این مورد قبلا هم پیش اومده. صبور باشید درست میشه![]()
این مورد قبلا هم پیش اومده. صبور باشید درست میشه![]()
درست شده الان
مناطق سردسیر مثل ایسلند بعلت دمای بسیار کم، سرعت دانلود بیشتر میدن!!!!!! :
![]()
شما که سرویس 2مگ داری پس چرا پهنای باندتون اکثر مواقع 1.75 هست؟ یه عکس از صفحه status مودم بذارید
با idm سرعت دانلود نهایتا تا چند کیلوبایت میرسه؟
2 مگ آنا اينترنت تقريبا سرعتش همين حدوداست من قبلا داشتم![]()
قبلا هم از idm و speedtest همزمان اونم موقع دانلود شبانه فکر کنم ساعت 3 شب از سرور خارجی و داخلی تست گرفته و گذاشته بودم حتما فراموشتون شده.
من با این سرویس از سرورهای داخلی و خارجی با سرعت بالای 220 حداکثر تا 240 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم شب و روز فرق نمیکه سرعت همینه.
حالا علتشو نمیدونم چرا speedtest کمتر نشون میده؟! صفحه ی موردم رو نمیتونم باز کنم admin admin میزنم دوباره یوزر پسورد میخواد خاموش روشن میکنم فرقی نمیکنه.
چند صفحه قبل رو بگردید تست گذاشتم اگه پیدا نکردید بگید دوباره بزارم.![]()
دوست عزیز، من چیزی رو فراموش نکردم
میگم آنااینترنت پول 2مگ رو از شما گرفته ولی داره 1.75مگ به شما پهنا میده!
عکس از صفحه status مودم رو هم واسه همین میخواستم ببینم داون استریم خط شما چندمگ بسته شده
شاید تنظیمات مودم شما اشکال داره و آنا کمفروشی نمی کنه
اره تو خیلی از موارد چون نویز هست باعث میشه تا ISP دان استریم رو کم ببنده !!! وگرنه الان تقریبا همه شرکتها سرعت رو با اکانتینگ محدود میکنن نه با دان استریم
خوب مگه سرعت دانلود سرویس 2 مگ بصورت استاندارد چقدر باید باشه؟ منم گفتم با سرعت حداقل 220 و حداکثر 240 از داخل و خارج و در همه ی ساعات شبانه روز سرعت دانلود دارم.
آیا این پائین تر از حد استاندارده ؟
بصورت تئوری 256KB ولی در عمل با توجه به افت سیگنال و نویز فکر نمی کنم زیر 240 بیاد، البته به سروری که ازش دانلود می کنید هم ربط داره
تستهای سایت اسپیدتست (مخصوصا سرور داخلی) ماکزیمم پهنای باند رو درست نشون میده که در مورد سرویس شما کمتر از2مگ نشون میده، بنظر من آنا داره کمفروشی میکنه هرچند در حد 30-20 کیلوبایت باشه
اینترنت 2 مگ مخابرات . ساعت 1.30 دقیقه بامداد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)