تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 1081 اولاول ... 168568618658664665666667668669670671672678718768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

۲ سوال داشتم:

۱-کاسپر اورجینال در تهران-از کدام نمایندگی میشه خرید؟ کدام ورژنش خیلی خوبه؟

۲-به نظر شما کاسپر برای اینترنت دایال آپ هم خوبه؟
    برای دیدن نمایندگی های ایران در صفحه زیر که متعلق به کاسپراسکای هست کشور ایران رو انتخاب کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین نسخه 2010 یعنی 9.0.0.763
    حجم آپدیت کاسپراسکای به نسبت سایر آنتی ویروس ها زیاد هست. اما بستگی به کاربر داره، ممکنه سایر نقاط قوت کاسپر یکی رو راضی کنه و الان هم بسیاری دارند با دایل آپ از کاسپر استفاده میکنند. بسیاری دیگه هم که دایل آپ دارند و حجم آپدیت از هر چیز دیگه ای براشون مهمتره از nod32 استفاده میکنند. اگر جزو دسته دوم هستید nod32 محصول مناسب تری هست،اگر نه پیشنهاد میکنم قبل از خرید مدتی کاسپراسکای رو آزمایش کنید تا میزان رضایت که یک مساله شخصی هست رو خودتون به دست بیارید.
    سلام
    من Kaspersky Internet Security 2010 version 9.0.0463 رو نصب کردم و بعد آبدیتش کردم و برای اینکه بتونم آبدیتها رو حفظ کنم مسیر پیش فرض ذخیره فایلهای آبدیت رو عوض کردم، اما حالا بعد از اتصال به اینترنت زمان زیادی طول می کشد تا دوباره آبدیت بشه می خوام دوباره همون مسیر اولیه رو بزارم اما یادم رفته لطفا کمکم کنید.
    درست متوجه مشکل نشدم. هر مسیری رو تعیین کنید فرقی نداره و فقط در اولین آپدیت پس از ایجاد پوشه پشتیبان حجم آپدیت بالا میره تا پوشه پشتیبان ایجاد بشه. به هر حال مسیر پیش فرض ذخیره آپدیت اینجاست :
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Update distribution
    برای نحوه درست پشتیبان گیری هم پست زیر رو ببینید :
    کد:

2. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    من یه بار کاسپر رو نصب کردم و بعد هم پاکش کردم دلیلش هم این بود که هنگامی که رم یا فلش به کامپیوتر وصل میکردم کاسپر یه اسکن میکنه بعدد رو 99% میمونه یه کادر دیگه باز میشه و تا دلتون بخواد لفتش میده تا اسکن کنه واقعا این اعصاب خورد کنه بیشتر وقتا هم تو این حالت صفحه کامپیوترم سیاه میشد و بعد ریست تمام
    در صورتی که آنتی ویروسهایی مثل نورتن اصلا اینطوری نیست و یه اسکن بعد اگه ویروسی پیدا شد سریعا پاکش میکنه بدون دردسر
    حالا دلیلش رو برام توضیح بدید که به چه دلیل اینطوریه ویندوز هم ویستا هست
    ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من یه بار کاسپر رو نصب کردم و بعد هم پاکش کردم دلیلش هم این بود که هنگامی که رم یا فلش به کامپیوتر وصل میکردم کاسپر یه اسکن میکنه بعدد رو 99% میمونه یه کادر دیگه باز میشه و تا دلتون بخواد لفتش میده تا اسکن کنه واقعا این اعصاب خورد کنه بیشتر وقتا هم تو این حالت صفحه کامپیوترم سیاه میشد و بعد ریست تمام
    در صورتی که آنتی ویروسهایی مثل نورتن اصلا اینطوری نیست و یه اسکن بعد اگه ویروسی پیدا شد سریعا پاکش میکنه بدون دردسر
    ممنون
    من شخصا كاسپر را با موردي كه شما فرموديد روي سيستمهاي مختلف تست كردم و هيچ مشكلي نداشته.دليل مشخصي هم براي مشكلي كه شما مطرح كرديد نميشه عنوان كرد.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

با سلام
    من یک مشکل دارم
    اگر متوحه شده باشید وقتی Internet Security رو نصب میکنید تمام برنامه هایی که به اینترنت وصل میشه همه میوفته پشت کاسپر اسکای
    یعنی فقط یک پروسس برای سند و رسیو اینترنت و برنامه ها استفاده میشه که این یک مشکلی ایجاد میکنه
    اونم اینه که مثلا من با برنامه Netlimitter میخام IDM رو روی سرعت 30 لیمیت کنم راحت روی پروسسش رایت کلیک میکنم و سرعت رو لیمیت میکنم
    ولی وقتی پشت کاسپر اسکای باشه دیگه من پروسس IDM رو ندارم و اگر بخام KIS رو محدود کنم کل سرعتم محدود میشه
    نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه
    کلا میخام کاری کنم که برنامه ها به واسطه KIS به نت وصل نشن
    فعلا مشکل رو به صورت کلک رشتی حل کردیم
    پورت 80 رو از قسمت Network Monitor حذف کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    نرم افزار kmplayer رو نصب کردم ولی رفته تو لیست applications filtering چرا؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون
    دوست عزیز. دلیل اینکه سرعت اسکن نورتون بالاتره به خاطه اینکه لایه ها و فرمت های کمتری رو نسبت به کسپرسکی اسکن میکنه و فقط اون چیزهایی رو اسکن میکنه که میتونه یک ویروس یا تروجان رو فعال کنه و یا فرمت هایی مانند .dll که ویروسها و تروجانها میتونند از این نوع فایل ها برای مقاصد خود استفاده کنند. برای نمونه شما یک فایل آلوده به ویروس رو داخل یک فایل ISO یا BIN قرار بده و فایل درست شده را داخل فلش مموری بزار بعد ببین با وجود اینکه نورتون فلش مموری رو اسکن میکنه آیا هشداری و یا اخطاری نسبت به فایل آلوده ای که خودتون داخل فلش مموری گذاشتید بهتون میده یا نه. این مثال در مورد کسپرسکی فرق میکنه چون کسپرسکی مخصوصا با تنظیمات فول اسکنش دونه به دونه فرمت های قابل اسکن رو تا چندین لایه 7zip اسکن میکنه. حتی داخل فایل های ستاپ رو هم بخوبی میگرده و به همین دلیله که اسکن کسپرسکی در اسکن اولیه هر فایلی طول میکشه.

اما برای اسکن دفعه دوم...
    کسپرسکی تنظیماتی رو در اختیار کاربرانش قرار داده تا کاربرهاش بر اساس نیازی که دارند این قابلیت ها را فعال یا غیر فعال کنند. بطور مثال کسپرسکی به شما این اختیار رو میده که فایل هایی رو که 1 بار اسکن کردید رو اگر تغییری در اون فایل ها ایجاد نشده باشه اسکن نکنید. یعنی اگر شما با این تنظیمات 1 بار فلش مموری خودتون رو با 4 تا فایل که به ترتیب شماره قرار گرفتند اسکن کنید و دفعه بعد یک فایل دیگه با شماره 5 به فلش مموریتون اضافه کنید در هنگام وصل کردن فلش مموری فقط فایل شماره 5 را اسکن خواهد کرد چون فایل های 1 تا 4 حتی از جای خودشون تکون هم نخوردند و به اصطلاح کامپیوتریش Modified نشدند. مثال فایل شماره 5 در مورد تمامی فایل های سیستمی و غیر سیستمی بسته به تنظیماتی که خودتون تعیین میکنید میتونه اتفاق بیوفته.

این قابلیت فکر کنم از نسخه 2009 به نورتون هم اضافه شد و الان در نسخه 2010 هم وجود داره. یعنی تا فایلی در سیستم تغییری روش ایجاد نشه اون فایل رو دوباره اسکن نمیکنه.

الان شما چندین راه دارید که من 2 تاش رو بهتون میگم.

راه اول.
    شما میتونید تعیین کنید که در هنگام وصل کردن فلش مموری به سیستم اون رو اسکن نکنه. من خودم روی Ask گذاشتم. چون میدونم فلش مموری های خودم هیچ وقت آلوده به ویروس نمیشه. اما برای دوستان عزیزمون که مهمونی میان و مهمون ناخوانده هم در فلش مموریشون دارن بهتره روی ask قرار بگیره. نا گفته نمونه بصورت پیشفرض خود کسپرسکی این تنظیمات رو بر روی Ask یعنی پرسیدن گذاشته.

راه دوم.

شما میتونید در همین قسمت بالا که در عکس میبینید تنظیمات قسمت اسکن فلش مموری یا هر وسیله دیگه ای که دارای حافظه باشه رو بر روی Full Scan یا Quick Scan یعنی اسکن سریع قرار بدید. بعد از قرار دادن تیک در قسمت مورد نظرتون میرسد به قسمتی که در عکس زیر میبینید.

بر فرض مثال شما قسمت Quick Scan رو برای اسکن فلش مموریتون انتخاب کردید. پس وارد Settings یعنی شماره 2 در بالا میشید و گزینه Scan only new and changed files را تیک بزنید. این همان قسمتی است که قبلا توضیح دادم که فقط هنگامی فایل یا فایل های شما رو دوباره اسکن میکنه که یا فایل جدیدی اضافه کرده باشید و یا تغییری در اون فایل صورت گرفته باشه.

با برداشتن تیک قسمت Scan all archives شما تعیین میکنید که داخل فایل های آرشیو شده ای مانند iso, rar,zip, bin, daa, img و اینگونه فایل ها رو اسکن نکنه. چون حتی اگر فایل آلوده ای نیز داخل این نوع فایل ها مانند rar قرار بگیره هیچ خطری برای سیستم کاربران نداره. با بر داشتن تیک قسمت شماره 4 فایل هایی مانند exe ها که ویروس ها و تروجانها ازش برای فعال شدن استفاده میکنند اسکن میشه و یا فایل هایی مانند inf. یا sys که rootkit ها ازش استفاده میکنند. در کل تمامی فرمت های دیگه ای که شامل فایل های فشرده شده نمیشن توسط کسپرسکی اسکن میشه.

تنظیمات قسمت 3 و 4 اختیاری است.

حالا برگردیم بر سر تستی که بهتون گفتم انجام بدید تا متوجه بشید که چرا سرعت نورتون و یا بعضی از آنتی ویروسهای دیگه بالاتره.

1. به دلیل اینکه در تنظیمات پیش فرض بعضی از آنتی ویروسها اسکن فایل های فشرده شده غیر فعال شده.
    2. به دلیل اینکه در واقع نمیتونند فایل های فشرده شده را در یک محیط Virtual استخراج و بعد اسکن کنند.

من در اینجا تروجانی را تست کردم که هم کسپرسکی تشخیص بده و هم نورتون تا بشه بهتر نتیجه گیری کرد. تروجان رو در حالت عادی یعنی بصورت یک فایل exe هم کسپرسکی تشخیص میده و هم نورتون. البته چون این تروجان تقریبا جدیده و مال امروزه هنوز به دیتابیس نورتون اضافه نشده و اون رو اط طریق هوش مصنوعی با نام suspiciuos.insight تشخیص میده. در کل 19 آنتی ویروس از مجموع 41 آنتی ویروس موجود در virustotal تونستند این رو تشخیص بدند.

نتیجه اسکن تروجان با فرمت exe

کد:
    و بصورت عکس

کد:

بعد اومدم و همین تروجانی رو که هم نورتون و هم کسپرسکی در صورت exe بودن فایل تشخیص میدادند رو داخل یک فایل ISO قرار دادم و دوباره اسکن کردم. این دفعه از مجموع 41 آنتی ویروس فقط 5 آنتی ویروس تونستند فایل ISO را توسط انجین اینترنتی VirusTotal اسکن کنند, اما نورتون جزو این 5 آنتی ویروس نبود بلکه آنتی ویروس های زیر بودند...

Avast
    DrWeb
    eSafe
    Kaspersky
    Microsoft

البته آنتی ویروس 2 انجینه ی Gdata هم بود اما چون این آنتی ویروس یکی از انجین هاش آنتی ویروس Avast است اون رو در لیست بالا قرار ندادم.

نتیجه اسکن فایل ISO بصورت گزارش اینترنتی

کد:
    و بصورت عکس گرفته شده از گزارش بالا.

کد:

تست بالا رو با فرمت های bin و daa هم انجام دادم و فقط نتیجه اسکن رو قرار میدم.

نتیجه اسکن با فرمت bin. تنها آنتی ویروسی که تونست باز هم تشخیص بده آنتی ویروس eSafe بود.

کد:
    نتیجه اسکن تروجان با فرمت daa. در تست هم تنها آنتی ویروسی که تونست تشخیص بده آنتی ویروس Microsoft بود.

کد:
    خب تا اینجا فکر کنم کافی باشه. این فقط یک تست ساده بود تا بعضی مسائل روشن بشه. در ضمن همانطور که گغتم تا زمانی که فایل آلوده داخل یکی از همین فایل های فشرده شده قرار داره نمیتونه فعال بشه و برای فعال شدن ویروس یا تروجان حتما باید روی فایل اصلی که به صورت exe. است دابل کلیک بشه یا به اصطلاح run بشه و یا از متودهای جاوا اسکریپت و دستورات دیگه برای فعال شدنش استفاده بشه.

موفق باشید.
    Last edited by Ava UK; 16-02-2010 at 08:34.

8. 7 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چطور میتونم در تنظیمات کاسپر جلوی آپدیت adoble acrobat 9 pro رو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چطور میتونم در تنظیمات کاسپر جلوی آپدیت adoble acrobat 9 pro رو بگیرم.
    ورژن 9 :
    کد:
    ورژن 8 :
    کد:

11. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khoushab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چند روزه که تازه این آنتی ویروس رو روی ویندوز7 نصب کردم ولی مشکلم اینجاست که مرورگر موزیلا دیگه صفحات اینترنتی رو باز نمیکنه یعنی حتی اون کپسول سبز پایین هم واسه 1 ثانیه نمیاد فقط میزنه DONE
    لطفا کمکم کنید kaspersky internet security 2010 و کاملا آپدیت هست
    با تشکر از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من چند روزه که تازه این آنتی ویروس رو روی ویندوز7 نصب کردم ولی مشکلم اینجاست که مرورگر موزیلا دیگه صفحات اینترنتی رو باز نمیکنه یعنی حتی اون کپسول سبز پایین هم واسه 1 ثانیه نمیاد فقط میزنه DONE
    لطفا کمکم کنید kaspersky internet security 2010 و کاملا آپدیت هست
    با تشکر از همه دوستان
    نسخه 9.0.0736 رو نصب کردید ؟ نسخه های پایین تر ورژن 2010 با ویندوز 7 ناسازگاری دارند.

14. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •