سوالهای خوبش خیلی بیشتر از چرتاشه ...(که تو کنکور شباهت و مشترک زیاد دارن)
    من سوالای پارسالو ریختم دور! ولی من در حالت کلی گفتم اونو... ولی اگه میشه لطف کنین بگین اون سوال زبان فارسی کدوم آزمون سنجش بود که من برم پیگیری کنم

با اون قرمزه هم مخالفم بر عکسه البته امسال از پارسال بهتر شده!

طراحای اصلی کنکور سراسری آدمای ناشناخته ای هستن که حق همکاری با هیچ (مطلقا هیچ) موسسه ای رو ندارن و به محض همکاری عملا مجازات میشن و امتیازات بالایی که بهشون تعلق میگرفته رو ازشون میگیرن.
    فکر نکنم اینجوری ها هم باشه دیگه!

پارسال یه معلم داشتیم کارش هم خیلی خوب بود میگفت به من پیشنهاد شد که برم برای طرح کردن سوالات ولی قیمتشون خیلی پایین بود قبول نکردم دیگه راست و دروغشو نمیدونم

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر نکنم اینجوری ها هم باشه دیگه!

پارسال یه معلم داشتیم کارش هم خیلی خوب بود میگفت به من پیشنهاد شد که برم برای طرح کردن سوالات ولی قیمتشون خیلی پایین بود قبول نکردم دیگه راست و دروغشو نمیدونم
    این حرفهارو که همه دبیرا و مدرسای آموزشگاه میزنن . حقوقی که به طراحا میدن به قدری هست که حاضر میشن از بعد از عید کاملا توی قرنطینه باشن! شما جای اونا به چقدر رضایت میدین که همچین کاری بکنین یعنی چند ماه نه کسی رو ببینین نه کسی ببیندتون نه برین بیرون نه چیزی براتون بیارن . اینم بگم که توی اینکار چیزی به اسم شهرت و اسم در کردن در کار نیست پس بنظر شما با چقدر میشه با این شرایط راضی شد؟ اینایی که من میگم از خودم نمیگما . پارسال چند روز قبل از کنکور وقتی سوالای کنکور از قرنطینه در اومد خبر ساعت 14 شبکه یک یه گزارش پخش کرد همه اینارو (به جز حقوقش) گفت و البته یه فیلم هم از دور از طراحای کنکور گرفته بود که شطرنجی کرده بود کسی نشناسه آخرشم گفت که به خاطر مسائل امنیتی از پخش صورت این عزیزان معذوریم . میگفت حتی غذایی که برای طراحا میاد با دستگاه کاملا ببرسی میشه . حق استفاده از هیچ وسیله ارتباطی هم ندارن!

7. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این حرفهارو که همه دبیرا و مدرسای آموزشگاه میزنن . حقوقی که به طراحا میدن به قدری هست که حاضر میشن از بعد از عید کاملا توی قرنطینه باشن! شما جای اونا به چقدر رضایت میدین که همچین کاری بکنین یعنی چند ماه نه کسی رو ببینین نه کسی ببیندتون نه برین بیرون نه چیزی براتون بیارن . اینم بگم که توی اینکار چیزی به اسم شهرت و اسم در کردن در کار نیست پس بنظر شما با چقدر میشه با این شرایط راضی شد؟ اینایی که من میگم از خودم نمیگما . پارسال چند روز قبل از کنکور وقتی سوالای کنکور از قرنطینه در اومد خبر ساعت 14 شبکه یک یه گزارش پخش کرد همه اینارو (به جز حقوقش) گفت و البته یه فیلم هم از دور از طراحای کنکور گرفته بود که شطرنجی کرده بود کسی نشناسه آخرشم گفت که به خاطر مسائل امنیتی از پخش صورت این عزیزان معذوریم . میگفت حتی غذایی که برای طراحا میاد با دستگاه کاملا ببرسی میشه . حق استفاده از هیچ وسیله ارتباطی هم ندارن!
    حالا دانش آموز بدبخت که توی این شرایط قرارش میدن چی
    منظورم اینه که همه میگن کنکور چیزی نیست راحته و... ولی از این طرف اینقدر بزرگش میکنن دانشمندای هسته ای هم اینقدر قرنطینه نیستن

9. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

اون خداست كه همه چيو ميدونه و ما نميدونيم!
    الله و اعلم و انتم لا تعلمون ...
    دوست من ... من 2سال كانون بودم ... در طي اين دويال آزمونهاي جامع سنجش رو هم شركت ميكردم
    آزمونهاي معموليشم از خودم تو خونه ميگرفتم!
    سوالهاي كانون واقعا آموزشي و استاندارده ... يعني واقعا كارشدس ...
    مخصوصا الان كه كنكور روز به روز مفهومي تر ميشه! يعني سال به سال
    من سال اول كه كانون ميرفتم ... همش ميگفتم اين چه سوالهاييه .. خيلي سخته! حتي از 3تا آزمون جامعش من فقط يكيشو رفتم ... چون متعقد بودم خيلي سوالهاش سخته و بيخود!
    ولي وقتي سر جلسه رفتم ... ديدم نخير ... اون سوالهايي كه بيخود بود و منو گول ميزد سوالهاي سنجش بود!
    آرمونهاي كانون سخت بود ... چرا؟؟ چون كنكورو سخت ميگرفتن!
    راستشو بخواين ...سنجش فقط جامعش خوبه ... اونم بيشتر به خاطر جامعه آماريشه ... تستهاي آزمونهاي جامعش هم بد نيست ... البته از انصاف نگذريم ... بعضي تستهاشم خيلي قشنگ بود ... و هست!
    ولي آزمونهاي سنجش بيشتر به دردر اونايي ميخوره كه ميخوان آزاد قبول بشن ... اين نظر من!
    چون سطح آزمونهاي سنجش ..يه كمي از آزاد بالاتره! فقط يه كمي!
    البته به غير از رياضي آزاد!
    من به شخصه سوالهاي كانونو ترجيح ميدم به شدت و تاييد ميكنم!
    البته الان ديگه ديره براي اين بحثا .. شما هم بچسبين به درس و به اين مسايل حاشيه اي توجه نكنيد!
    اين 2ماه ... خيلي سرنوشت سازه
    اميدوارم همگي موفق باشين ... مخصوصا اون يه نفر

11. 8 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

چه خبره اینجا؟؟؟؟
    این بحثا رو باید تابستون راه مینداختین که زمانه انتخاب کنکور آزمایشی بود!!!
    نه الان!!
    در حاله حاضر مهم نیست که سوالای کدوم آزمون بهتره مهم اینه که سعیتونو بکنید که درسا جمع بشن
    حالا دو تا آزمون جامع میخوایین بدین که خودتونو بسنجین دیگه!
    در واقع این آزمونا باید مثله یه محرک باشه واسمون که سعی کنیم بهشون برسیمو درسا رو ببندیم!
    هیچ کدومشون هم کاملا استاندارد نیستن.(البته بستگی داره که چی سطح استاندارد رو مشخص میکنه.که اینجا حتما کنکوره!که من شک دارم خودش استاندارد باشه)
    بالاخره چندتا از آزمونا به استاندارده کنکور نزدیک ترن.که البته جای نگرانی نیس چون هیچکی به یه آزمون کاملا استاندارد دسترسی نداره!!!
    زیاد حرفیدم
    خوش بگذره

13. 2 کاربر از mahdis_apex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام
    من خودم تا چند وقت پیش به همه می گفتم گول این تبلیغات طرح مرور آخر گزینه 2 رو نخرید و از این حرفا... اما حالا خودم جو گرفتتم برم ثبت نام بکنم!
    به نظرتون خوبه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    به کمکتون شدیدا احتیاج دارم
    2 روزه که خیلی خیلی کم درس خوندم
    دارم از دست بابام دیوونه میشم توی این شرایط که باید محیط خونه آروم باشه و من بتونم تنها به فکر کنکور باشم ایشون شده قوز بالا قوز و شدیدا داره باهام جروبحث می کنه آبان ماه پارسال بازشسته شده و نشسته تو خونه و از همون حوالی ترازم تو کانون به جای رشد شروع به افت کرد و این اواخر که دیگه کاملا اعصابمو به هم ریخته جوری که دیگه درس خوندنو گذاشتم کنار و میگم گور بابای 9 ماه زحمتی که کشیدم و همشو به باد داد

از این حرفا نزنید که اون خیر و صلاحتو میخواد ولی نمی دونه چطور بگه و... چون ایشون نشستن به باب نصیحت که این حرف هایی که من برات میزنم اگه کنکور قبول نشدی به درد آیندت می خوره و....(می بینید که ناامیدم می کنه)
    به عموم و بقیه گفتم و اونام باهاش حرف زدن و قول گرفتن ازش که دیگه اذیتم نکنه ولی بعد از مدتی دوباره شروع می کنه(یه بار از 12 شب که خواستم بخوابم اومد بالای سرم و شروع کرد به حرف زدن تا یه ربع به 3)
    دیگه خسته شدم نمی تونم تمرکز کنم روی درسا و اون هم درست اینموقع که به قول دوستمون بسیار سرنوشت سازه

واقعا چیزی به نام امید در من مرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •