سلام دوست عزیز
لطفا نحوه تلفظ این لغات اگه بنویسید ممنون میشم با تشکر از انجمن خوبتون![]()
سلام دوست عزیز
لطفا نحوه تلفظ این لغات اگه بنویسید ممنون میشم با تشکر از انجمن خوبتون![]()
تو google Translate بنویسشون بعد رو عکس اون اسپیکره بزن صداشو پخش میکنه...
plz help me out!
:
in persuit of pray
brains and the brawn
I'm surprised his head
still fits through the door.
Hits two in the sand,
two in the forest
I'll need a W-2 or a recent pay stub
you can play Oktoberfest
in your man cave
like, any day now.
سلام دوستان...
من میخوام از مهر دوباره کلاس زبان رو شروع کنم...
من 3 سال پیش تا High Intermediate 1 کانون زبان پیش رفتم و بعد از Absent Fail شدن دیگه ادامه ندادم!
برا اینکه بهتون بدم تواناییم چطوریه میگم:من کلا از بیسیک 2 شروع کردم ولی یه ترم هم نیفتادم و یه ضرب تا های 1 رفتم...(برای این کفتم که بهتر راهنماییم کنید)
حالا میخوام دوباره برم کلاس زبان..بنظرتون کجا برم بهتره؟(تهرانم احتمالا اگه خدا بخواد)
هدفم بیشتر اینه...زبان عمومیم فول بشه و بتونم هم فیلم رو کامل متوجه بشم و هم از مقالات اینترنتی مرتبط با رشتم(مهم نیست چیه) استفاده کنم...
الان فیلم میبینم اگه خیلی سخت نباشه دیالوگ ها تا 60% میفهمم...خبر هم میتونم بخونم ولی یه جاهایی واقعا گیر میکنم شدید!
مکالمه هم برام خیلی مهمه و نمیخوام مث کانون خشک و بیروح باشه و میخوام صمیمی باشه که مکالمه هم بیشتر بشه...
شنیدم میگن صفیر خوبه...نظرتون؟!
چرا ... میشه . من روزانه به همین صورت تمرین می کنم ! اما اوائل شروع این کار چون تا اون زمان فقط امریکن یاد گرفته بودم ، سخت بود و لهجه قاطی و میکس می شد . من به همه افراد علاقمند به بریتیش توصیه می کنم که یادگیری رو شروع کنن و بهترین منابع یادگیری هم فیلم و پادکست بریتیش هستش . من با چند سال تمرین الان بریتیش رو بوضوح بهتر از امریکن صحبت میکنم و شاید بشه گفت توی بریتیش تقریبا نیتیو شدم .برای یادگیری زبان انگلیسی تمرکز زبان آموز باید رو یک لهجه باشه؟ یعنی نمیشه رو هر دوی لهجه بریتانیایی و امریکایی با هم کار کرد؟
عجیبه !یکی از دوستام که تو یکی از این موسسات تدریس میکنه با لهجه بریتانیایی صحبت میکرد بعدش بچه ها رفتن به مدیر آموزشگاه اعتراض کردن که ما هیچی نمیفهمیم و دوست ما هم مجبور شد یه دوره بره که بتونه آمریکایی صحبت کنه و الان هم میگه مشکل خاصی ندارم همچنین یکی از مدرسین خودم هم میتونست به هر دو صورت به راحتی صحبت کنه
اگر انقدر سطح کلاس بالا بوده که صحبت های سلیس مدرس با لهجه امریکن رو بخوبی متوجه بشن پس حتما بریتیش رو هم براحتی متوجه خواهند شد ! اگر هم سطح کلاس پایین بوده پس مدرس بسیار آهسته و با کلمات ساده صحبت میکنه که در اینصورت هم تفاوت لهجه اصلا مشهود نیست .
یه سوال دیگه اینه که تفاوت لهجه بریتانیا با استرالیا چقدره؟
نه چندان . استرالیا معمولا بیشتر کلمات رو تخریب میکنه ( جویدن و قورت دادن به اصطلاح یا تلفظ یا عدم تلفظ بعضی حروف و صداها ) ولی در بریتیش کمتر این اتفاق میفته .
در ضمن استرالیا بعضی کلمات رو بیشتر به کار میبرن مثال واضحش هم mate بجای buddy و dude انگلیسی ها و امریکایی هاس و البته تعدا زیادی کلمه دیگه .
شاد باشید .
از پاسختون ممنونم، تسلط به هر دو لهجه عالیه، میتونم بدونم از چه پادکست های استفاده میکنین؟ بی بی سی؟
خوب من تو کلاس نبودم تا متوجه بشم ولی فکر کنم به خاطر علاقه بچه ها به لهجه امریکن هستش
ممنون، در اصیل بودن بریتیش شکی نیست!
اینجا میتونه مناسب باشه واسه بریتیشاز چه پادکست های استفاده میکنین؟ بی بی سی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتابی هس واسه Phrasal Verb ?
پادکست هایی برای بریتیش (مثل پادکست های که در سایت eslpod.com برای امریکن هست) نداریم؟
BBC Learning English سری پادکستهای خوب و زیادی داره. The English We Speak و 6 Minute English به نظرم خوبن. هر چند که خود BBC هم فایلهای برنامههای رادیوییش رو روی وبسایتش میذاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)