تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 1138 اولاول ... 168568618658664665666667668669670671672678718768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

5 روز دیگه بیمه ی نوا تموم میشه و طی یکسال گذشته تقریبا جز یکی دو مورد باهاش جایی نرفتم!
    همش در حال تعمیر بود و برنامم اینه که تا کاراش تموم نشه حرکتش ندم.
    امروز برای پرسیدن مبلغ بیمه رفتم نمایندگی بیمه و مبلغ بیمه رو با حداقل تعهدات و 8 سال تخفبف (معادل 70 درصد تخفیف) اعلام کرد 291 هزار تومان!
    یه لیست قیمت رو دیوار داشت که مبلغ بیمه پراید صفر رو 705000 تومان و 405 و سمند رو 740000 تومان اعلام کرده بودن که اگر 70 درصد از 740 هزار تومان کم بشه میشه 220 هزار تومان که اعلام کرد 291 هزار تومان!
    این یعنی حداکثر مبلغ بیمه ماشین های قدیمی بیشتر از جدیدهاست؟
    این مبلغی که به من اعلام کرد به این معنیه که حداکثر مبلغ برای ماشین من 970000 تومان میشه!که 30 درصد بالاتر از ماشینهای مدل یالا میشه
    نکنه دارن بیمه رو باهامون 30 درصد بالاتر حساب میکنن؟فبلا شنیده بودم که ممکنه بیمه ماشینهای بالای 20 سال گرونتر بشه ولی نمیدونستم عملی شده
    دوستان کسی تازگی برای ماشینش بیمه گرفته؟

Last edited by MJ1970; 01-08-2013 at 03:55.

2. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي بيمه بهتره از چند جاي مختلف بپرسيد، بارها و بارها شده من براي بيمه از يك شركت اقدام كردم و با كمال تعجب توي هر نمايندگي كه مربوط به اون شركت بوده رفتم، قيمتهاي كاملا متفاوت شنيدم.

مثلا يكي ميگفته 550 تومان و دو خيابان بالاتر ميگفته 358 تومان!
    هر كدوم از منشي ها هم حرف خودشون رو ميزدن و اصلا قبول نداشتن كه اشتباه ميكنن و ميگفتن بقيه اشتباه كردن( در حاليكه تمام تعهدات و قواعد يكي بود!)

حتي شماره تلفن و آدرس دفاتر رو به همديگه ميدادم( مال يك شركت) كه با هم تماس بگيرن و حرفهاشون يكي بشه، اما اكثرا طفره ميرفتن و يا اصلا توجهي نميكردن.

و در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه خيلي از اونها بي حساب و كتاب عمل ميكنن و شايد اين وسط يه چيزي هم براي خودشون بردارن، و گاهي هم سيستم اونها به روز نيست و حساب و كتابشون مربوط به چند سال قبل ميشه.

مثلا دفعه قبل بيمه رازي داشتم كه خوب بود، اما اينبار بيمه پاسارگاد گرفتم كه تخفيف خيلي بهتري نسبت به رازي داشت( البته يه بيمه ديگه هم اونجا داشتم كه كمك كرد و باعث تخفيف شد)
    اما كلا به هيچ عنوان نبايد فقط به حرف يكي از شركتها و نمايندگي اونها بسنده كنين و هرجا كه دفتر بيمه ديدين، سوال و دقيقا موارد رو ياداشت كنين تا به بالاترين تعهدات و كمترين مبلغ پرداختي برسيد،
    اين درست شبيه چيزي مثل خريدن هندوانه است!
    ..........................
    در مورد وضعيت كاربراتور، متاسفانه قدرت، شتاب، روشن شدن و تمام مواردي كه قبلا خوب بود، بشدت بد و خراب شده و با صحبتي كه با كاربراتور ساز در اصفهان داشتم، نتيجه خوبي نگرفتم.
    در حال حاضر دارم مصرف اون رو چك ميكنم تا ببينم چقدر شده، و بعد خودم اون رو تنظيم كنم ، چون مصرف كم بدون داشتن شتاب و قدرت كافي ، عملا بدرد نميخوره و در ادامه ميتونه باعث سوختن سوپاپ بشه.
    جناب سعيد، شما هيچ تفاوتي بين شتاب و قدرت قبل از تنظيم با بعد از تنظيم متوجه نشديد؟
    يعني هيچ كم و كسري نداره؟ حتي با كولر؟

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

عجیبه جناب کامارو اولین باره که اینو میشنوم اینجارا من به دوستانم هم معرفی کردم همه راضی بودن البته من این احتمال را هم میدم که چون خودش نصب نکرده یه ایراداتی داره اما در مورد سوالی که پرسیدی اینو باید بگم من شمال که رفتم تو جاده هراز داداشم با آوانته بهم نمیرسید سمند ال نود مزدا براحتی من تو سر بالایی همه اینها را میگرفتم این در حالی بود که مصرف بنزینم اون موقعتو حالت عادی تو شهر ۱۸ یا ۱۹ توجاده ۱۵ الی ۱۶بود اما بعد که کاربراتور را دادم تعمیر بازم جاده هراز را ۲بار باهاش رفتم در حالی که مصرف تو شهرم شده بود۱۱تا۱۲وتو جاده بین ۹تا۱۰اما این تفاوت را حس کردم که مثل قبل کششوقدرت فوق العاده را نداشت ولی با این حال میتونم بگم تو اون جاده باز هم نمیگم بیشتر ولی کمتر از سمند وال نود نبود ولی در حال حاضر هم من ازش راضیم الانم سر ۴راهها که توقف میکنم وقتی حرکت میکنم براحتی از بیشتر ماشینا که اطرافم هستند پیشی میگیره البته وقتی پر گاز حرکت میکنم

6. 6 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد بیمه علت اختلاف رو پیدا کردم.
    تمامی بیمه ها مبلغی رو به عنوان حق کهنگی از ماشینهای ما برمیدارن.
    من از چند تا بیمه پرسیدم و 75000 تومان اضافه میگیرن به عنوان حق کهنگی!

8. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود به همه دوستان.شرمنده بابت تاخیر

محسن جان عجب ماشین قشنگیه ماشالله.
    به طور همزمان پونتیاک هم دارید یا فروختیدش؟

قربان شما محمد اقای گل.چشماتون قشنگ میبینه.
    والا فعلن در خدمت فایربرد هم هستم تا ببینیم اینده چی پیش میاد.

محسن جان شما این ماشینو خریدی؟!من عاشق این ماشین خیرش رو ببینی.
    .
    مخلصم محمد آقای حجازی.اره ماشینو پارسال همین موقع ها بود خریدم.
    ماشین هم متعلق به شماست دوست عزیز.مرسی از لطفتون.

-----------------
    در مورد هزینه بیمه ماشین های از مدل ماشین های ما باید خدمتتون عرض کنم علاوه بر مالیات عمر که از ماها دریافت میشه چون تعداد سیلندر ماشینامون بیشتره هم مبلغ اولیه بیمه گرونتر میشه.
    6 گرونتر از 4
    و 8 گرونتر از 6

به نظر من چون ماها ماشینامون زیاد استفاده نمیشه میتونیم از بیمه های کم نام و نشان تر استفاده کنیم.البته بنا به فرمایش علی اقا حتمن حتمن چند تا دفتر از شرکت های مختلف مراجعه کنید برای قیمت.
    چند تا سایت هم هستن که میشه استعلام قیمت گرفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا چند تا نمونه بودند.
    ---------------------------
    اینم عاقبت کاربرات کانتیننتال.که مدلش میشه: Ford Autolite 4300
    فردا باید ببندمش روو ماشین تا نتیجه مشخص بشه.

بعد از شستشو و تمیزکاری

10. 7 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جناب کامارو راستش من احتمال این رو میدادم که شاید کاربرات خوب از آب در نیاد دلیلش رو هم بهتون گفته بودم چون خودش رو ماشین نبسته بود یه جورایی مثل هندوانه دربسته بود.
    اگر فضولی نباشه هزینه سرویس کاربرات رو بگید.

12. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امروز هرچی تو اینترنت دنبال برچسب روی موتور Goodwrench 350 گشتم پیدا نکردم.شاید هم من بلد نیستم خوب بگردم.موتور ماشین من از این نوعه ولی دیگه بعد از 25 سال کار کردن و گرما و رطوبت خوردن دیگه برچسبهاش دارن از بین میرن.میخواستم طرح اصلیش رو از توی اینترنت گیربیارم و با چاپگر لیزری رنگی چاپ کنم و دوباره بچسبونم.
    حالا اگر کسی جایی رو تو تهران سراغ داره که این نوع برچسب رو بفروشه که چه بهتر در غیر اینصورت اگر کسی تو اینترنت طرح اصلیش رو پیدا کرد لطفا بذاره تا کار ما هم راه بیفته.
    ممنون
    Last edited by aminbest; 02-08-2013 at 22:34.

14. 5 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​سلام جناب کامارو مصرف ماشین را چک کردی ؟چقدر مصرف میکنه؟بالاخره چی شد؟

16. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب، نوبت به گزارش نتيجه كار بر روي كاربراتور رسيد.
    قبل از هر چيز بازهم از جناب سعيد كمال تشكر را دارم كه زحمت اين قضيه را به عهده گرفتند.
    همانظور كه قبلا گفتم، متاسفانه بعد از نصب كارب، شتاب و كشش و روشن شدن ماشين بشدت خراب شد و اين نشون ميداد كه بنزين به اندازه كافي به موتور نميرسه، و اگر به همين صورت ادامه پيدا بكنه باعث سوختن سوپاپها و ترك خوردن سر سيلندر و ذوب شدن پيستونها ميشه.
    با تعميركار تماس گرفتم و گفت كه كسي تا بحال مشكل نداشته و شايد جايي اشتباه نصب كردي كه البته اشتباهي در كار نبود.
    در نهايت گفت كه مصرف را چك بكن و بعد اگر لازم شد كمي پايه نگهدارنده سوزن را بالاتر بياور.
    من متوجه شدم كه ايشان متاسفانه بطور علمي كار نكرده چون بايد مقياسي براي اين اندازه و تنظيم بكار ميبرد و از اون نظر براي كم و زياد كردن استفاده ميشد.
    با يك دوره استفاده از ماشين مصرف مشخص شد كه 15 ليتر در 100 كيلومتر بود، اين مقدار مصرف كاملا منطقي و استاندارد است اما متاسفانه وضعيت شتاب و كشش بسيار بد و نا اميد كننده.
    البته لازم به ذكر هست كه خود آقاي شيرازي گفته بود مصرف را روي 11 درصد در شهر پايين آورده كه با مقدار گفته شده بسيار فرق داشت.
    در اين بين با استفاده از همفكري و راهنمايي و تجارب خوب جناب MJ1970 تا حد زيادي به فرم تنظيم و استانداردهاي مورد استفاده در اين فرم كاربراتورها ، آشنايي بيشتر پيدا كردم و مطالعه برگه راهنما كه در كيت كاربراتور وجود داشت و بررسي تجارب افرادي كه در سايتهاي آمريكايي اين كار را انجام داده بودند، نيز خيلي مفيد و ارزشمند بود، و البته با بيشتر شدن اطلاعات متوجه شدم كه روشهاي تنظيم در ايران چقدر مبتدي و غير استاندارد هست.
    طبق گفته جناب MJ1970 سوزن و ژيگلور مناسب بايد با سايزهاي 110 براي سوزن و 130 براي ژيگلور استفاده شود كه در ادامه با توجه به چيزهايي كه متوجه شدم فهميدم اين قضيه ميتونه واقعا صحت داشته باشه چون هم خود ايشان تجربه عملي و كاربردي داشته و هم من با ديدن وضعيت كارب و سوزن و ژيگلور داخل اون بيشتر به اين قضيه اطمينان پيدا كردم.
    امروز صبح درب كار رو باز كردم تا از وضعيت قطعات داخل اون اطلاع پيدا كرده و راهي براي تنظيم صحيح و درست شدن شتاب و قدرت ماشين پيدا بكنم.
    متاسفانه چيزهايي كه ديدم نا اميد كننده بود.
    سوزن و ژيگلور مورد استفاده دست دوم و كهنه بود بخصوص ژيگلور كه بخاطر استفاده مكرر از آچار براي باز و بسته كردن ، جاي آچار بر روي اون كاملا مشخص بود و البته جرمهايي كه روي اين قطعات وجود داشت نشان از استفاده طولاني مدت در كارب هاي ديگه را ميداد،

همچنين واشر تنه كه تعويض نشده بود و دقيقا هماني بود كه قبلا در سرويس اول نصب كرده بودم.
    همينطور شنار و سوزن شناور كه مربوط به خود كارب بود و تعويض نشده بود.
    اين در حالي بود كه آقاي شيرازي گفته بود 30.000 تومان لوازم اصلي آمريكايي خريده و نصب كرده.
    با استفاده از مقياس موجود در كيت كارب، اندازه تنظيم شناور را چك كردم كه خيلي از حد استاندارد كمتر بود و حتي دوستم با ديدن اون گفت كه خيلي كمه و بايد بيشتر بشه.
    اون رو تنظيم كرديم و دوباره نصب شد.

در مورد سوزن و ژيگلور هم همينطور بود و تنظيم اونها بسيار كم و پايين بود( در حد 2 م م) و به نظر ميرسيد سوزن خيلي ضخيمتر از اون چيزي بايد باشه كه استاندارد هست.

سوزن و ژيگلور را باز كردم و اونها را به دقت چك كردم، شماره سوزن 080A بود و ژيگلور 90 كه ظاهرا بايد از اندازه هاي مورد نظر خيلي بيشتر باشه، البته من هنوز سيستم شماره گذاري اين قطعات را متوجه نشدم كه اعداد حك شده روي اونها دقيقا بر چه اساسي تنظيم شده و سيستم اونها متريك است يا اينچ؟ اما كم بودن شتاب و قدرت، در كنار مصرف مناسب، اين نتيجه را ميدهد كه در حالات عادي سوزن و ژيگلور مصرف مناسب دارن اما براي شتاب و كشش و روشن شدن مناسب نيستن

اين قضيه فقط يك توجيه ميتونه داشته باشه و اينكه اين سوزن و ژيگلور براي نوع ديگه اي از كارب تك دهانه ساخته شده و توي مصرف عادي مناسب اما براي سرعتهاي بالا و شتاب و..بسيار ناكارآمد و نامناسبه، و با وجود انواع متنوعي از اين كاربهاي تك دهانه روچستر ميشه فهميد كه قضيه چيزي بجز اين نيست، اما متاسفانه در ايران اين وضعيتها در نظر گرفته نميشه.
    چون سوزن و ژيگلور ديگه اي نداشتم، ناچارا دوباره از خود همينها استفاده كردم و با تنظيم جديد كه حدود 4.5 م م بود بسته شد اما بازهم كافي نبود و باز دوباره بيشتر كردم كه تا حدود 6 م م رسيد، و الان از نظر وضعيت روشن شدن و شتاب و قدرت تقريبا 75% مثل سابق شده اما بازهم بعضي جاها كم مياره و اين نشون ميده كه هنوز بنزين كافي به موتور نميرسه و اين سوزن و ژيگلور براي اين كارب مناسب نيست و بهتر از اين تنظيم نميشه.

هزينه اين كار كه اقاي شيرازي مطالبه كرد، 90.000 تومان براي دستمزد، و 30.000 تومان براي خريد قطعات نو اصلي بود( بجز هزينه هاي باربري و پيك) كه هيچكدام هم انجام نداده بود و هيچ نتيجه مطلوبي هم گرفته نشد.
    البته من منظورم اصلا قضيه مالي نيست چون براي رسيدن به نتيجه مطلوب هيچوقت از هزينه كردن صرف نظر نكردم، اما نتيجه اي كه به دست آمد با چيزي كه قبلا آقاي شيرازي به من گفت خيلي تفاوت داره.

سعي كردم امروز باهاش تماس بگيرم چون خودش گفته بود حتما خبر بدم، اما جواب نداد، ظاهرا به سفر رفته و بعد از برگشتن در اين مورد با ايشان صحبت ميكنم.
    در حال حاضر دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد تنظيمات و استانداردهاي سوزن و ژيگلور هستم و اينكه مصرف كنوني چقدر شده و چه مقدار ميشه با همين قطعات بيشتر يا كمتر كرد؟
    در واقع بخاطر نبود قطعه اصلي بايد به حالت آزمون و خطا جلو رفت كه وقت گير و پر دردسره.
    دوستان هر نظر و سوالي كه داريد بفرماييد

Last edited by camaro lt; 05-08-2013 at 01:03.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس با تنظیم شناور الان کند ماشین بهتر شده و سبقت گیری هم همینطور
    اما سوزن و ژیگلور نصب شده از رو عکس معلوم نمیشه که چه سایزیه!
    اما نکته ای که در اوراق چند تا کارب فهمیدم اینه که گاها در کاربراتورهای 6 سیلندری که روی مدلهای مختلف نصبه ممکنه سایزهای سوزن و ژیگلور کمی تفاوت کنه!
    مثلا همین موتور 6 سیلندر چند مدل داشته 230-250-292 و حجمهای مختلف مقدار مکش هوای مختلف و به تبع اون غلظت سوخت متفاوتی میطلبن.البته این اختلافات خیلی با چشم محسوس نیست.
    اما روی نوای قبلیم که کارب تماما فابریک داشت یه سوزن و ژیگلور بود که روی سوزن شماره نداشت و روی ان حروفی حک شده بود یکبار دادم بهمن شورلت و ایشون حروف رو خوندن و فرمودن فابریکه حروف این بود ABOA
    اما این کاربی که الان دارم روی سوزنش حک شده 110 و روی ژیگلور 130 البته این کارب فابریک نوا ی من نیست و طراحی اون مربوط به اواخر دهه ی 60 هست.

20. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •