جناب life24از خرید محصولات "تابا الکترونیک" جداخودداری کنید.
از خرید محصولات تحت گارانتی "ایران رهجو" خودداری کنید.
اگر امکان داره کمی توضیح بدید که ماجرا چی بوده؟
جناب life24از خرید محصولات "تابا الکترونیک" جداخودداری کنید.
از خرید محصولات تحت گارانتی "ایران رهجو" خودداری کنید.
اگر امکان داره کمی توضیح بدید که ماجرا چی بوده؟
شما 100 تا مدرک داشته باشی هم نمیشه کتمان کنی
1. گاز موتور داغون میکنه
2.امنیت نداره
3.جون ماشین میگیره
من چند جا پرسیدم یکی گفت 1200 یکی گفت 1000 تومن. هیج جا 700 بهم نگفتن. در ضمن یکی گفت پایه گاز سوز هم میتونم گاز سوز کنم. کلا موندم. من حقوقم ماهی 900 روزی 150 کیلومتر با ماشین باید برم و برگردم. با بنزین میشه حدود 9 هزارتومن روزانه با گاز میشه حدود 3500 روزانه برای همین قصد کردم گاز سوز کنم.ولی یه عده میگن خود سلو کار نمیکنه یه عده میگن کلا پشیمون میشی یه عده هم میگن خوبه عالیه.کلا من موندم الان چه کار کنم. و آیا واقعا میشه پایه گاز سوز ماشین رو گاز سوز کرد؟ ECU چیه؟
سلام وقت بخیر
شرکت تابا الکترونیک که گوشی و پنل درب بازکن(به اصلاح آیفون) تولید!! میکنه، محصولات ش بسیار کیفیت پائینی داره و من خیلی اذیت شدم. متاسفانه تماس که با شرکت هم میگیری بسیار رفتار بدی با مشتری دارند. از 20 نمره 0 رو میگیره این شرکت.
ایران رهجو هم یک شرکت گارانتی کننده محصولات هست و وارد کننده هست و چیزی تولید نمیکنه..این شرکت هم در رفتار با مشتری از 20 نمره 1 رو میگیره.
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من یه پراید 132 مدل 89 دارم که از دیروز دور موتور بالای 3000 نمیره (چه در حال حرکت و چه ایستاده) یعنی در واقع یه جوری ماشین خفه میکنه که انگار اکسیژن بهش نمیرسه ولی خاموش نمیشه کیلومتر راحت کار میکنه و شلاق هم نمیزنه و چراغ چک هم روشن نمیشه
حالا من واسه تست سنسور دور موتور رو درآوردم جا نزدم دیدم که چراغ چک روشن شد و دوباره که زدم جا چراغ چک خاموش شد پس سنسور دور موتور سالمه بردمش پیش مکانیک یه دیاگ گذاشت روش و توی لپ تاپ خطای سنسور کیلومتر رو میده وقتی هم که خطا رو پاک میکنیم دوباره بعد از چند دقیقه خطای سنسور کیلومتر میده حالا اگه سنسور کیلومتر خراب باشه پس چرا کیلومتر من داره راحت کار میکنه و اگه سنسور دورمتور خرابه پس چرا چراغ چک و یا دیاگ هشدار خراب بودن سنسور دور متور رو نمیدن
تو رو خدا کمک کنید هر جا بردم نتونستن مشکلشو بفهمن چیه حتی یه سنسور دور موتور دیگه غیر از سنسور خودش هم انداختن روش ولی درست نشد
تو رو خدا یکی کمک کنه
یعنی یه نفر پیدا نمیشه به من کمک کنه؟![]()
دوست گرامی، مشکل شما خیلی خاص و تخصصی است و باید به تنظیم موتور مراجعه کنید که البته تبحر و مهارت کافی داشته باشه که متاسفانه اکثریت ندارن.
از توضیحات شما تا حدی متوجه مشکل شدم و احتمال میدم که مشکل از پتانسیومتر دریچه گاز باشه
حتما به تنظیم موتور مراجعه کنید و حتما یک نمونه سالم برای آزمایش روی ماشین سوار کنید تا از نتیجه مطمئن باشید و بعد قطعه نو خریداری کنید
سلام
یه سوال دارم
من شنیدم تینر فوری بریزی تو باک کل سیستم احتراقو تمیز میکنه
یکی از دوستام هم امتحان کرده
اصلا هم چیزی میشه خطرناک نیست ؟؟؟؟؟
توصیه نمیشه
اگر کل مسیری که قرار هست تینر ازش عبور کنه فلزی باشه چندان جای نگرانی نیست (هر چند تاثیر تینر بر روی رینگ پیستون و اختلالش با روغن موتور مورد آزمون قرار نگرفته) ولی روی قسمت های پلاستیکی تاثیر مخربی خواهد داشت
ضمن اینکه در صورتی که فیلتر های (هوا ، روغن و بنزین ) به موقع تعویض بشن از نظر آلودگی سیستم سوخت رسانی و انژکتور نباید زیاد نگران بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)