سلام من تازه وارد شدم.کلی از مطالب صفحه های قبل استفاده کردم تا حدی که تشویق شدم منم عضو بشم.به خصوص معرفی کتابایی که تا حالا فقط اسم اونها رو شنیده بودمtanx
سلام من تازه وارد شدم.کلی از مطالب صفحه های قبل استفاده کردم تا حدی که تشویق شدم منم عضو بشم.به خصوص معرفی کتابایی که تا حالا فقط اسم اونها رو شنیده بودمtanx
بچه ها يه سول فني و حياتي
آقا من ميخواستم بدونم شما براي هندسه تحليلي يه كتاب خوب و توپ به من معرفي مي كنيد
گاج سبز & فار![]()
سلام دوستان. کتاب عربی میشناسین که فقط تجزیه و ترکیب یاد داده باشه
گاج سبز براي اموزش + تست انرژي اتمي
سلام بارسایی عزیز
تجزیه و ترکیب عربی
- تعداد صفحه: 240
- نشر: اندیشه فائق
این کتاب فکر کنم خوب باشه و من هم ازش استفاده می کنم. البته برای تسلط روی کتاب درسی باید از گاج سبز استفاده کنی.این کتاب تجزیه وقتی واقعا سودمنده که قواعد عربی کنکور رو خوب خونده باشی. برای قواعد عربی هم از کتاب عربی به زبان ساده از ایاد فیلی رو استفاده کن.
سلام !
بچه ها من کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو گرفتم بعد دیدم حجمش خیلی زیاده !
اول اینکه ارزش خوندن داره ؟
دوم اینکه از الان شروم کنم بخونمش تموم میشه اصلا ؟
کسی خونده اینجا ببینه چجوریه ؟
به نظر من و خیلی های دیگه این کتاب بهترین کتاب کمک اموزشی برای مبحث قرابت معناییه.
خیلی عالیه به نظر من و روون توضیح داده
من که اینقدر از این تستهای قرابت میترسیدم واقعا ترسم ریخته و با جرات و البته با درک ادبی بیشتری سراغ تستها میرم.
کسی نظری نداره ؟!
نیازی نیست برا قرابت همه تستا رو بزنی از هر مبحث یه چند تا تا جایی که وقت اجازه میده بزن..قرابتای کنکورای از 84 به بعد هم خیلی منبع مناسبین((داخل و خارج کشور))سلام !
بچه ها من کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو گرفتم بعد دیدم حجمش خیلی زیاده !
اول اینکه ارزش خوندن داره ؟
دوم اینکه از الان شروم کنم بخونمش تموم میشه اصلا ؟
کسی خونده اینجا ببینه چجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)