تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 668 از 949 اولاول ... 168568618658664665666667668669670671672678718768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تجهیزات فن آوا قدیمیه

فقط بعضی شهر ها که یوزر زیاد داره تجهیزات جدید میزارن شاید بقه جاها اکثرا سیستم قدیمی و 2+ ندارن
    بعضی شهرها نه!! اکثر مراکز که فناوا سرویس میده از تجهیزات قدیمی و ... استفاده میکنه، برای مثال فکر نکنم بیشتر از تهران در شهرهای دیگه یوزر داشته باشه در حالی که من از 2تا مرکز مخابراتی تهرانش خبر دارم ADSL2+ ساپرت نمیشه و بخاطر تجهیزات قدیمی نویز خطا بالاس و قطعی هم هست...

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونطور که قبلا قول داده بودیم بسیاری از مراکز شهر مشهد در حال حاضر +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه.
    مرکز صابری ساپورت میکنه +adsl رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل اینه یه سری جو گیرن میان تو این تاپیکا هی پیام میدن که فلان شرکت نامحدوداش خوبه و محدودیت نداره یکی نیس به اینا بگه شما استفاده داری میکنی و راضی هستی دیگه گفتن نداره.... دقیقا آسیاتر هم عین همین شرکت بود یه زمانی از بس تو اینجا و پی تی همه نوشتن آسیاتک نامحدوداش عالیه همه اومدن نامحدود گرفتن و به قول شما پهنا باندارو یه سری خوردن و اخر عاقبتش این شد که الان میبینید.و فن اوا هم همین وضع پیش میاد براش قبلا که قیمتاش خوب بود میگفتن این اسیاتر و های وب بهشون فشار اوردن چرا قیمتاتون کمه اینا هم مجبور شدن گرون کنن.کم کم باید بریم تو فکر یه شرکت دیگه......
    به کسانی که اطلاعات رو صادقانه و بی هیچ چشمداشتی به اشتراک میزارن میگی جوگیر!
    بعد اسم لینوکسی که از طریق همین ایده ی اشتراکی به شهرت رسیده رو هم برای خودت انتخاب کردی؟!!
    مشکل اینترنت ایران هم خیلی ریشه ای تر از این حرفهاست...

فعلا فن آوا نیستم پام برسه بهش اگر خوب بود تبلیغش میکنم تا همه استفاده کنند
    مثل پارس که یک زمانی باگ داشت و به همه گفتیم و همه هم با سرعت 100 نامحدود دانلود میکردند هرچند این راه رو بستند ولی مهم این بود که من از طریق کسانی فهمیدم و استفاده میکردم و به دیگران میگفتیم تا این سهم اطلاعات در جریان باشه
    همین الان دوستانی هستند که باگهای شاتل رو میگن اگر اینها نگن این اطلاعات محصور و در انحصار فقط تعدادی در میاد و هیچ فایده ای برای من و تو نخواهد داشت

پس تا زمانی اطلاعات ارزشمند هستند که به اشتراک برسند هرچند که توسط انحصارگران بلاک بشه
    اما اگر این اطلاعات مثل "فن آوای خوب" به اشتراک نرسه واقعا چه بدردی میخوره جز برای تعداد اندکی یوزر؟

4. 4 کاربر از Dr.Hate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به کسانی که اطلاعات رو صادقانه و بی هیچ چشمداشتی به اشتراک میزارن میگی جوگیر!
    بعد اسم لینوکسی که از طریق همین ایده ی اشتراکی به شهرت رسیده رو هم برای خودت انتخاب کردی؟!!
    مشکل اینترنت ایران هم خیلی ریشه ای تر از این حرفهاست...

فعلا فن آوا نیستم پام برسه بهش اگر خوب بود تبلیغش میکنم تا همه استفاده کنند
    مثل پارس که یک زمانی باگ داشت و به همه گفتیم و همه هم با سرعت 100 نامحدود دانلود میکردند هرچند این راه رو بستند ولی مهم این بود که من از طریق کسانی فهمیدم و استفاده میکردم و به دیگران میگفتیم تا این سهم اطلاعات در جریان باشه
    همین الان دوستانی هستند که باگهای شاتل رو میگن اگر اینها نگن این اطلاعات محصور و در انحصار فقط تعدادی در میاد و هیچ فایده ای برای من و تو نخواهد داشت

پس تا زمانی اطلاعات ارزشمند هستند که به اشتراک برسند هرچند که توسط انحصارگران بلاک بشه
    اما اگر این اطلاعات مثل "فن آوای خوب" به اشتراک نرسه واقعا چه بدردی میخوره جز برای تعداد اندکی یوزر؟
    داش شاتل چه باگی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داش شاتل چه باگی داره؟
    من شاتل ندارم دقیق نمیدونم ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسی بهت میگه اگر نگفت تو تایپک شاتل پست هارو بخون و یا ازشون بپرس
    مثل اینکه با خرید وی پی ان داخلی و یا استفاده از آیپی داخلی حجم منصفانه رو دور میزنند و تاحدود 60 گیگ الی 100 گیگ دانلود میکنند در سرویس 128

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فن آوای مشهد در حال حاضر خبری از سرویس های جدید به همراه قیمتهای آن ندارید؟ لطفا سرویس ها و قیمت های آن را اینجا و در تالار اعلام فرمایید زیرا در سایت اصلی فن آوا ذکر نشده است.
    سلام
    قیمت ها تغییر نکرده و همون لیست قبل هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فن آوای مشهد در حال حاضر خبری از سرویس های جدید به همراه قیمتهای آن ندارید؟ لطفا سرویس ها و قیمت های آن را اینجا و در تالار اعلام فرمایید زیرا در سایت اصلی فن آوا ذکر نشده است.
    سلام
    قیمت ها تغییر نکرده و همون لیست قبل هست. اگر لازمه قیمت های قبلی رو ارسال کنم، لطفا اعلام کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تجهیزات فن آوا قدیمیه

فقط بعضی شهر ها که یوزر زیاد داره تجهیزات جدید میزارن شاید بقه جاها اکثرا سیستم قدیمی و 2+ ندارن
    با نظرتون موافق نیستم. تا جایی که بنده اطلاع دارم و مراکز مخابراتی ۵ تا استان رو بازدید داشتم، تجهیزات همه شرکت ها جدیده و فقط نوع تکنولوژی هاشون متفاوته.
    در حال حاضر DSLAM های شرکت ها به این شرح هست:
    پارس آنلاین: آلکاتل، شاتل: زایکسل، فناوا: زایکسل و هواوی، عصر انتقال داده ها، صبانت، پیشگامان و مخابرات: هواوی. همه این DSLAM ها هم +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه ولی نوع کارت هایی که استفاده میشه ممکنه بر حسب شرایط مرکز مخابراتی و تصمیمات تیم فروش تغییر کنه. و این کارت ها هست که +ADSL2 را پشتیبانی نمی کنه.

10. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرکز صابری ساپورت میکنه +adsl رو؟
    بله اگر اشتباه نکنم به جز مرکز فدائیان و رسالت بقیه مراکز پشتیبانی می کنه.

12. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با نظرتون موافق نیستم. تا جایی که بنده اطلاع دارم و مراکز مخابراتی ۵ تا استان رو بازدید داشتم، تجهیزات همه شرکت ها جدیده و فقط نوع تکنولوژی هاشون متفاوته.
    در حال حاضر DSLAM های شرکت ها به این شرح هست:
    پارس آنلاین: آلکاتل، شاتل: زایکسل، فناوا: زایکسل و هواوی، عصر انتقال داده ها، صبانت، پیشگامان و مخابرات: هواوی. همه این DSLAM ها هم +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه ولی نوع کارت هایی که استفاده میشه ممکنه بر حسب شرایط مرکز مخابراتی و تصمیمات تیم فروش تغییر کنه. و این کارت ها هست که +ADSL2 را پشتیبانی نمی کنه.
    یه سوال . قیمت dslam از چه رنجی شروع میشه؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •