از دوستان کسی هست نمونه سوالات مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی همراه با پاسخ داشته باشه؟من فقط یدونه دارم و تو نت فقط نمونه سوال بدون جوابش هست که بدرد نمیخوره.اگه کسی داره واقعا ممنون میشم اینجا برای دانلود بذاره
باتشکر
از دوستان کسی هست نمونه سوالات مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی همراه با پاسخ داشته باشه؟من فقط یدونه دارم و تو نت فقط نمونه سوال بدون جوابش هست که بدرد نمیخوره.اگه کسی داره واقعا ممنون میشم اینجا برای دانلود بذاره
باتشکر
سلام دوستان يكي از آشنا ها يه سوالي كرد از من كه گفتم از شما بپرسم بهش بگم. سوال اينه:
بچه هاي فني كه مدرك پيش دانشگاهي ندارن ميتونن تو آزمون فراگير پيام نور شركت كنن؟
همه امتحانات من ساعت 8 و نیمهیادمه یکیش 10 و نیم بود انگار اونم 2 ساعت کشیدن جلو که بیشتر از سرما لذت ببریم
5 تا امتحان تو 12 روز همشون هم ساعت 8 و نیم چه شود اونم تو این سرما![]()
برای من جز ریاضی همشون ظهر هست
سلام .
شما از این سایت استفاده کن . فقط طبق مراحل پیش برو که از طرف سایت بلوک نشی ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم درسی که نمونه سوال با جوابش پیدا نمیشد :
سوالات كامپيوتر رو از اينجا دانلود كنيد اكثرا هم با جواب هستاز دوستان کسی هست نمونه سوالات مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی همراه با پاسخ داشته باشه؟من فقط یدونه دارم و تو نت فقط نمونه سوال بدون جوابش هست که بدرد نمیخوره.اگه کسی داره واقعا ممنون میشم اینجا برای دانلود بذاره
باتشکر
سایت خوبیه.نمونه سوالش رو دانلود کردم ولی پولیه بیشتر از 2تا نمونه سوال نمیذاره دانلود کنم
3 سری میتونی مجانی دانلود کنی . بعد 2تومن بریز 10تا دیگه هم میشه . بنظرم ارزش داره . 2تومن الان پول 2تا چیپس![]()
همه نوع نمونه سوال داره ولی بعضیاشون هم جواب دارن.ممنون
نه مثل اینکه دیدن به نفعشون نیست 3سری رو کردن 2سری.ملت هم شاکی شدن براشون نظر گذاشتن که باز بکنن 3سری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)