ترینر زیاد براش نیست
ولی این رو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترینر زیاد براش نیست
ولی این رو پیدا کردم
سلام .یه تراینر خوب و سالم برای بازی Crysis 2 نیومده ؟
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
درود
یه ترینر خوب برای Assassins Creed Brotherhood می خواستم
سپاس
ورژن 1.00
1.01کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.02کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز .اینم مثل بقیه کار نمی کنه . نمیدونم همه خرابند یا من بلد نیستم کار کنم .
اول ترینر رو اجرا میکنم بعد تو بازی اعداد سمت راست رو میزنم . صدای اکتیو شدن میاد ولی کار نمی کنه
آقا یونی که شوگان 2 بازی میکنن من یه چیز جالب پیدا کردم البته خودمم نمیدونم درسته یا نه حالا براتون میگم شما ها هم امتحان کنید شاید جواب داد از اونجایی که هیچکدوم از ترینر های این بازی رو سیستمم جواب نداد ناچار شدم از یه ترینر که اسمش S2TW_Trn_P هست استفاده کنم که فقط 2 تا از کلید هاش مجانی بود و کار میکرد کلید شماره 3 و کلید / که فکر کنم ice man عزیز قبلآ لینکش رو داده بودن خلاصه موقع بازی گفتم بزار بازی رو سیو کنم برم خونای رو شمشیرمو پاک کنم استراحت کنم دوباره بیام بجنگم موقع سیو که خواستم اسم بدم نوشتم shogun و بعد سیو کردم وقتی برگشتم دوباره بازی و ترینر و باهم اجرا کردم دیدم 375435327 یه چیزی تو این مایه ها بهم پول دادهکلی کیف کردم ولی فقط همون 1بار بود که تا آخر بازی هم کافی بود شما ها هم امتحان کنید اگه جواب گرفتین اسمشو بزارین رمز نیما7 پی30ورلد : دی
خدایش آخر بازی هم بی مزه تمام شد حالم گرفته شد :(((((((
من ترینر رو که اجرا نکردم
ولی اینجوری که میگی ترینرت باید اینجوری باشه برای اجرا
1-وقتی ترینر رو اجرا میکنی بالای صفحه روی گزینه GAME CHECKER کلیک میکنی و بعد یه صفحه باز میشه
روی گزینه Check Game Version کلیک میکنی و فابل اصلی بازی رو انتخاب میکنی و روی گزینه Open کلیک میکنی و بعد Ok رو میزنی.
2-بعد با توجه به ویندوزت یکی از 2 گزینه 32Bit یا 64Bit رو کلیک میکنی و بعد OK رو میزنی
3-بعد میری توی بازی و دکمه Insert رو میزنی و حالا کار تمومه توی بازی دکمه هایی که مشخص شده رو بزن تا ترینر مربوطه عمل کنه
به احتمال زیاد اینجوری ترینر عمل میکنه
مشکلی بود بگو
موفق باشید![]()
از اینکه جوابمو میدی ،ممنون . ولی این ترینر همچین گزینه ای نداره . فقط گزینه close داره
خواهش میکنم وظیفس دوست عزیز
من که دانلودش نکردم ولی فکر کردم که اینجوریه ترینر که متاسفانه نبود
مشکلی نیست بیا اینا دیگه کامله کامله همراه با ورژن های مختلف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
Last edited by iCe m@n; 26-04-2011 at 21:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)