دوست عزیز می خوام بدون گارانتی بگیرم نظرتون در مورد این دو مدل چیه
LG 42" LW4500
SAMSUNG 40" C7000
دوست عزیز می خوام بدون گارانتی بگیرم نظرتون در مورد این دو مدل چیه
LG 42" LW4500
SAMSUNG 40" C7000
دوست عزیز برای من سئواله که چرا شما Vt30 رو با این مدلا داری قیاس میکنی !!!!؟؟؟؟؟؟
مثلا در مورد سونی HX925 رو با Vt30 قیاس میکنن نه این جیقیل پیقیلا رو . ( به کسی جسارت نشه ولی واقعیته )
سلام
دوستان ببخشید من یه تاپیک جدا زدم،میشه به منم کمک کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که آیا خرید hx800 هنوز بصرفه هست یا نه؟
در ضمن معایبnx720 نسبت به hx800 چیه؟
سلام
1-با یه میلیون تو بانه چه tv بگیرم بهتره فقط کیفیت تصویرش خوب باشه صرفنظر از سال تولید؟
2-بهترین tv بین سه مدل زیر با تمام معایب و مزایا لطفا به ترتیب بگین:
hx800
nx720
ex720
با سلام . دوستان من دیشب یه led ex52 46 سونی خریدم . می خواستم نظرتونو در موردش بدونم . و فرقش با Ex520 چیه؟راستی 1500000 خریدم بی گارانتی . ممنون
جناب با سوات !!!!
خداوکیلی آدم باید با کیا تو این تاپیک بحث کنه
توی نوشته که نقل و قول کردی از اون سایت داره در مورد colour temperature بحث میکنه که مربوط به حرارت رنگ هست چه ربطی به عمق رنگ مشکی داره!؟؟؟
واقعا مقایسه le830 شارپ با panasonic st30 خنده دار که هیچی epic lol داره واقعا بفرمائید این مقایسه امتیاز performance دو تاپنل با هم از سایت cnet:
سمت راستی شارپ le830 سمت چپی st30
اینم گوشه ای از توانمندیهای این پنل که با سامسونگهای 3 سال پیش به زور رقابت میکنه چه برسه به .....
بازتولید مشکی ضعیف . یکنواختی شدت نور ضعیف . مناطق مشکی به سمت آبی میزنه....Reproduces lighter black levels; poor screen uniformity; dark areas tinged blue; separate interfaces for apps and widgets can be confusing; somewhat generic styling.
از این حرفا گذشته خودم که چشم دارم 300 دفعه این آشغالو پشت ویترین مغازه دیدم که به زور یه دموی زرق و برق دار روش پخش میکنن که به آدمای کم اطلاع غالبش کنن بره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداوکیلی این آشغال ارزش خرید کردن داشته که رفتی پول بی زبونتو ریختی تو جوب آب رفته؟
Last edited by die my darling; 04-12-2011 at 00:47.
توهم برند رو شما داری باز منتشر میکنی!
1.شما میگه تصویر مشکی رو آبی میده!بعد برات دلیل آوردم ماله منحنی گامای تولید رنگش هست که آبیه میگی بازتولید ضعیف مشکی داره!؟ الان با توجه به محرم زدی صحرای کربلا میگی مشکی به آبی میزنه ماله باز تولید ضعیف مشکیه شارپه چه ربطی داره!.برادر ویکی پدیا رو سرچ کن کالر تمپرچر ببین توضیح داده با شکل تفهیم میشی!نوشته اشکال باز تولید بالای رنگ آبی تو شارپ با یه تغییر ساده حل میشه شما بگو شارپ خرابه!
استاندارد کارخونه ی شارپ
ماله پاناسونیک
حتما میبینی و نیاز به توضیح نیست.
2.از سایت سینت دلیل آوردی که( البته در مورد ST30 گفتن این سایت اغراق کرده:I'm assuming CNet didn't use the ST30 enough to see the really horrible brightness adjustment issue that it displays, otherwise it wouldn't have received a better review than this TV.)
شارپ 3 و پاناسونیک 3.5 گرفته واقعا آشغال بودن شارپ مشخص شد!چرا مثل مسئولین عزیز همه چیز رو نمیگی؟از همون سایت شارپ از نظر یوزر ها 5 ستاره و پاناسونیک 3 ستاره گرفته!چقدر شارپ آشغاله!شما که دست به سایتت خوبه اینها رو هم بخون:
شارپ:
The good: The Sharp LC-LE830U has a picture with accurate color in bright areas, good video processing, and the ability to handle bright rooms well. Its feature set offers excellent help and support options, built-in Wi-Fi, and a remote with three programmable keys to easily access favorite apps. It's also quite compact and energy-efficient.
The bad: Reproduces lighter black levels; poor screen uniformity; dark areas tinged blue; separate interfaces for apps and widgets can be confusing; somewhat generic styling.
پاناسونیک:
The good: The Panasonic TC-PST30 has excellent overall picture quality, with deep black levels, accurate color, and solid video processing. It can handle 1080p/24 sources well and exhibits the nearly perfect screen uniformity of plasma, as well as solid 3D picture quality. Its Internet suite is simple to use yet content-rich, and it includes a Wi-Fi dongle.
The bad: The chunky ST30 seems dated by today's flat-panel TV design standards. Picture quality flaws include limited brightness--a liability especially in bright rooms--and less-saturated color in its most accurate picture mode. The ST30 has fewer picture controls than the competition, doesn't include 3D glasses, and uses significantly more power than LCD TVs.
باز هم:
شارپ:
Pros: Great color rendition, easy to adjust. Wireless setup easy (and it self-updates). No blooming, level adjusting to speak of. Decent in-TV audio (for what that's worth). Watched a number of movies (No Country for Old Men, Wall-E, Blade Runner, eps. of BBC'
Cons: There was a bit of unevenness, noticeable mainly in the upper edge, but it's very slight when the screen is anything other than black, and rarely an issue. Much less an issue than the drastic automatic
level adjustments that caused me to return the Panaso
رفیق شما:
Pros: Price,HD 1080p,3D ready,HDMI 1.4 w/ Audio Return Channel - very convenient,Viera Cast,Wireless Connectivity,Easy remote control,DLNA Support - good feature but buggy,Sturdy tilted stand.
Cons: Quality is ok but not the greatest for the price,Limited brightness best use at night only,Produce lot of heat and consumes more power than LCD,Viera Cast is very slow and choppy. Limited number of apps,Netflix audio is buggy,DLNA is buggy,it's Good as secondary TV
بازم بخونیم برای روشن شدن اذهان عمومی بد نیست:
شارپ:
I love the TV. I had a Sharp Aquos before but this new Quattron set has an amazingly clear picture! NOTE: When I ordered the set, I called in to Amazon to enquire about details on the WiFi. I have an NHL streaming subscription and much of the reason I bought the new set was to enjoy cable less viewing of the hockey games, streamed from my computer. The new set only goes to "preset" URLs and you cannot (at this time) enter any new ones. Bottom line: I am back to cables again,which I had to buy more of because there is no S-Video plug on the new set.(I am using new SVGA cables and the picture is great.) Its just that I have cables running from the office and across the Hall to the TV in the bed room,which I have to hook up for each game. The lady at Amazon was certainly not aware of the limited functionality of the built in "browser". PS: The Sharp techs say they will pass on my comments to Management. There should be a way to customize the presets,even for a fee.پاناسونیک از پی سی ورلد:.
Pros
- Easy to use and configure
- Excellent slideshows
- Includes 3D, Wi-Fi, USB, and SD Card support
Cons
- Distorted sound
- Menus not always intuitive
- Unexceptional image quality
Bottom Line
The Panasonic TC-P42ST30 seems like a good deal for a 42-inch 3D HDTV, but the audio and video quality are both lacking, and the set doesn't come with 3D glasses.
بازم شارپ از پی سی ورلد:
Pros
- Good built-in audio and image quality
- Decent price for the size and feature selection
Cons
- Interface and remote need a redesign
- Relatively few Internet services supported
Bottom Line
The Sharp LC-830U delivers lots of features, decent video, and above-average audio. It falls short in Internet offerings, however, and its interface and remote could use a makeover.
پاناسونیک:
Pros: Decent Picture Quality. Decent design.
Cons: Horrible UNBEARABLE constant fluctuating buzzing sound. Viera Cast is slow and choppy.
Summary: I did a lot of research before purchasing this TV. The first thing I noticed is how much this TV buzzed. It was truly awful. Especially when the scenes on ...
و باز هم:
پاناسونیک:
Pros
Great picture in 2D and 3D,Excellent contrast ratio: over 5000:1,Accurate colours: average deltaE of 2,Virtually no crosstalk,Very wide viewing angles,
Cons
Sound quality only just average,Glossy screen picks up reflections,High energy consumption: 255 W,Design beginning to show its age,Poor brightness levels in lighter scenes
شارپ:
Pros
Attractive results in 2D and 3D,Accurate colours: average deltaE of 2.8,No clouding on the unit we tested,Matte display largely immune from reflections,Low energy consumption: 80 W
Cons
Narrow viewing angles,Slightly disappointing contrast ratio (1576:1,Not much crosstalk but more visible than on a plasma,Media player not up to scratch,Mediocre remote with no backlit buttons
3.اما به عنوان حسن ختام
بحث خیلی جالبی فرمودی درباره باز تولید مشکی ضعیف شارپچرا یهو باز تولید افتضاح پاناسونیک یادت رفت؟11میدونم شما کاملا بی غرض مشاوره میدی:
Color and contrast problems cropped up as well. The TC-P42ST30 tended to apply red or orange tints over light colors, so pale skin tones often ended up looking sunburned. Scenes often appeared dark or oversaturated.
4.اما نکته ی که یوزر لاو بیست و یک یاد آوری کردن و اشتباه من رو تصحیح کرد:در مورد گوستینگ تایم هم بد نیست یه ریویویی داشته باشید:
شارپ:
پاناسونیک
پاناسونیک همه ش خوبیه!میبینی که!به این میگن مشاوره ی بی غرض!
در ضمن آقای پاناسونیک برو سه بعدی این پاناسونیک رو با این آشغال تست کن شما که به چشمات شک نداری(به نظر میاد تحریف واقعیت از علائق شماست و اشکال چشم شما نیست)!سکته های تصویری پاناسونیک رو با شارپ مقایسه کن!البته احتمالا شما جزو گروهی هستی که 3بعدی واست زیاد مهم نیست!یا احتمالا حرف چشمتون رو به نفع پاناسونیک عوض میکنی!
ببین جناب متاسفانه این نگاهی که شما اینجا به عنوان مشاور به محصولات داری بده.
این که قبول هم نمیکنید دارید اشتباه میکنید خیلی بد تره.
متاسفانه نبود ناظر کار بلد و یا بی خیالی طی کردنشون هم همین مشکلات رو ایجاد میکنه که شما بیای یه سایت بخونی و بیای دیمی و هرجور تو مغزت نتیجه میگیری به ملت بگی خرید شارپ پول دور ریختن!ملت پاناسونیک بخرید!من به عنوان یه خریدار این همه در باره ی مدلای مورد نظرم تحقیق میکنم و شما به عنوان مشاور خرید در حالیکه فقط از پاناسونیک به مردم مشاوره میدی(نه شارپ نه فیلیپس نه توشیبا و نه سونی فقط شارپ st30 , vt30) یکجانبه خریدار رو به اشتباه میندازی.متاسفانه ضعف اکثر خریدار ها تو زبان اونا رو محدود میکنه به نظرات سطحی شما!
سوات!من هم در حد درست نوشتن دغدغه هست حتما.
Last edited by your_star; 04-12-2011 at 04:54. دليل: تصحیح اشتباه با تذکر یوزر love021
LOL
آقا بنده خدا راست گفته دیگه بی سواتی!
اون دوتا عکس آخری که گذاشتی ماله input lag هستش چه ربطی به مشکی و سفید داره؟
اول برو یاد بگیر ببین عکسایی که نگا میکنی معنیش چیه بعد بیا با هم صحبت میکنیم!
یه چیز دیگه ام بهت بگم که یه وقت فکر نکنی خیلی زرنگی میدونم فشار بهت زیاد وارد میشه رفتی خواستی چیزی نقل و قول کنی نرو نظرات مردمو که چهارتا لنگه خودتن نقل و قول کن.
وقتیم میخوای یه جا یه چیزی بگی نرو selection کن همون سایتی که رفتی ازش عکس گذاشتی به سه بعدی st30 پنج تا ستاره داده به شارپ 4 تا.
حالا بریم سر قسمت سوپر خنده دار حرفت که واقعا نشون داد سواتت چقدره:
بی سواد گامای 2 که ماله پاناسونیکه به 2.2 نزدکیتره تا 2.8 شارپ احتیاج به سواد در حد پنجم دبستان داره با سوات.حتما میبینی و نیاز به توضیح نیست.البته نیازی هم نیست که بگیم شارپ deltaE 2.8 میده و شاهکار موورد نظرت 2!
البته آخرش یه تشکر به خاطر اینکه فردا حسابی بچه های فرومو شاد میکنی ازت بکنم و بگم که برو خدارو شکر کن ناظرای انجمن تنبل شدن و گرنه فکر کنم از این به بعد باید تو فروم مجله گل آقا کامنت میزدی!
Last edited by love021; 04-12-2011 at 04:05.
آقای باسواد مشاور!This graph shows the ghosting-time, measured in ms, that the TV takes to entirely remove the previous frame. The shorter the time, the more fluid moving images will appear.They are in light background dark and average!
1.نوشته ی من در حال ادیت بود وهست و اشکالاتی رو که تذکر بدند تصحیح میکنم.شعور یه مشاور ولی حتما باید اینقدر باشه که توهین نکنه و اشتباهاتش رو تصحیح کنه
2. من خریدار تلوزیونم و نباید همه چیز رو درباره ی تی وی بدونم وگرنه وقتم رو با مشاوره های شما نمیگرفتم!همین مجیز گویی از پاناسونیک و سونی باعث شد فقط 1 شب وقت بذارم و ریویوها رو تو نت ببینم و برم 4 تا فروشگاه از نزدیک تی وی ها رو تست کنم و اطلاعات 1 شبه ی من به اندازه ی این همه وقتی که شما میذارید نیست.من ریویو ها رو براتون ردیف کردم تا ببینید یکجانبه گرایی یعنی چی!.شما هم به جای اینکه ایراد کار من رو با توهین بگیری میتونی خیلی مثل بچه ی آدم ایراد کارم رو بهم بگی و نیاز به توهین نیست.که امثال شما از پشت مانیتور توهین کردن رو خوب بلدید !
3.بله این که گفتم در مورد باز تولید مشکی هست اشتباه کردم مربوط به این عکس نبود و باعث شد نوشته ام رو تصحیح کنم.ممنون
4.درباره ی deltaE هم بله نمیدونستم!ممنون بابت تذکر که اون رو هم تصحیح میکنم الان
بازم ممنون
5.من سعی کردم ازتمام سایتهایی که ریویو گذاشتن بذارم.حالا شما برو بقیه رو هم بذار.هدف نوشته برتری دادن به شارپ یا پاناسونیک نیست جالبه که اینو نفهمیدی.از پی سی ورلد(البته احتمالا از نظر شما چون پی سی ورلد نظر مخالف شما داره اقلیت فتنه گر محسوب میشه) و سی نت و همه چند تا گذاشتم(ذهن مریض و توهم توطئه شماست که فکر میکنه من به زور دارم جهت میدم به نوشته)البته این که در مورد باقی نوشته نظر نمیدید عجیبه مگر این که شما هم معتقد باشی ریویو ها دروغ میگن یا خودم نوشتم
یه نفر زندانی هم خوب گفته :ادب مرد ...
Last edited by your_star; 04-12-2011 at 04:47.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)